Hilltop Paradise med havudsigt i Cilento

Laureana Cilento,  Salerno,  Campania,  Italien
Sold

Resumé

  • bedrooms 6
  • bathroom 4
  • Property Size: 265 sqm
  • Land Size: 20000 sqm
  • Year built: 1800
  • Fantastisk havudsigt og solnedgange
  • Restaureret sten stuehus og separat sommerhus
  • 10 km til nærmeste strand
  • Fremragende lejepotentiale
  • En kort køretur til restauranter, cafeer og butikker
  • Etablerede haver med modne træer, buske og planter
  • Muligheder for swimmingpool hvis det kræves
  • På kanten af Cilento National Park
  • Væk fra det hele på toppen af en bakke 350m over havets overflade

detaljer

Bondehus, sommerhus og skovhytte alle med havudsigt og solnedgange.
Fuldstændig og smukt restaureret.
Fredeligt og nedsænket i naturen.
Fremragende udlejningspotentiale af stuehus, sommerhus og skovhytte.
10 km til sandstrand.
Tæt på landsbyer, butikker og restauranter.
Tæt på Cilento National Park.
Fantastisk beliggenhed for et 'tilbagetog'.
Reduceret pris (25. juli 2022)






Nerola FARMHOUSE og COTTAGE og WOODLAND CABIN er fuldstændig adskilte og tilbyder alle en fantastisk havudsigt og solnedgange over til Amalfikysten og Capri. Kun 10 km til den nærmeste sandstrand ved Baia di Trentova, Agropoli - en af de 5 bedste strande i Cilento. Beliggenheden er helt unik med udsigt ned til havet og over til Amalfikysten omgivet af smukt landskab. Tæt på alt, men væk fra det hele. En følelse af ro og nedsænket i naturen i denne fantastiske beliggenhed får dig til at føle, som om du er i paradis på en bakke. Der er en overflod af planter, urter og træer året rundt. Alle slags sommerfugle, fugle, gekkoer, der lever lykkeligt i deres naturlige omgivelser.

Ejendommen ligger på en bakketop, semi-landlig beliggenhed på grænsen til Cilento National Park og tæt på landsbyer med restauranter, butikker og alle bekvemmeligheder. Landsbyen San Martino Cilento er 2 km, Laureana Cilento er 2,5 km og den lille by Torchiara er 6 km og sandstranden, marinaen og den gamle bydel i Agropoli er 8 km. Salerno er 70 km. Napoli er 120 km. Rom er 320 km.
Let tilgængelig fra Napoli eller Roms lufthavn med vej og højhastighedstog (direkte forbindelser). Pompeji, Herculaneum, Vesuv og Amalfikysten alle inden for 90 minutters kørsel.
Den nærmeste lufthavn er Napoli Capodichino. Der er en lille lufthavn lige uden for Salerno 'Amalfi Coast lufthavn' med et par fly i sommermånederne, som sandsynligvis vil tilbyde flere fly i fremtiden.

Ejendommene er tilsluttet vand, elektricitet, fremragende wifi-forbindelse, som kan opgraderes til en endnu højere hastighed, hvis det kræves. Varmt vand leveres til stuehuset fra et solpanel. Centralvarmen til radiatorerne i hele stuehuset sker ved en pilleovn, som er meget effektiv og økonomisk. Der er også åbne pejse i køkken, stue og arbejdsværelse. Opvarmningen i sommerhuset og skovhytten er fra brændeovne.

GÅRDHUSET er beliggende i 2 etager på 200 kvm og bygget i sten. Under restaureringsprocessen har vi brugt så mange af de gamle materialer som muligt for at bevare husets karakter (fritlagte sten, bjælker, loftslameller, tagsten, gulvfliser), samtidig med at vi har skabt et elegant, rustikt og rummeligt familiehus, som ville fungere perfekt som permanent eller sommerhus. Det er et meget lyst og rummeligt hus med masser af vinduer. Skodder på forsiden af ejendommen.
Stueplan:
Åbent køkken/alrum på 7,7m x 4,5m (35 kvm). I den ene ende er den hævede åbne pejs, dobbeltvindue med havudsigt. Gennem den funktionelle stenbue til køkkenet med indbyggede enheder fra 'maison du monde' i rustik chik stil med butlervask, fritstående fransk kommode, opvaskemaskine, højt køle/fryseskab, 5 kogeplader/gaskomfur. Franske døre til den forreste terrasse med pergola og havudsigt og yderligere franske døre til urtehaven.
Havestuen på 4,5 x 3,9 m har flotte buede døre, der åbner ud til urtehaven. Det kunne lave en yderligere stue eller spisestue.
Biblioteket på 4,3 x 4 m med dekorativt udskåret pejs, bogreoler og 2 dobbeltvinduer med udsigt over plantagen.
Stude på 4,5 x 4,1 m med åben natursten pejs, indretning i marokkansk stil. Franske døre til den forreste terrasse med havudsigt og vindue med udsigt over frugtplantagen. Dette kunne bruges som 5. soveværelse.
Garob på 2,9 x 1,1m med wc, håndvask og VVS til vaskemaskine. Dette kan omdannes til et brusebad, hvis det kræves.
Første sal:
Hovedværelse: 4,3m x 4m med stort vindue mod havudsigten og yderligere vindue med udsigt over urtehaven (over havestuen).
Ensuite badeværelse 2,9 x 2,8 m med tøffelbadekar 1,8 m lang, franske døre med havudsigt og stjerneklar himmel (fra badet) over til Amalfikysten, stenvask, håndklædetørrer, wc.
Soveværelse 2: 4,3m x 4m med stort vindue mod havudsigten og yderligere vindue med udsigt over frugtplantagen.
Soverum 3: 4m x 4m med 2 store vinduer med udsigt over frugtplantagen og den bagerste terrasse.
Sovelse 4: 3,8m x 2m med 2 store vinduespartier med udsigt til urtehaven (kan sagtens ombygges til 3. badeværelse, hvis det ønskes).
Brugebadeværelse 3m x 1,7m med stor bruseniche, håndvask, wc og bidet. Vindue til oliventerrasse.

HYTTAGEN med en fantastisk havudsigt er 30 m fra hovedhuset og helt privat og afsondret med sin egen terrasse foran, lavere terrasse og sidehave.
Det er bygget i sten og 65 kvm på jord- og mezzaningulve.
Stueetagen:
Opholdsrummet er i åbent plan og op til træspærene.
Stude/spisestue med brændeovn og store buede døre ud til terrassen med fantastisk havudsigt og solnedgange. Der er en sovesofa, så der kan sove 2 personer mere.
Køkken med franske døre til terrassen med pergola og havudsigt. Rummeligt brusebadeværelse med vådområde i glas, grøn glasvask, wc og bidet, træloft og klinkegulve.
Soveværelse på mezzanin: Åbent til spær med masser af hovedhøjde. Galleried til at overse stue. Dobbelt vindue med havudsigt og franske døre med udsigt over sidehaven.
Have: havvendt privat terrassedel dækket af pergola. Sidehave med oliventræer, kæmpe calistamon, appelsintræ og buske. Hængekøje mellem oliventræerne. Stengård foran med urter, planter og buske. Nederste terrasseområde, hvor der i sommermånederne er et bassin og om vinteren et yderligere opholdsområde. Tilknyttet opbevaringsrum på bagsiden af sommerhuset.

WOODLAND CABIN ligger et andet roligt sted væk fra stuehuset, omgivet af træer og med en spektakulær havudsigt. Det kan tilgås fra haven og har også sin egen adgang til fods fra den private kørsel. Det er ved at blive bygget og vil stå færdigt i begyndelsen af foråret 2023.

HAVENE:
Stor shingled gårdhave og brolagt område med masser af plads til liggestole, borde og stole med hav udsigt.
Dækket pergola på forsiden af huset på 8x x 3m.
Lille frugthave med mandel-, citrus- og blommetræer.
Lukket urtehave med 2 store højbede til urter og grøntsager, flisebelagt og delvist lukket bjælkelager, terracotta krukker, oliventræ.
2 terrasser på bagsiden af huset med oliven, granatæble, blomme, æble , pære-, hasselnødde-, kakao- og figentræer.
Der er flere flade arealer i nærheden af huset til en yderligere køkkenhave, hvis det kræves.
Stort aluminiumsskur på 5x x 2,5m til værktøj, havemøbler osv. i et aflukket område.

Der er flere muligheder, hvor en swimmingpool kan sættes ind for at få mest muligt ud af den spektakulære havudsigt (ikke inkluderet i prisen). Der er mulighed for en overjordisk eller underjordisk pool, vi kan rådgive og give den seneste information vedrørende de seneste krav fra kommunalbestyrelsen.

JORDEN omkring ejendommen er på 2 hektar (20.000 kvm) .
Grunden ligger bag ejendommene med terrasser og strækker sig ned til den bane, der på begge sider afgrænses af et lille vandløb for at markere skel.
Der er en vandbrønd på 50m dyb med pumpe forbundet til begge ejendomme. Begge ejendomme er også tilsluttet ledningsvand.
Underjordisk 500 liters genopfyldelig gastank.
Det umiddelbare område omkring huset og sommerhuset er på ca. 1 hektar bestående af:
Bagterrasse med havudsigt med oliven , figen, blomme, granatæble, fersken, pære, hasselnøddetræer, røde druer og rosmarinbuske.
Græsplæne foran med havudsigt, plantebede med modne buske og planter lukket og ugeneret til siden med 6 fods laurbærhæk. Lille frugthave med citrus- og frugttræer.
Gruset prydhave med 2 høje urte-/grøntsagsbede.
Have og gårdhave omkring sommerhus med oliventræer, vinstokke med hvide druer, blåregn, klatrecampsis og modne buske.
Nederste terrasse foran hytten er der frugttræer med blandt andet kirsebær, blomme, fersken og granatæble .

Køretøjstilkørslen er et privat spor på 300 meter op til stuehuset og sommerhuset.
Der er 2 ferskvandsløb, som markerer grænsen på hver side af jorden ned til asfaltbanen .
Fra banen går der veje ned til Agropoli og op til landsbyerne. Den lokale kommune er i gang med at forbedre og udvide banen og med ny gadebelysning.
Landsbyen San Martino ligger 2 km over hytten og har 2 caféer, apotek og en lille købmand.
middelalderlandsbyen Laureana Cilento er også 2,5 km og har et lille hotel/restaurant, lille postkontor og rådhus.
Den gamle og nye by Torchiara er 6 km, hvor der er masser af familiedrevne butikker, 2 restauranter, pizzeria , 3 supermarkeder, bager, frugtbutik, delikatesseforretning, vaskeri, bank og posthus. Der er et lille marked en onsdag morgen.
Der er en række smukke kystlandsbyer med sandstrande inden for en nem køretur.
Den nærmeste strand er ved Baia di Trentova med en smuk bugt uden for Agropoli, som ligger 10 km.
Der er også den lange strækning med strand, barer og restauranter ved Lungomare (strandpromenaden) i Agropoli. Santa Maria di Castellabate er en smuk og traditionel kystlandsby med flere strande og masser af restauranter med udsigt over havet og kun 20 minutters kørsel. San Marco di Castellabate er også en lille kystby med en Thalasso Spa placeret på marinaen. Ogliastro Marina, Montecorice, Case del Conte, Agnone, Acciaroli .......... og mange flere på vej mod syd.
Amalfi by er 1 time 15 minutter, Positano 1 time 30 minutter, Sorrento 2 timer. Capri kan nås med færge fra Salerno (april til oktober) og Agropoli (juli og august).
Dette område er blevet udpeget til Det Blå Flag, som betegner rent og sikkert vand og strande.
På vej ind i bakkerne og bjergene i Cilento National Park er der hundredvis af sjældne vilde blomster, orkideer, vildsvin, kløfter, vandfald og at kunne køre i kilometer uden at se en sjæl.

Hele ejendommen sælges fuldstændig restaureret .
Både stuehus, sommerhus og skovhytte kunne nemt lejes ud.
Video af boliger tilgængelig via whatsapp eller Youtube.






Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os