House / Barn i Limousin Natural Park

Cussac,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
Sold

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 3
  • Property Size: 177 sqm
  • Land Size: 0.7 Hectares
  • Year built: 1800
  • Smukt renoveret hus med vinterhave at dø for og stor have med dekorative dam
  • Hovedsageligt sten bygget med mange originale træk, træbjælker og brændeovn.
  • Kæmpe lade med veludstyret værksted
  • Elektrisk neutrale, gennem solpaneler, fuldt centralvarmet og dobbeltglas.
  • Beliggende i Parc Naturel regionale Perigord Limousin - frodige, uspolerede og smukke
  • Nem adgang til lokale faciliteter, supermarkeder, restauranter, svømning søer
  • Udlejninger egnet til yderligere projekter
  • Helt privat, nem at vedligeholde i grund swimmingpool med terrasse
  • Beskyttet grøntsagshave og tre skovområder plantet med fornybar kastanje
  • Limoges lufthavn 37kms - hyppige flyvninger til britiske og franske internationale forbindelser

detaljer

DETALJER Ejendommen ligger på kanten af den lille kommune La Benechie, ca 4 km fra Cussac, og består af et kærligt restaureret hus, der er knyttet til en stald, en ekstra bygning i umiddelbar nærhed, en swimmingpool, en stor have, der indeholder en fiskedam, et WW2 historisk betydningsfuldt sommerhus med behov for restaurering og en grøntsagsplot, som alle udgør 3300 kvm plus tre skovplanter, der er plantet med fornybar kastanje på 4000 kvm.

EJENDOMSBESKRIVELSE

Huset / laden blev oprindeligt bygget i 1859 (i henhold til hylstre over pejsen) og har to nye moderne vedhæftninger bygget på den.

Stueetage
Entré med køkken, bryggers og nedenunder badeværelse fører ud af det. Et dobbelt vindue åbner ud mod den lille have. Gulvet er flislagt
Køkken (3.95x3.25) er kompakt udstyret med hjørne keramisk kogeplade, dobbeltovne / mikrobølgeovn og opvarmet skuffe og plads til køleskab. Et dobbelt vindue åbner ud mod haven. Gulvet er flisebelagt.
Conservatory (5.30x3.70m) Direkte adgang fra Køkken via franske vinduer. Dobbeltglas, skydedøre på udvendige to sider, sten indvendig væg, træbjælke og gipsloft med to velux åbne skylights. Limousin stil egetræsgulv. 3 trin, der fører til stue / modtagelsesrum.
Vaskerum - indeholder oliefyret kedel, der opvarmer centralvarme og husholdningsvand. Tilslutninger til vaskemaskine og tørretumbler. Rigelig opbevaringsplads
Nedenunder Badeværelse - indeholder toilet, håndvask og brusebad og kan bruges som omklædningsrum af besøgende, der svømmer. Lille ventilatorvindue, Gulvet er flislagt
3 trin fra indgangshall op til
Stue / modtagelsesrum (5.20x7.60m) Udstrålede træbjælker og loft, med blanding af gips og klædte stenvægge, en granit pejs med træplank indskrevet '1859', en 5 * Godin logbrænder, gammel dør til lukket have og trætrapper til hovedetage. Vinduer på hver side af døren. Der er en 'hule' under dette rum, der på grund af omgivelsestemperaturen kan bruges til opbevaring af vin og få adgang til en fælde dør i gulvet.
4 trin op til
Anden reception (4,25x6,45m) Træbjælke og gipsloft med stenmure hele vejen igennem. Indbygget egetræshylder. Fliser overalt og med gulvvarme. 50% af rummet er dobbelt højdeplads. To vinduer og fransk vindue fører til lille have. Træ trapper fører til åben plan mezzanin soveværelse (4.25x3.50m) Øvre etage (fra Living / modtagelse rum)
Åben plan-bruges som 'Office / Study' (4.20x4. 30) træbjælker og loft, kastanjeparketgulv, to termoruder med SW-side.
Linnedskab / Walk-in garderobe (2,80x1,80m) Hylder til sengetøj på den ene side, tøjskinner på den anden og en 'skjulte' værdigenstande sikkert indbygget i væggen.
Lille soveværelse (2.80x3.30m) Sødt lille værelse med vindue med NW-aspekt. Exposed træloft og bjælker, kastanjeparketgulv, gipsvægge.
Ned 2 trin til landing uden hvilket er
Familie badeværelse (2.50x1.80m) - bad med brus og skærm, håndvask og toilet. Lille vindue. Fliser og gipsvægge efter behov, flisebelagt.
Hoved soveværelse med en-suite (5.10x4.10m) Alle vægge gips undtagen i en-suite, som er flisebelagt. Trægulv. Franske vinduer på flisebelagt terrasse med træbalustrade og giver en smuk udsigt. En-suite indeholder bruser, håndvask og toilet, håndklædetørrer.

Eksternt værelse, (ca.3.0x5.0m) adgang via lille have og op 6 trin
Kan bruges som soveværelse, kontor, studie eller endda lavet til en gite. Trægulv, stenvægge, synlige træbjælker og gipsloft, 2 vinduer. Ingen permanent el eller vand.

Opbevaringsareal under dette værelse af samme størrelse er omgivet af dobbelte døre, der fås eksternt.

Udenfor
Omfattende terrasser og sti i natursten giver steder at sidde og få adgang til ejendommen fra parkeringspladsen.
Området ved siden af hoveddøren er dækket og danner et helt vejrgrillområde, et skyggefuldt spiseplads om sommeren, en logopbevaring om vinteren og et diskret hus til 2500 ltr fyringsolietank.
Blomsterbede støder op til græsområdet mellem terrassen og stien og swimmingpoolen. Swimmingpool
Oprindelig leveret af Christal Pools, er 8,5 x 6,0 m pool dannet af to forbundne cirkler som i en nummer 8 form, og har en flisebelagt / flagstone surround. Den nordlige side af dette område er indhegnet med en dekoreret metalbalustrade. Den blå liner blev fornyet for to år siden, som det var 'zircon'-sandfiltersystemet, som filtrerer ned til 2 mikron. PH'en justeres automatisk for at lette, mens klorering skal udføres manuelt. Rengøring udføres normalt af en "robot", og overflade snavs bliver skummet af skummere ved indgangstrinnene. Der er ved lov en pool alarm. Den blå boble sommerdække opvarmer vandet, når solen skinner og forhindrer overdreven varmetab i løbet af natten. Det grønne vinterdæksel forsegler hele huset hele vinteren om vinteren. Sjældent er vandtemperaturen under 25 cm i løbet af sommeren.

Børn
Adgang eksternt fra vej i haven, fungerer entrérummet som en havebutik og garage til græsskæringsudstyr. Gulvet er af beton
Værkstedet / manhulen er tilgængelig fra dette værelse. Det er rigeligt tændt med tagbelysning og har mange elektriske stik. Bænke og hylder vrimler. Gulvet er af beton.
Den dobbelte højdeplads, der befinder sig i stueetagen, har også et betonbund og har træstrin, der fører til det øverste niveau over de to andre rum.
Dette er et stort åbent område, der kan bruges til utallige formål. Det har et trægulv og nyder dagslys via to Velux vinduer i taget samt elektrisk lys. Det huser også den enhed, der styrer solpanelerne på det ydre sydlige aspekt af taget ovenfor.

Solpaneler
Tolv solpaneler har hvert år genereret nok elektricitet til at betale for husstandens elforbrug. Måleren læses automatisk af Electricity de France

Indgang til ejendom
Dobbelt træporte åbner til en asfalteret indkørsel, der fører op ad bakke til en stenet parkeringsplads og en to køretøjs carport ud over. Carport har en trækonstruktion med flisebelagt tag og har elektriske punkter.

Have

Den store have er lagt til græs, men et smukt område omkring dammen stryges og dammen er delvist omgivet af en vejrvej. En bro går over den naturlige vandkilde, der fodrer dammen. Selve dammen indeholder vandliljer og mange karper, hvoraf nogle er Koi.

En semi-afsat ejendom ligger i den fjerne ende af haven og bruges til opbevaring, især af logger til stuen ild. Det lille værelse i hytten var mødestedet for Maquisade i 2. verdenskrig. Hele bygningen er moden til renovering.

Ved siden af denne bygning er den beskyttede køkkenhave, som når dyrket kan give mere end nok grøntsager i sommermånederne. Røde strømme, stikkelsbær, hindbær, brombær og asparges høstes for tiden årligt

Eksternt skovområde

Huset leveres med tre små pakker skov, alt inden for 10 minutters gåafstand fra hus. To er plantet med fornybar kastanje og er i øjeblikket klar til høst.

Plantegning

Ground floor

Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os