Cortijo-7 soveværelser, pool og haver

Bobadilla,  Málaga,  Andalucía,  Spanien
Sold

Resumé

  • bedrooms 7
  • bathroom 4
  • Property Size: 531 sqm
  • Land Size: 689 sqm
  • Rolig privat indstilling med fantastisk udsigt i alle retninger
  • 7 soveværelser, 4 badeværelser plus eksternt brusebad og toilet
  • Komfortabelt sover op til 14 personer
  • Højspecifikation møbler og inventar
  • Vand, el, internet og godt til vanding og pool
  • 10m x 5m swimmingpool
  • Udendørs levende og underholdningsområde
  • Utility block, 2 garager og værksted
  • Omfattende terrasser, haver og grøntsagsplot
  • Store gæstfrihed forretningsmuligheder

detaljer

Cortijo La Fabrica, Bobadilla Pueblo, Antequera
Væsentlig fritliggende landejendom med forretningspotentiale

Cortijo, der ikke har nogen nær naboer og smuk udsigt over det omkringliggende landskab og bjerge, ligger inden for få minutters gang fra den traditionelle landsby Bobadilla og 10 km fra den vigtige by Antequera. Webstedet ligger omkring 200 m tilbage fra en stille vej og nærmer sig en kort spor, der er typisk for området.
Siden 2001 har ejendommen gennemgået en omfattende udvikling og modernisering. I løbet af 2018 er Cortijo blevet helt malet. I oktober 2018 blev en septiktank installeret. Der er 2 separate boliger på stedet.

Hovedhuset har 2 lounger, køkken og toilet i stueetagen.
Den vigtigste lounge har dobbelt aspekt på forhave og terrasser og pool bagpå.
Den anden lounge har terrassedøre mod terrasser og åbent opholdsstue.
Det professionelle køkken har rustfrit stålforberedelse og opbevaring. Der er mange høje, hvide køkkenenheder med skabe og skuffer, som også huser et indbygget lamskøleskab, et køleskab / fryser og en Bosch-ovn. En Bosch rustfrit stål serie tilbyder yderligere madlavningsfaciliteter. Køkkenet afsluttes med en Bosch-opvaskemaskine og en Kartell-spisepakke. Der er et stort gulv til loft-vindue og dør til de bageste terrasser.
Dimensioner:
Main Lounge: 9.50mx 3.42m
Anden lounge: 4.83mx 2.75m
Køkken: 5.60 mx 4,00 m

Huset har 4 soveværelser med dobbeltsenge og 3 badeværelser.
Soveværelse 1 har et fuldt flisebelagt eget badeværelse med bruseniche, badekar, toilet og håndvask med et lille syd -afterrasse. Soveværelset har også en ekstra vestvendt terrasse.
Soveværelse 2 har et fuldt flisebelagt eget badeværelse med toilet og håndvask.
Soveværelse 3 har et delt fuldt flisebelagt badeværelse med bruser med soveværelse 4. En-suite består af bruser, designer håndvask og toilet.
Soveværelse 4 har indbyggede skabe og en stor udendørs terrasse mod syd og vest tilbyder vidunderlig udsigt over bjergene. Derudover er der udvendige trin, der fører direkte til swimmingpoolen og utilityområdet.
Der er separat adgang til en-suite fra hvert soveværelse.
Landingsområde med indbyggede skabe.
Dimensioner som følger:
Soveværelse 1: 4.0mx 3.4m
Soveværelse 2: 3.5mx 2.3m
Soveværelse 3: 3.2mx 2.5 m
Soveværelse 4: 4,3 mx 3,0 m
Stor terrasse: 11,0 mx 5,5 m

Huset er fuldt dobbeltglaseret, er centralt opvarmet (gas), har en pejs komfur og aircondition i det store reception. Luksuriøs Roche Bobois-møbler giver en øjeblikkelig moderne fornemmelse ved indgangen fra det mere traditionelle udvendige. Fantasiv belysning overalt og garderobe / opbevaringsenheder kompletterer det moderne interiør.

En anden uafhængig bolig i en etage har en opholdsstue / køkkenområde med gaskomfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine, spisestue og opholdsstue med musikanlæg. Det er udstyret med en brændeovn og aircondition. Der er 3 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Boligen har en afsondret vin, overdækket bagterrasse og adgang til alle udendørs faciliteter og haver foran og bagpå.
Dimensioner som følger:
Lounge / køkkenområde: 6,70mx 3,80m
Badeværelse: 3,04 mx 1,25 m
Soveværelse 1: 3,20 mx 2,35 m
Soveværelse 2: 4,10 mx 2,37 m
Soveværelse 3: 4,10 mx 2,50 m

Begge boliger er velholdte med skarp udsmykning og finish i høj kvalitet i hele.
Eksternt til hovedhuset er gasopbevaring, kombikedel og opbevarede opbevaringsområder.

Lige så vigtigt for den andalusiske beboelse er det rum udenfor funktioner meget i denne egenskab. Foran er modne anlagte haver med et stort udvalg af træer, buske og flerårige planter, herunder en lang række iris og roser. Frugttræerne, inklusive abrikos, blomme, æble, pære, kirsebær og figen komplementeres af en stor grøntsagshave, der tilsammen giver god beskæring og en grad af selvforsyning. Der er en funktionstykke og designersæde. Alle haveområder vandes automatisk fra en brønd på stedet. Havearbejde og poolvedligeholdelsestjenester er tilgængelige fra en lokal social virksomhedsorganisation på kontraktmæssig basis. Et privat lukket drev giver adgang til det forreste område med masser af parkeringspladser.

Bagpå er der omfattende terrasser (639 kvadratmeter) og stor swimmingpool (10m x 5m). Terrassen uden for køkkenet er et ideelt område til udendørs spisning. En arkitektonisk designet pavillon giver et skraveret spise- / afslapningsområde til den ene side af swimmingpoolen. Swimmingpoolen og alle terrasser har udvendig belysning. En vigtig forbedring af ejendommen er værktøjet, bruser, køkken og grillplads. Denne store facilitet er designet til at give alt, hvad der er nødvendigt for 'udendørs levende'. Værktøjsområdet har et vaskeri, uafhængigt varmtvandsanlæg, rigelig opbevaring og professionel synkeenhed i rustfrit stål. Bruserområdet giver et stort walk-in bruser, designer håndvask og et separat toilet og håndvask. Køkkenet har et stort køleskab, spisefryser, opvaskemaskine, dobbelt professionel håndvask og hylder og opbevaringsenheder i rustfrit stål. Den sammenhængende overdækkede 'åben lounge' og grillplads er et andet skyggefuldt spisende, afslappende og underholdende område med sit eget musiksystem og funktionsbelysning. Der er en indbygget traditionel grill, madlavning / vask / madlavningsområde og et musikanlæg. Det åbne loungeområde er 5,90 m x 5,45 m.

Den bageste grænse har privat gated adgang fra banen. Det bageste vægge omfatter et stort værksted og 2 garager, der giver rigelig opbevaring til køretøjer, cykler og udemøbler. Udendørs plads til tørring af tøjvask fører til en anlagt middelhavsområde med produktivt citrontræ og opbevaringsrum i træ.

Ejendommen er forsynet med hovedstrøm, vand, en internetforbindelse med wi-fi, fuld 4G mobil dækning , et overvåget alarmsystem og de sædvanlige sikkerhedsfunktioner. Der er en brønd, der leverer vand til kunstvanding til alle haver og swimmingpoolen. Cortijo La Fabrica er en udpeget landdistriktsfinca uden beskatning af Plus Valia.

Siden købet i 2001 er ejendommen blevet brugt som et privat hjem. Imidlertid er det udviklet på en måde, der giver det mulighed for en række forretningsmuligheder, herunder bed and breakfast, Airbnb, aktivitetspauser med tema, sprogindlæring, udendørs aktiviteter, madlavningskurser og mange andre muligheder. Alternativt kan det fortsat være et smukt hjem med rigelig plads til venner og familie. Det kan sove op til 14 personer komfortabelt. Webstedet er fuldt opmuret, indhegnet og indhegnet og er meget sikkert for børn med masser af plads til udendørs aktiviteter.

De største historiske og kulturelle centre i Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda og Malaga er let tilgængelige ad vej- og togforbindelser. Malaga lufthavn ligger mindre end 1 time fra ejendommen med enten bil eller tog. Costa del Sol er 1 time og Costa Tropical 1,5 time i bil. Madrid ligger kun 2,5 timer med højhastighedstog fra den nærliggende Antequera Santa Ana-station, der forbinder til de nationale og europæiske jernbanenet.

Yderligere oplysninger:
Det bebyggede område er: 531 kvadratmeter < br /> Grundområdet er: 1059 kvadratmeter
Swimmingpool er: 50 kvadratmeter

Til salg af ejeren.
Pris: € 360.000 (inkl. møbler, fittings , service og linned kræves)





Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os