4 soveværelser rummeligt hus med stor opvarmet pool

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
Sold

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 145 sqm
  • Land Size: 2 Acres
  • Year built: 1970
  • Større end gennemsnittet opvarmet pool 10m x 6m
  • Attraktiv belysning til baghaven og poolen, og automatisk sikkerhedsbelysning foran
  • Imponerende, elegant ejendom på grund af ca. 2 hektar og lille træ
  • I en vigtig vigtig turistby med gode faciliteter
  • Ny Fosse Septique installeret i 2017
  • Meget attraktiv pool og haveområde bagud
  • Åbent køkken, spisestue og opholdsstue
  • Roligt og roligt område med skov og marker tilstødende
  • Fuld kælder egnet til ombygning til ekstra boligareal
  • Hyggeligt og varmt med centralvarme og brændeovn

detaljer

Dette er et rummeligt hus med 4 soveværelser (et på stueetagen) og en større end gennemsnittet, opvarmet swimmingpool. Denne elegante ejendom, bygget i cirka 1978, ligger imponerende midt på cirka 2 hektar jord inklusive et lille skov lige over den fantastiske turistby Les Eyzies de Tayac. Omgivet af skov, marker og natur nyder det godt af en stor mængde plads og et roligt miljø. Der er et lille, etagers hus/bungalow på land på bagsiden af ejendommen, som er godt afskærmet af skov og flere stedsegrønne laurbærbuske. Der er ingen andre nære naboer. Banen foran på ejendommen er meget stille og der passerer næsten ingen trafik.

I løbet af sommeren drives huset som en vellykket ferieejendom, så der er en forretningsmulighed, hvis det appellerer. Ligeledes er den perfekt til hele året rundt eller som sommerhus.

Der er to hovedetager til dette velbyggede hus og en fuld kælder.

Værelserne er rummelige og elegante med stort set højt til loftet.

Den 'L' formede stue og spisestue nås via stentrapper og dobbeltdøre på en lille terrasse til husets forside. Ved indtastning er spisestuen lige foran dig, og køkkenområdet er til højre. Til venstre, når du går ind af hoveddørene, er en firkantet stue, der har en stor pejs i sten. Der er et soveværelse med dobbeltseng med indbyggede skabe og et badeværelse med tøflerbad og regndusj overfor på denne etage, og også dørene der fører til øverste etage og kælderen.

Satellit-tv og Wi-Fi er tilgængelige.

En lukket, buet trætrappe fører ovenpå, og drejer gennem en dør øverst vender der mod dig et stort enkelt soveværelse med indbygget lavt skabsopbevaring og vinduesvindue med udsigt over trætoppene til foran. Til højre for dette soveværelse er der et stort åbent kontor/soveområde med indbygget lavt skabsopbevaring, ved siden af der er et brusebad og et separat toilet. For enden af det åbne område fører en dør ind i et fantastisk rummeligt soveværelse, der har fantastisk udsigt over trætoppene. Der er et soveværelse med dobbeltseng for enden af en lille gang, når man drejer til venstre på toppen af trappen, stor nok til en dobbeltseng og enkeltseng. Dette soveværelse har også indbygget lavt skabsopbevaring og har udsigt til skoven.

Indretningen er overalt hovedsagelig neutral og hvid med noget tapet. Der er for det meste sekundær ruder og centralvarme via radiatorer overalt. Der er en brændeovn i loungen, og en meget større i kælderen, som effektivt opvarmer vandet og alle radiatorer. Der er mulighed for kun at opvarme vandet ved at slukke for radiatorerne, og når det er opvarmet til en god temperatur, vil det varme vand holde i op til 3 dage. Denne kedel er også forbundet med gas via en cisterne til siden af den bageste have, så der er mulighed for at bruge gas i stedet. Der er også en separat elektrisk vandtank.

Køkkenområdet er blevet ombygget i år og har nu skinnende nye elfenbensdøre, en ø og bordplader i egetræ. En Smeg serie og opvaskemaskine og en Teka dobbelt vask er nye i år. Vaskemaskinen er blevet omplaceret i kælderen med en roterende tøjlinje ved hånden udenfor, og der er også en lang tøjsnor i den bageste have. Køkkenbelysningen er meget fleksibel, og lysboksen giver stemning.

En anden stor opdatering i år har været på gulvet, som nu har smukke beige og creme travertinfliser overalt, hvilket giver hele stuen /spisestuen /køkkenet område en ægte følelse af lys og rum.

Når man går ud bagfra, er der en stor terrasse med grill og en gardinpergola. Herfra er der balustradetrin, der fører ned til poolen. Stensten fører til poolterrassen under en smuk kaprifol i træ og blåregnklædt pergola. Poolområdet er indrammet af mange veletablerede attraktive planter, træer og buske, herunder vinstokke og et figentræ, og har et lille springvand.

Den 10m x 6m store swimmingpool har romerske ende trin og er en behagelig dybde på 1,25m overalt. Poolen kan opvarmes via en meget omkostningseffektiv poolvarmer på kølige dage, og et solafdækning holder den varm i de solrige dage.

Fjernstyret belysning i jorden er installeret omkring poolen, på trapperne og i haven, hvilket gør det til et behageligt sted at tilbringe tid i lange sommeraftener. Der er også automatisk sensorbelysning på forsiden af ejendommen og belysning til de forreste porte.

Der er mange træer i og omkring forhaven og en kant af buske og træer omgiver græsplænen. Der er et lille træ, der strækker sig fra den ene side af de forreste porte til enden af den bageste have, som danner en 'L' form. Indgangen til ejendommen er via hvide metalporte derefter langs en køretur til og omkring en stor hævet ø fuld af etablerede buske og blomster. Der er parkering til flere biler på drevet, og en carport til siden

Et værelse i kælderen huser centralvarmekedel, varmtvandsbeholder, swimmingpoolfilterpumpe, håndvask og vaskemaskine . Der er også et blødgøringsmiddel i dette rum, selvom vi aldrig har brugt det. Lige udenfor gennem de store dobbelte garageporte er en hane med haveslange og også poolvarmeren. Dette udvendige område er oplyst af automatisk sikkerhedsbelysning. Kælderen kan let omdannes til yderligere indkvartering, hvis det er nødvendigt, og yderligere to store værelser er allerede dannet i den anden ende. Den store åbne plads i midten huser i øjeblikket et bordtennisbord, poolbord og turen på plæneklipper, men det kunne ligeledes rumme mindst 2 store biler komfortabelt.

Flere forbedringer er foretaget i huset og haven siden den blev erhvervet af os i 2011. Badeværelset nedenunder er blevet totalrenoveret og moderniseret, swimmingpoolen og terrasserne blev tilføjet. Haven, der indrammer poolområdet, blev dannet, og en træpergola og trin og springvand blev skabt for at forbedre hele miljøet. I 2015 blev der tilføjet nogle balustrade -trin til poolen sammen med fjernstyret belysning omkring poolen og haven. Der er sensorbelysning på husets forside og ved de forreste porte. En ny 4000L fosse septique blev installeret i slutningen af 2017.

Det omgivende miljø er skovklædt og vidunderligt roligt. Det er en kort tur ned ad bakke til landsbyen med sine flere butikker, lægekirurgi, apotek, posthus, pengeautomater og restauranter, alt sammen i en smuk flodbred. Les Eyzies er en populær turistby og henvender sig godt til de mange besøgende, der kommer hvert år, hovedsageligt fra april til oktober. Der er en række caféer og restauranter i byen, der tilbyder alt fra pizzaer og take-away snacks til prisvindende gourmet lækkerier, og nogle restauranter holder åbent hele året rundt. De to nærmeste større byer Le Bugue og St Cyprien ligger cirka 10 minutter i bil, og her kan du finde større supermarkeder (Carrefour, Lidl, Aldi, Intermarche), og i Le Bugue er der banker. Den større middelalderby Sarlat ligger cirka 25 minutters kørsel, og her findes flere tjenester og officielle kontorer samt større butikker.

Der er flere interessante attraktioner i området, og huset er perfekt beliggende for store seværdigheder, såsom Lascaux -hulemalerier, middelalderlige Sarlat, Domme, Castelnaud, La Roque Gageac og meget mere. Les Eyzies har fascinerende forhistoriske forbindelser, et museum, Font de Gaume og fantastiske og smukke grotter og ligger ved siden af den massive flod Vezere. For foodies er der 13+ restauranter i byen og flere dejlige steder at finde lækker mad rundt omkring i dette område!

Les Eyzies ligger cirka en times kørsel fra Bergerac Lufthavn (Ryanair) og lidt mere fra Brive Lufthavn (Ryanair). Bordeaux (Easyjet) og Limoges (Ryanair) Lufthavne ligger mellem 2 og 4 timers kørsel. Kørsel fra Calais tager cirka 9 timer, afhængigt af stop og trafikforhold.

Gulvplaner er inkluderet her. Flere billeder og oplysninger kan leveres efter anmodning.

Nogle møbler kan købes ved separat forhandling, hvis det kræves.

Plantegning

Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os