Villa med 3 soveværelser

Neo Chorio,  Paphos,  Cypern
€650.000

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 4
  • Property Size: 186 sqm
  • Land Size: 630 sqm
  • Year built: 2008

detaljer

FORDEL AF FULLT TITELGIVER.

VILLA APHRODITE

ADRESSE
11 AMOROSA,
NEO CHORIO,
LATCHI PAPHOS
< br /> 3 værelses villa med privat opvarmet pool, privat overdækket parkering og fælles tennisbane med 24 timers concierge til rådighed. 50 m gang til stranden, i udkanten af Akamas Park og meget tæt på Latchi og Polis.


FUNKTIONER
¥ Lukket gård med 24 timers portner
¥ Privat overdækket parkeringsplads
¥ Privat opvarmet pool
¥ Indbygget stengrill < br /> ¥ Klimaanlæg og centralt opvarmet i hele
¥ Udendørs lounge, spisestue og soveværelse terrasser
¥ Anlagte haver
¥ Fælles tennisbane
¥ 2-minutters gang til adgang til strand
Panoramaudsigt over havet og Afrodite's bad

BESKRIVELSE

Villaen har en privat opvarmet nyreformet swimmingpool med ferskvand udendørs bruser, en indbygget stenkul grill, loungeområder og en overdækket spiseterrasse med loftsventilator.
Det er også fuldt udstyret med myggeskodder.
Møbleret til en ekstrem høj standard stueområdet er åben plan med åben ild og en spiseplads dette har adgang til en overdækket spiseterrasse gennem skydedøre.
Dette område fører også til et fuldt udstyret og veludstyret køkken
Villaen er udstyret med plasma-tv, himmel-satellit og Wi-Fi.
Master soveværelse med eget bad i brusebad og adgang til privat terrasse.
Soveværelse 2 med eget bad i brusebad og badekar.
Soveværelse 3 separat udvendig adgang (kan være ideel til en barnepige eller ældre børn og en-suite med bruseniche. < br /> Aircondition også centralt opvarmet overalt.



PLACERING

Villa Aphrodite er beliggende på et lukket strandlandskab med 24 timers concierge og sikkerhed, et internt telekommunikationssystem for at kontakte hovedporten, privat off-road parkeringsplads og en delt tennisbane. Beboere har adgang til Yannis strand opnået gennem en specielt udpeget gangbro og omgivet af anlagte haver. Godset ligger ved siden af Aphrodite Beach Hotel og Strandbar inklusive vandsport og ligger 10 minutters gåtur langs stranden til den fabelagtige 5-stjernede Deluxe Anassa Hotel & Spa. Med en fantastisk panoramaudsigt over havet og Afrodite bade overgår dette alle andre med hensyn til placering, kvalitet og prestige.


Latchi ligger på den nordvestlige kyst på Cypern mellem Polis og Afrodite-bade, en region med mytologi og rig på historie. Den maleriske fiskerby ligger på kanten af den smukke Akamas National Park og har en fantastisk marina og fiskerestauranter. En storslået baggrund af bakker og bevaringsland indbyder til en følelse af skønhed og ro.
Latchi er kendt for frisk fisk af god kvalitet og fremragende skaldyr. De gamle carob stenlagre og konverteringer til taverner og marina tilbyder et stort udvalg af fødevarer i denne rolige gamle bydel. Slap af, bade i solskin og spis frisk kogt fisk og lokale grøntsager, skyllet ned med en lokal kold øl eller et glas vin! Strandene og det klare, uberørte vand i Latchi tilbyder også en række vandsport. Det er ideelt til dykning, snorkling, vandski, windsurfing, jetski, parasailing, sejlsport og fiskeri. Bådture langs kysten forlader jævnligt fra havnen, og små både kan lejes for dagen, så man kan udforske Akamas kystlinje.
Latchi har et godt udvalg af fiskerestauranter langs marinaen, strandbarer og cafeteriaer samt mini markeder, gavebutikker, biludlejning og en bank.
Tæt ved ligger den traditionelle cypriotiske by Polis med et supermarked, banker og butikker, en bowlingbane og gokartbane til familieunderholdning.
Akamas National Park er et beskyttet område med enestående skønhed og tiltrækker mange hestekørere, cyklister og vandrere.



plot størrelse
plot størrelse 602 kvm

overdækket område 185,78
Overdækket veranda 17
I alt overdækket område 186
Udækket veranda 60

nyreformet pool

Plantegning

floor plans

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os