4 værelses hus, titel gerninger, pris reduceret

Pervolia,  Larnaka,  Cypern
£210.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 200 sqm
  • Land Size: 299 sqm
  • Year built: 2006

detaljer

Funktioner:
Titelaktioner.
Fuld centralvarme.
Fuld luftkonditionering.
Etableret hjørneplot.
Privat Have.
Pergola og Hot Tub. Delvist møbleret.
Ikke gå glip af.
Prisen er åben for fornuftige tilbud.

Beskrivelse:

Huset er placeret på kanten af Kiti / Pervolia grænsen inden for landsbyen Pervolia. Det er en kort gåtur til supermarkedet og restauranterne i Pervolia og under 5 minutters kørsel til strandene.
Byen Pervolia har en børnehave , en grundskole, posthus, frisører og en fremragende lægeoperation. Alt hvad der kræves for dag til dag lever med havet lige uden for døren. Kiti har et stort udvalg af faciliteter, herunder supermarkeder, apoteker, banker og restauranter.
Det er under 10 minutters kørsel til Larnaca lufthavn. Huset ligger i umiddelbar nærhed af motorvejen til Limassol og Nicosia, med rejsetiden ca. 45 minutter til Nicosia.

Dette hjørneområde er i fremragende stand og er godt vedligeholdt af de nuværende ejere med feltvisninger, herunder udsigt over det berømte Stavrovouni-klosteret.
Huset er lyst og luftigt og består af følgende;

Stueetagen:
Stueetagen er rummelig og åben planlagt, området kan tilpasses til enhver families individuelle behov. På nuværende tidspunkt har det to siddepladser, et spiseplads og køkkenområde med granitbordplader, der fører til et værktøj.
Der er et gæstetoilet.
Der er indgangstelefoner på begge niveauer i hjemmet.

Ovenpå:
Hovedsoveværelset har eget bad, et påklædningsområde med gulv til loft garderobeskabe og en stor balkon.
De andre tre soveværelser er alle gode dobbeltsenge, med gulv til loft garderobeskabe. Et af soveværelserne har en Juliette balkon. Badeværelset er på denne etage.
Skodder er monteret i alle værelser, og alle gardiner og persienner er inkluderet.
Der er en granittrappe med et glasmosaik i trappeopstillingen.

Have;
Fra spisestuen kan du træde ud på Pergola-området, hvor boblebadet ligger, for at slappe af og nyde den cypriotiske måde at leve ude på, mens man kigger over markerne til klostret bagved huset.
Der er mange siddepladser omkring haven for at nyde, som er privat og sikkert, med en række buske, blomster og nogle frugttræer.
Huset har også en carport. Huset sælges delvist møbleret, som omfatter alle hvidevarer, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, ovn og komfur.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os