5 soveværelser Detached House

Formigal,  Leiria,  Portugal
Sold

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 17582 sqm
  • Land Size: 130622 sqm
  • Year built: 2002
  • Lufthavn 1 time
  • Strand 20 min
  • Golf 30 minutter
  • Fritliggende ejendom med generøs grund
  • Dobbelt garage
  • Fremragende stand
  • Gæst bilag
  • Gåafstand til lokale cafeer

detaljer

5 værelses hus i en landsby indstilling med fantastisk udsigt og gæst bilag.

Denne ejendom er en betydelig 5 soveværelser, 3 badeværelser fritliggende familiens hjem og tilbydes til markedet uden videre kæde. Det har en fantastisk udsigt over landsbyen og ligger kun fem minutters kørsel fra Caldas da Rainha. Denne ekstraordinære bopæl er blevet opretholdt og ubesmittet omsorgsfuldt og tilbyder både alsidig og betydelig indkvartering. Det nyder godt af en usædvanligt stor familie køkken / spisestue, stue, familie badeværelse og fire soveværelser på hovedplan, plus et ekstra soveværelse, køkken / opholdsstue og badeværelse i gæste annekset i stueetagen.

Ejendommen ligger midt i en meget generøs grund og er omgivet af modne, veletablerede og smukt anlagte haver og er tilgængelig via elektronisk drevne smedejernsporte.

EJENDOMSDETALJER


Hoveddøren til ejendommen fører direkte ind i entreen.

ENTRANCE HALL: Flisegulv. Radiatorer. Leader til et stort køkken / spisestue, der giver adgang via dobbelte døre til loungeområdet. Hallen fører også til en familie badeværelse, et soveværelse med en-suite brusebad og tre yderligere soveværelser med dobbeltsenge. Et af soveværelserne bruges i øjeblikket som et studie / musikrum.

KØKKEN / DINER: 17'8 "x 16'3" (5,18 x 4,88). Usædvanligt stort familie køkken / spisestue med en række base- og væggenheder, granitflader, dobbeltvask med afløbsrør og blanderhåndtag. Kedel til centralvarme og varmt vand. Gaskomfur med ovn, el-ovn og plads overfor mikrobølgeovn. Fra køkkenet / spisestedet er der også adgang via trapper til det nederste niveau.

Den Køkkenet er fuldt flisebelagt. Vindue til siden og en døråbning på sideterrassen. Centralvarme radiator. Dobbelt døre, der fører til:

LOUNGE: 15'1 "x 15'4" (4,56 x 4,57). Med en smuk sten indlagt ildsted med recuperator og et dekorativt flisebelagt gulv. Der er et vindue til forsiden af ​​ejendommen med dobbelte terrassedøre, der fører til forsiden og sideterrasserne. Centralvarme radiatorer.

FAMILIE BAD: Fuldt flisebelagt og har en dobbelt håndvask indstillet i en forfængelighed enhed med marmor tæller plads. Der er et stort hjørnebad med blandebatterier. En brusekabine med glasdøre og en multi-sprayarmatur og radio. Håndklædetørrer. Vindue med udsigt ud over ejendommen.

Soveværelse 1: 10'11 "x 15'6" (3,04 x 4,57). Flisegulv, bygget i dobbelt garderobeskabe, centralvarme radiator, glidende terrassedør, der fører til udendørsterrassen.

MASTER SOVEVÆRELSE: 12'10 "x 14 '(3,65 x 4,23). Flisegulve, terrassedøre, der fører til udendørs terrasse, indbygget i dobbelt garderobeskabe, centralvarme radiator. Dør der fører til:

ENSUITE BATHROOM: Flisebelagt gulv og vægge, vask indstillet i forfængelighed, toilet, bidet og brusekabine. Vindue til siden. Håndklædetørrer.

Soveværelse 3: 11'5 "x 11'9" (3,35 x 3,35). Flisebelagt gulv, vindue bagtil, indbyggede skabe og centralvarme radiator. SOVRUM 4: 9'8 "x 11'8" (2,74 x 3,35). Flisebelagt gulv, vindue bagtil og centralvarme radiator. STØRRELSER LØDENDE FRA KØKKEN / DINER TIL LAVRE BAGGRUND: Trapper åbner ind i en rummelig gang. Fuldt flisebelagt gulv. Dør, der fører til Double Garage, og ekstern dør, der fører til udendørs haver og terrasser. Hall fører til gæstens bilag.

GUEST BILAG HOVEDSYNINGSOMRÅDE: 25'2 "x 18'9" (7,62 x 5,49). De vigtigste boliger består af et rummeligt opholdsområde, spiseplads og fuldt udstyret køkken. Gulvene er flisebelagt med en attraktiv dekorative indlæg. Ekstern dør giver adgang til ejendomssiden. Stort vindue til siden med udsigt over sidegarden med udsigt over landsbyen. Køkkenet byder på en række base- og væggenheder, arbejdsflader med en dobbelt håndvask i rustfrit stål med aftapning og blanderhåndtag. Der er plads til fritstående komfur, vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler og rummelig under trappeopbevaring. Guest Annex stue fører til:

GUEST BILAGSVÆRELSE: 10'7 "x 10'5" (3,04 x 3,05). Dobbeltværelse. Fliser gulv, vindue, monteret garderobe og radiator. GUEST BILAG BAD: Attraktiv badeværelse med piedestal vask, toilet, overdækket bidet, fuld bad og brusebad over. Fuldt flisebelagt gulv. Vindue til siden. Opvarmet håndklædestang.

GARAGE: Adgang fra stueetagen. Fuldt flisebelagt gulv. Op og over elektriske døre, strøm og lys.

De elektronisk betjente porte på forsiden af ​​ejendommen åbner op ad en blok asfalteret indkørsel foret med en række frugttræer . Drevet vejen giver adgang til ejendommenes side og bageste. På bagsiden af ​​ejendommen er der en dobbelt garage og parkeringsplads for flere biler.

Også på bagsiden af ​​ejendommen er et attraktivt opholdsområde med et installeret boblebad, der skal forblive hos huset. Et sæt trapper fører til den anlagte og fuldt indhegnet have ved siden af ​​ejendommen. Dette område har stenstier og grusarealer, der er installeret for at lette vedligeholdelsen og er plantet med smukke, nemme pleje træer, buske og blomster. Der er også et split level decking område perfekt til underholdende og udendørs spisning. Dette giver også adgang til modne haver ved siden af ​​huset.

På forsiden af ​​ejendommen fører en fejende trappe til den øverste terrasse på hovedniveauet af huset. Haven er lagt til græsplæne med træer og buske.

Haverne til forsiden og siden af ​​ejendommen er generøst dimensionerede. Området til siden ville være det perfekte sted at installere en swimmingpool, hvis det ønskes.

Beliggende i en lille landsby i udkanten af ​​Caldas da Rainha, tilbyder denne ejendom dejlig udsigt over det tilstødende landskab og videre . Den nærmeste strand ved San Martinho & Foz de Arelho ligger 20 minutters kørsel væk, Caldas da Rainha og det daglige marked for frugt og grønt er kun fem minutters kørsel, ligesom det populære mandagsmarked. Den middelalderlige by Obidos ligger 10 minutter i bil, og Lissabon og Lissabons lufthavn er mindre end en time. Dette er en smuk familiebolig, men det ville også være et ideelt sommerhus eller kunne være brugt en indkomstforbedrer ved hjælp af gæstebilaget på lavere niveau.

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os