2 soveværelser Apartment

Fréjus,  Var,  Provence-Alpes-Côte d'Azur,  Frankrig
Sold

Resumé

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 67 sqm
  • Year built: 1800
  • Unik beliggenhed i fodgænger katedralpladsen
  • Fuldt udstyret byhus lejlighed på to niveauer med udsigt over pladsen, 4 sovepladser
  • Rummelig sydvendt terrasse med havemøbler og grill
  • 2 km fra fabelagtige strande og twin resort of St Raphael
  • Lokale indkøb på døren og to gange ugentlige markeder
  • Parkeringspladser i nærheden
  • Lønnsom ferie udlejning forretning til rådighed, hvis det ønskes
  • Direkte flyvninger fra de fleste regionale lufthavne til Nice
  • Coach service fra Nice Airport til Frejus Center
  • Perfekt beliggenhed for dagsture til Nice, Cannes, Monaco og St Tropez

detaljer

Fin nyligt renoveret lejlighed i det historiske centrum af Frejus med udsigt over den charmerende domkirkeplads med dens livlige friluftsrestauranter og markeder to gange ugentligt. Denne komfortable, veludstyrede ejendom sover kun 2 km fra de store strande og har en stor sydvendt solterrasse. Det sover 2/4 på to niveauer af et ombygget provencalsk rækkehus.

Frejus ligger mellem Cannes og St Tropez ved mundingen af floden Argens på et sted, der blev valgt af Julius Caesar i 49 f.Kr. som hans første flådebase i Frankrig. Denne rige romerske kulturarv er åbenlyst i hele byen, som stolt bevarer resterne af den store akvadukt, det romerske teater og Arenaen.
Byens omdrejningspunkt er den historiske katedralplads med den berømte gotiske katedral i mosaik, der huser et ottekantet dåb i det 12. århundrede og maleriske klostre. Med sine charmerende mikocouliertræer og udendørs restauranter, er dette gågade, hvor vores lejlighed ligger, vært for et marked for lokale råvarer og håndværk to gange om ugen onsdag og lørdag formiddag.

Lejligheden ligger på 2. og 3. sal etager i det konverterede byhus (medejere på første og stueetagen) nås via en stejl stenbrudt flisetrappe, der betjener bygningen, hvor vi har gjort interessant brug af den originale indkvartering ved at skabe en bolig, der komfortabelt kan sove fire personer, stigende til seks, hvis du bruger sovesofa i stueetagen nedenunder.

Det første niveau har en fin stor stue / spisestue med et åbent fuldt udstyret køkken og dobbelt balkonvinduer, der åbner på pladsen. Opholdsområdet inkluderer en stor sovesofa, der kan konverteres til en dobbeltseng, hvis numrene kræver det - vi har haft en tendens til at bruge denne ekstra mulighed kun til venner eller familie. Før dette rum er der et godt soveværelse med dobbeltseng med to enkeltsenge og et dobbeltvindue med vindue. Det store flisebelagte badeværelse fører også væk fra hovedområdet og indeholder et bad i fuld størrelse, over-bad bruser, toilet og håndvask i stor spejlet forfængelighed enhed. Et værktøjsområde under trappe uden for soveværelset indeholder vaskemaskine og lagerplads. Hele lejligheden er flisebelagt overalt.

Det øverste niveau, nås med en lille trappe, kan prale af en rummelig stue, der fungerer som andet soveværelse med komfortable møbler og en stor åben pejs, typisk for regionen. Fuldt glaserede skydedøre åbner mod den store tagterrasse med sydvendt aspekt, der giver en perfekt solskærm for hele dagen for soltilbedere. Terrassen har havemøbler og en grill til at nyde måltiderne 'al fresco' sammen med et køleskab / fryser til afkøling af drikkevarer. På dette niveau er der to fine lædersofaer i kvalitet, hvoraf den største konverteres til en komfortabel dobbeltseng i fuld størrelse. Fra stuen er der et brusebad med brusekabine, bidet, toilet og håndvask i en lille forfængelighed. Begge niveauer har lydsystemer, DVD-afspillere og fjernsyn - britiske tv-kanaler er tilgængelige via internet Wi-Fi-forbindelse i ovenpå niveau.

Frejus er ideelt beliggende til nogle af de fineste strande på Cote D 'Azur, det nærmeste sted i Frejus Plage, kun 2 km fra lejligheden, 10 minutter i bil, godt betjent med bustransport og kun 30 minutters gang, hvis du er klar til det. Placeret i den vestlige ende af Frejus Plage, er Port Frejus med sin store lystbådehavn og imponerende lystbåde, der er et besøg værd også for sine fine restauranter og almindelige håndværksmarkeder Den dobbelte by St Raphael ligger mod øst lige uden for Frejus Plage med en dejlig havn, mange gode restauranter og en større jernbanestation med kystruter til de interessante, pulserende byer i Nice og Cannes og de glitzy resorts Juan Les Pins, Antibes, Menton og Monte Carlo - passagererfærger forlader også St. Raphael i en times krydsning til St. Tropez. Lysterne ved Cote D'Azur venter, og Frejus er den ideelle base, en fantastisk by i sig selv og inden for rækkevidde af mange attraktive byer og landsbyer, der har et væld af historiske og kulturelle seværdigheder for ikke at nævne gode shoppingmuligheder. De fleste populære sportsgrene er tilgængelige i nærheden - gode golfbaner, tennisbaner, vandsport og til bjergvandrere, Esterel-bjergernes udfordring. Regelmæssige tog- og busforbindelser fra Frejus centrum giver bekvem transport langs kysten til den italienske grænse.

På forretningssiden af tingene har vi haft stor succes med at lade ejendommen som en ferieudlejning på en kommercielt grundlag i næsten 25 år. Vi afbrød først den formelle udlejning i januar 2016 og begrænser i øjeblikket besættelsen til os selv plus venner og familie. Vi har altid haft lejligheden som et andet hjem, hovedsagelig uden for sæsonen, og gennem årene er vores mange ferieboliger gæster blevet meget imponeret over den unikke beliggenhed i byens historiske centrum og med standarden på det udstyr og de til rådighed stående faciliteter. Vi har nydt grundigt processen med at forbedre ejendommen gennem årene, men føler det nu er tid til at videregive den til nye ejere. Hvis en potentiel køber er interesseret i en lignende tilgang til ferieudlejning, er jeg sikker på, at vi ud fra vores egen erfaring kan give nogle brede råd og vejledning (økonomiske konti til rådighed for alvorligt interesserede parter).

Ejendommen udbydes til salg til en pris, der inkluderer alle møbler, inventar og udstyr, der giver køberen mulighed for at erhverve en nøglefærdige lejlighed som et fabelagtig andet hjem med mulighed for at generere bevist lejeindkomst, hvis det ønskes. Vores ejendom ejes for tiden af et britisk aktieselskab (først registreret i 1991), og hvis potentielle købere var interesseret, kunne der opnås betydelige besparelser ved at erhverve vores aktier i dette selskab snarere end et direkte ejendomssalg af virksomheden samt at undgå dyre notaire gebyrer på 7-8% af købsprisen. Ideel til et syndikeret køb med flere parter, ingen bekymringer om valutakurser, alle transaktioner, der udføres i GBP og købsprocessen forkortes betydeligt - flere detaljer fås kun på anmodning fra alvorligt interesserede parter.

Plantegning

Lower level floorplan

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os