Stort forretningspotentiale hus og 2 studier

Agios Nikolaos/Stoupa ,  Messinia,  Peloponnisos,  Grækenland
£525.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 206 sqm
  • Land Size: 1017.75 sqm
  • Year built: 2005
  • Anlagte haver med lav vedligeholdelse
  • Hele året rundt egnethed med brændeovn og elradiatorer
  • Udvendigt stenbygget opbevaringsrum
  • 10 min gang til stranden
  • Traditionelt stenbygget Tower House-Mani Style
  • Overdækket veranda med udsigt over swimmingpoolen
  • Fantastisk tagterrasse med 360 graders udsigt
  • 10m udendørs pool med filtrering og terrasser
  • To tilstødende identiske studios med indbyggede skabe
  • Stor indtægt ved leje af studiet

detaljer

Denne ejendom med sin vidunderlige udsigt over havet og bjergene har en rolig beliggenhed med udsigt over Messina-bugten. Ejendommen blev bygget for 17 år siden af en lokal velrenommeret bygmester, der bor tæt på, og er cirka to kilometer fra de smukke traditionelle fiskerlandsbyer i Agios Nikolaos og Agios Dimitris og fem kilometer fra det mere livlige feriested Stoupa på Peloponnes. Den nærmeste strand ligger kun ti minutters gang væk med tavernaer ved stranden.

Ejendommen består af et traditionelt bygget stentårn Hus , bygget i typisk Mani stil med en åben plan stue og køkken område , med tilstødende toilet . Der er to franske døre, der åbner ud til en overdækket veranda med udsigt over swimmingpoolen komplet med et stenterrasseområde til at nyde det vidunderlige solskin. Køkkenområdet er udstyret med massiv marmorbordplade med massive træskabe nedenunder og en udstyret Neff elektrisk dobbeltovn og Keramisk slikkogeplade.
Der er en stor Hunter-brændeovn og en elektrisk vægmonteret radiator og en inverter-klimaanlæg, som blæser varm og kold luft.
Loungeloftet har smukke træbjælker med udsmykkede vægge lys og to skønne traditionelle græske lysekroner.
Gørearealet er fuldt flisebelagt, ligesom resten af huset er, og der er seks termoruder i træ, som giver rummet en dejlig lys atmosfære.
Der er en trappe med trætrapper, der fører til første sal

Etagen på første sal består af et lille repos med opbevaringsplads i overskab, der også rummer den indvendige varmtvandsbeholder, der fører til det store soveværelse med eget flisebelagt badeværelse, med stort badekar og blandingsbatterier med hovedbruser, håndvask, som sidder i en dejlig træenhed med skabe under, et stort matchende spejl ovenover med udsmykkede lysarmaturer, lavt toilet og bidet. Soveværelset har fordelen af massivt træ indbyggede dobbelte garderobeskabe og integreret trækmodul med tre store skabe over. Der er franske trædøre, der åbner ud til en dejlig overdækket veranda med udsigt til havet og bjergene. Der er også en inverter luft- klimaanlæg, der blæser både varm og kold luft.

Det andet soveværelse har også en indbygget enkelt garderobe af massivt træ med integreret trækkeenhed og et monteret skab ovenover, og et lille indbygget lavt skab. er også franske døre, der åbner ud til den overdækkede veranda.
Dette soveværelse har også fordelen af et klimaanlæg.

Verandaen på første sal har et tegltag med indvendige bjælker, træk ned persienner, ideel til udendørs spisning eller bare afslapning, den har en stikkontakt, et udendørs vandpunkt og udvendigt lys

Fra reposen er der en lille trætrappe, der fører ud til en stor flisebelagt tagterrasse, som dækker hele huset, med et areal på 52 kvm, vidunderligt sted at sidde og slappe af, mens du beundrer den fantastiske 360' udsigt over havet og bjergene, dette område har også fordelen af en udendørs hane og eksternt lys.

I tilknytning til ejendommen er der to semi-fritliggende studiolejligheder med tegltag og smukke traditionelle træbjælkelofter. Hver studie kommer komplet med massiv marmor bordplader og massivt træ indbyggede skabe og vægenheder. Der er en indbygget elektrisk kogeplade og elektrisk ovn og grill enhed i hvert studie. Der er et fuldt flisebelagt badeværelse med bruser, håndvask og toilet til begge studier med indbyggede garderobeskabe i massivt træ og tegneenheder. Der er franske døre, der åbner ud til deres egne private verandaer. Disse smukke enheder kan fremlejes helt uafhængigt af hovedhuset.
Studioerne har hver deres egen uafhængige aircondition-enheder monteret.
Vi udlejer i øjeblikket et af studierne hele året med Airbnb, vi kan også arrangere at licensere den 2. til, hvis du ønsker at fortsætte udlejningen for at generere en meget god indkomst.
Omkring huset og studierne er der en stenbelagt terrasse med en udendørs spiseplads og et stenudhus, der i øjeblikket bruges til opbevaring af haveudstyr og rummer en vaskemaskine og køleskab/fryser. Udhuset har stikkontakter og lys.

Huset er omgivet af flere fuldt anlagte havearealer med hæk, buske og frugttræer med et betydeligt haveareal på forsiden af ejendommen, som også har sin egen selvstændige indkørsel og parkeringsplads. fordel af 18 oliventræer, som høstes hvert år for både deres olie og spiseoliven.

Der er også to 1.000 liters reservevandsopbevaringstanke, der også er forbundet til både huset og studierne til nødsituationer brug.




Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os