Villa med 3 soveværelser og hytte med 1 soveværelse.

Pegeia,  Paphos,  Cypern
£459.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 225 sqm
  • Land Size: 780.26 sqm
  • Year built: 2014
  • Fuldt flisebelagt swimmingpool med solpumpe
  • Centralvarme, levering.
  • Parkering til 3 biler
  • Succesrig forretning

detaljer

Fuld skøde - for begge ejendomme.
Succesfuld forretning 20k + PA
Fuldt registreret virksomhed med Cyperns turistråd

Både Villa Balmoral og hytten med 1 soveværelse er imponerende og unikt designet stenbygget, bygget til britisk standard, fuld hulmursisolering, med moderne og kvalitetsbeslag overalt. Kun 200 m fra Peyia Village-pladsen og alle dens faciliteter tilbyder villaen en fantastisk udsigt over Peyia, Coral Bay og Middelhavet fra de fleste områder af huset og villaens poolområde.

Se solnedgangene fra ejendommene balkon eller veranda, og tag derefter en blid tur ind i Peyia Village til frokost eller middag i en af de mange store traditionelle taverner, hvor du vil finde noget af det bedste gæstfrihed overalt i Paphos. Strandresortet og faciliteterne ved Coral Bay ligger kun få km væk ved kysten, og du har en fremragende base for at udforske landsbyerne såsom Kathikas med dens vingårde og mange gode restauranter eller over til Akamas naturreservat, som er vært for et af de bedste. uspolerede strande på Cypern (Lara).

Privat beliggende på en stor hjørnegrund i et centralt område af det gamle landsbycentrum i Peyia, har denne imponerende 3 soveværelser, 2,5 badeværelser fritliggende Cypern Villa med swimmingpool blevet designet, møbleret og anlagt efter de højeste standarder og tilbyder en ægte smag af traditionelt cypriotisk landsbyliv.

Den fuldt klimatiserede villa nyder alle moderne bekvemmeligheder samt gavnlige ekstraudstyr såsom 8m x 4m privat swimmingpool med romerske trapper, gelænder og siddehylde, lang overdækket veranda med spisebord (til plads til 6), stenbygget grill, 3 soveværelser i dobbelt størrelse med fantastisk en-suite til master bedroom, et familie brusebadeværelse med stort walk-in bruser , garderobe & designer køkken med alle moderne hårde hvidevarer inklusive opvaskemaskine. Villaen tilbyder også kørestolsadgang med ramper, der giver adgang til villaen og poolområdet.

Alt ved villaen er kendetegnet ved den dejlige stenbygning, omgivende stenmure, de tykke træskinner og søjler og skarpe moderne funktioner på indersiden såsom glasblokskærme på badeværelserne og krom/glas balustrade på trappen. Tilføjet til Cyperns solskin, udsigten til Middelhavet og de store udendørs sidde-/loungeområder.


Når man får adgang til villaen fra den bagerste indkørsel, åbner hoveddøren op i en lys og luftig reception, hvor du med det samme bliver taget med moderne designelementer i dette fantastiske hjem.

Til venstre ses det store åbne stue/køkkenområde, som er meget moderne i sit design, men også meget komfortabelt og hjemligt kl. den samme tid. Loungen består af en brændeovn (til lidt køligere aftener uden for sæsonen), loftsventilator, klimaanlæg og adgang ud til verandaen via terrassedøre.

Køkkenet er stort, meget moderne og byder på luksuriøse omgivelser. Vigtigste hvidevarer omfatter taljehøjde Siemens separat kogeplade og emhætte, vaskemaskine, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab (alle Bosch), dobbelt keramisk vask med blandingsbatteri og terrassedøre ud til verandaen. Et bord og 4 stole i dette område giver mulighed for afslappet morgenmad eller kaffe.

Når du går tilbage til receptionen/gangen, finder du den moderne garderobe med toilet og håndvask. Fra dette område er der så adgang til 2 soveværelser. Den første til højre består af en kingsize seng, indbyggede skabe, toiletbord med spejl, loftsventilator og air-con enhed.

Det andet soveværelse i stueetagen består af 2 store enkeltsenge størrelse seng. Adgang fra dette soveværelse kan opnås til den store veranda, og vinduet giver en vidunderlig udsigt over den private pool og ud til havet. Dette soveværelse har også en loftsventilator, air-con enhed, store indbyggede skabe, toiletbord og skammel.

I mellem soveværelserne er et stort brusebadeværelse med stort walk-in bruser, toilet, vask håndvask. Bruseskærmen er lavet af glasblokke, hvilket giver en meget moderne følelse.

Når du går ovenpå til soveværelset, går du op ad en bred marmortrappe med smart designet balustrade afsluttet med glas og krom. Øverst til venstre finder du en dør ud til en stor altan, som er fantastisk til at slappe af og beundre udsigten. Selve det store soveværelse har en super kingsize seng, store indbyggede skabe, loftsventilator, air-con enhed og toiletbord med spejl. Terrassedøre fører ud til en altan, der vender direkte mod havet.

Sidst men bestemt ikke mindst er det smukke en-suite til soveværelset. En-suite er stort, moderne og designet i slående farver. Det store bruseniche er omgivet af glasblokke. En-suite har også gode opbevaringsenheder, stor håndvask og toilet.

Villaen er fuldt klimatiseret med loftsventilatorer, der hjælper med god cirkulation, har myggenet monteret på udvalgte vinduer og har et tilførsel af frisk drikkevand til køkkenet.

Vandet opvarmes af solpaneler på taget med back-up nedsænkning, hvis det kræves.

*Villaen er tilgængelig for kørestole på grund af ramper placeret rundt om ejendommen.

Villa Balmoral er tilgængelig via en indhegnet indkørsel med fodgængeradgang, som nemt kan rumme 2-3 biler. Dette område er også skyggefuldt det meste af dagen.

Foran huset, der er tilgængeligt fra køkken, entre eller stue, er den store L-formede overdækkede veranda, som er det ideelle sted at slappe af i skygge, der nyder udsigten.

Til siden af huset er en stenbygget grill (tæt på køkkenet), som hjælper med alfresco spisning og udendørs livsstil til enhver tid.

Ned et lille sæt stentrappe, og du er ved det private poolområde med brolagt terrasse til at slappe af ved siden af.

Den private pool med kurve er 8m lang og 4m bred. Dens lavvandede ende er tilgængelig med trin i romersk stil og gelænder for nem adgang.

Poolen har fordelen af 2 filterpumper, der drives af omkostningseffektiv solenergi.

Overfor stedsønnen er poolen en siddehylde, som giver dig mulighed for at sidde og slappe af, køle af. Alt dette, mens du beundrer et smukt udformet stenbygget ydre eller de farverige blomster på de omkringliggende hibiskushække.


1 værelses hytte - Derudover og inklusiv en dejlig 1 værelses traditionel cypern stenhytte, størrelse 50 m2

Indgang fra gadeplan gennem traditionel træport. (Begge ejendomme kan også tilgås via intern port.

Bygget og designet til den nøjagtige specifikation som villaen med 3 soveværelser.
Fuldt udstyret køkken
Fuldt udstyret garderobeskabe
Smukt moderne brusebad
Brændeovn
Fuldt klimaanlæg
Tysk UPVC vippe- og drejevinduer og døre
Indvendige persienner
Shortnet
Stor stenbygget grill
Udendørs brusebad, fliser og glasmursten.
Mildbygget haveskur
Modne frugttræer.
Omgivet af moden hibiscushæk, der sikrer privatlivets fred til enhver tid.


Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os