Villa nær Rio Ebro (San Jeroni)

Móra d'Ebre,  Tarragona,  Cataluña,  Spanien
€185.000

Resumé

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 120 sqm
  • Land Size: 12 Acres
  • Year built: 2006
  • Spektakulær panoramaudsigt
  • Rummelige værelser
  • Luksus udstyret køkken
  • Ikke fjerntliggende landdistrikter
  • Brændeovn
  • Udviklingspotentiale med 2. ejendom
  • Netforsyning via Endesa
  • Designet med handicapadgang i sindet (Ramp)

detaljer

Forår 2024

Stort landsted bygget på arbejdende landbrugsjord. Mandler/oliven/korn.
(Naboen tager sig af alle aspekter af dette for os - så ingen behov for vores egne traktorer eller andre maskiner)

Fantastisk 360 graders udsigt over den attraktive flodby Mora d'Ebre og fremtrædende bakke La Picossa mod vest. Udsigten ændrer sig storslået med årstiderne.

Godt beliggende i forhold til Mora La Nova-banegården (med 5 tog om dagen til/fra Barcelona mod nordøst og til Zaragoza og Madrid mod vest), lokal busstation , County Hospital, talrige nationale supermarkeder og hovedveje til kysten og en række kvalitetsgolfbaner inden for rækkevidde. (Costa Dorada, Bonmont, Gaudi Reus Golf Club i Reus & flere baner på Port Aventura resort i Salou)

Huset har elektricitet, septiktank kloaksystem og vandforsyning.

Arkitekt designet og bygget (alle tegninger og tilladelser er tilgængelige for visning) i 2006 på stedet for en tidligere "casita", huset tilbyder alle moderne boligkomfort, er fuldt vind- og vandtæt med brændeovn og har tv-antenne , aircondition og Verisure Alarm System installeret.

Billeder burde give dig en god "fornemmelse" for ejendommen, men et besøg vil helt sikkert imponere på dens høje position på bjergsiden.

Beliggende 4 km på en asfalteret vej ind til campoen fra Mora d'Ebre, en større by ved floden Ebro, da den flyder sydøstover via Tortosa til Ebro-deltaet ved Middelhavet.

Der er mange forskellige metoder og ruter til at rejse hertil ejendom. Færge fra Storbritannien til Bilbao (300 miles kørsel fra Mora) eller Santander (350 miles kørsel fra Mora) kør derefter via Rioja og Aragon. Eller færge til Calais/Dunkirk og kør de 750 miles gennem Frankrig over Millau-kløften-broen og yderligere 200 miles sydpå til Mora på AP7 AutoPista-netværket (nu fri for vejafgifter) eller ved at bruge, hvad der er flere daglige flyvninger fra mange britiske lufthavne til ( hovedsageligt) Reus, (i høj- og skuldersæsoner), men også til Barcelona eller Girona eller Zaragoza (selv Valencia og Castellon nu, som ligger lidt længere syd for Ebro-deltaområdet) Fly, der betjener Reus om sommeren, er Jet2, Ryanair, og Tui. Mange Ryanair-flyvninger direkte til REUS om sommeren fra Irland, Holland, Belgien og Tyskland.

Alle disse lufthavne har fremragende togforbindelser til Mora d'Ebre eller biludlejning i ankomstlufthavnen. Meget billig billeje i skuldersæsoner hos BCN & REU.

Ved at bruge AP.7 motorvej og N.420 kan du rejse sydpå fra GRO på 2,5 timer, BCN på 1,5 time eller REU på 45 minutter. Og ikke et hul undervejs!! (nå, relativt få sammenlignet med de gennemsnitlige veje i Storbritannien på nuværende tidspunkt)

Mange andre europæiske flyselskaber flyver ind til Barcelona El Prat (BCN), hvorfra du kan tage toget eller metroen lige fra Terminal T1/T2 til Sants for videre forbindelser på den nationale jernbaneforbindelse (RENFE.es) og sydvest ned til Mora La Nova eller Hospitalet de l'Enfant.

Catalonien er det perfekte sted at leve en middelhavslivsstil, mens du stadig giver dig fleksibiliteten til at bruge den som en base for at rejse videre mod syd og vest ind i Spanien eller nordpå ind i Frankrig og ind i alpeområdet og videre mod Italien. Brug www.accorhotels.com og endda Travelodge.com og især Booking.com eller TriVaGo.com for at finde din foretrukne overnatningsplads, når du rejser, og det kunne virkelig ikke være enklere. Togforbindelsen til Barcelona Sants tager omkring 2 timer. Forbind ved Tarragona for tog sydpå til Valencia. Begge byer er et regelmæssigt besøg værd. Forlad bilen, tag toget, y disfrute "una dulce vida".

Der er et lille opbevaringsrum (dvs. skur!) på bagsiden af ejendommen til haveredskaber osv., og en anden bygning er på den nederste del af ejendommen (se kort over beliggenhed), som kunne være ombygget til brug på grunden eller til salg som hus (55 kvm fodaftryk). Mange mennesker har lavet en sådan ombygning og derefter udlejet deres anden ejendom i løbet af feriemånederne.

Spørg til enhver tid for et hurtigt svar. Tak for mirar.

Mulighed for en "Ejendomsbytte" for en britisk eller alternativ spansk ejendom ville blive overvejet for dem, der overvejer at flytte ud på fuld tid for at gå på pension.

Mange britiske og andre europæiske naboer inden for en radius på 1 km, men der er ingen "next door"-naboer i britisk forstand. Masser af åben plads.

+++++

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os