This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

3 soveværelser Detached House

Marpissa,  Cyclades Islands,  Grækenland
€449.000

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 183 sqm
  • Land Size: 4000 sqm
  • Year built: 1990

detaljer

Huset ligger på den østlige side af Paros 1,5 km fra landsbyen Marpissa, kigger over landbrugsjord mod øen Naxos med Ios mod syd. I vest for huset er der en række bjerge.

Bygget i 1996 følger huset det traditionelle Parian-design med et to-etages tårn i den ene ende. Det er 163 kvm i størrelse.

Det ligger i et felt på 4.000 kvadratmeter omgivet af stenvægge. Ud over fem gamle oliventræer er frugt- og nødttræer plantet på forskellige steder rundt om marken. Der er et godt arbejde på ejendommen.

Selve huset har tre soveværelser, alle en-suite, en stor stue, et fuldt udstyret køkken og en undersøgelse / 4. soveværelse. Hvert værelse har egen terrasse. Der er en stor garage og en bilhavn.

Huset er omgivet af veletablerede terrasser med blomsterbed. Disse er passet året rundt af en fremragende gartner. En pergola under en naturlig stenhøjde tilbyder et lækkert opholdsområde tæt på huset. Der er et yderligere læst siddeområde til vest for huset.

Dette hus er det ideelle sted at tilbringe tid. Det er tæt på havet, hvor der er endeløse strande til svømning. Bjergene bag tilbyder miles af stier til fods, og hvis du er interesseret i blomster og dyreliv er dette et paradis. Den lokale landsby Marpissa tilbyder alle de vigtige butikker.

Der er et stort udvalg af gode restauranter rundt omkring i området.

Vand: Ejendommen er forbundet med østrømsforsyningen. Der er også en vandopbevaringstank (sterna) under forsiden, som rummer 80 kubikmeter vand. Denne vandtank opfylder de fleste af husets behov.

Elektricitet: Net.
Wifi / telefon.

Juridisk status: Alle juridiske artikler vedrørende ejendommen er i orden.
Opbevaring:
Garage
Der er et lille opbevaringsrum til windsurfere under køkkenterrassen.

Løbekostnader: Omkring E10.000 om året, inklusiv skatter og penge.

Møbler: Ved forhandling. Alle billeder og nogle antikviteter er IKKE tilgængelige.

Visning: Hvis du er interesseret, vil vi byde velkommen til visninger, når vi er på øen.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os