Bjergparadis i det centrale Portugal

Vinho,  Coimbra,  Portugal
Sold

Resumé

  • bedrooms 1
  • bathroom 1
  • Property Size: 50 sqm
  • Land Size: 1 Hectares
  • Year built: 1800
  • Traditionelt med moderne bekvemmeligheder
  • Helt selvforsynende
  • Privat
  • Potentiel indkomst
  • Smuk beliggenhed
  • Kildevand
  • Strøm
  • Ikke langt fra faciliteter
  • Møbler og indretning inkluderet
  • Ingen regninger

detaljer

Hvis du ønsker at flytte til en selvforsynende livsstil, eller bare vil vende tilbage til naturen for lidt fred og ro, er denne ejendom noget for dig. Gå lige ind i en landdistrikterne, økologisk sund livsstil omgivet af bjerge og natur, men med alle moderne bekvemmeligheder. Det er en dejlig gård uden for nettet, der består af et renoveret, smagfuldt indrettet stenhus med en hektar terrasser og haver ved foden af Serra Acor-bjergene i det centrale Portugal. Det har sin egen sol- og vindkraftforsyning, 5+ private vandkilder, sit eget kloaksystem og masser af frugttræer og grøntsagspletter. Det har også plads til udhus til en udvidet familie eller forretning.

SÆRLIG LOCKDOWN-TILBUD:
På grund af rejser for visninger er vanskelige i øjeblikket reducerer jeg prisforlangende til 85000 for købere villige at betale et depositum og forpligte sig til at købe uden at se personligt, udelukkende fra fotos og videoer. Kontakt mig, hvis dette er en mulighed for dig.

Huset:
Det 150 år gamle stenhus er for nylig blevet renoveret i landlig stil. Det er en traditionel en-op-en-portugisisk bolig med 2 fod tykke, gengivne vægge og måler ca. 5m x 5m på hver af de to historier med et samlet gulvareal på ca. 50m2. Det er beliggende i en sydvendt bjergskråning med udsigt over dalen til smukke bølgende landskab. Huset leveres komplet med møbler, elektriske apparater, kunst, hængninger, tæpper og belysning. Det drives af et 3Kw sol- / vindsystem, der kan udvides, hvilket gør det ideelt til et sommerhus, kunstnerstudio, pensioneringshus eller selvforsyningsprojekt. Den har mindst 5 vandminer til drikkevand og vanding året rundt og er på den ene side afgrænset af en lille bjergbæk, der krydser en række naturlige vandfald.

Ovenpå er et stort soveværelse med læder sofa, stol, dobbeltseng, skrivebord, lydanlæg og opbevaringsenheder i fyrretræ og kastanje. Original kunst og hængninger pryder væggene, og fyrretræsgulve kigger ud gennem de orientalske tæpper. Balinesisk belysning giver en hyggelig glød. Dobbelt terrassedøre fører ud til en smuk rustik træveranda, der ser ud over dalen.

Nedenunder er et moderne køkken, en stor brændeovn, en sofa og spisebord og stole. En køle-fryseskab og mikrobølgeovn sidder i hjørnet, og vaskemaskinen er gemt under trappen. Pletter supplerer den konventionelle belysning, og mere kunst og hængsler fuldender indretningen. En indvendig dør fører til badeværelset / W.C. som er fuldt flisebelagt og serviceret af en el-varmelegeme.

Ejendommen er dobbeltrudet med et isoleret tag og er udstyret til en af de året rundt vandkilder. Vandet er testet og certificeret til konsum. Det er sødt og lækkert.

Inverteren leverer 4Kw til huset og leveres af 2,2 kW solpaneler og en 1kw vindmølle, der går i 4 store gelbatterier med en samlet lagring på 800 Ah. Dette er nok til at levere strøm gennem de gråeste vintre, selvom flere paneler, batterier og endda vandkraft fra strømmen let kan tilføjes.

Udenfor er der en skifersten-gårdhave med en udvendigt hane og et opholdsområde. Ved siden af dette er stentrapper, der fører op til indkørslen. Støder op til huset er et lille skur til soludstyr og redskaber, som fører til den store haveterrasse / frugtplantage.

Landet:
Landet er meget frugtbart og har rig, dyb lerjord, der aldrig har været intensivt opdrættet eller sprøjtet med kemikalier. Det består af ca. 1 hektar vandede gårdsterrasser blandet med naturlige områder.

Det øverste område øst for huset har 3 store grøntsagsterrasser omgivet af abrikos, persimmon, pæretræer og en banan samt en tropisk frugtterrasse med omkring femten træer. Alle disse er naturligt overrislet og har brug for lidt vedligeholdelse.

En yderligere terrasse er givet til dyrelivet, og en anden bruges til at dyrke græs til mulch og jordforbedring.

Området vest for huset har et stort, nyplantet plateau af citrus træer med et par loquat og granatæbler blandt mange modne oliven. Nederst på en anden terrasse er der flere oliven med et dusin nyplantede mandeltræer plus eksotiske stoffer som guavaer og litchi.

Haveplantagen tættere på huset har pære-, fersken- og blommetræer med et par mere oliven. Områderne imellem træerne udgør endnu en vegetabilsk plaster og overgives i øjeblikket til majroe, kartofler og asparges.

De nederste terrasser er beplantet med ca. 60 kastanjer i den tidlige og sene sæson plus nogle blommer og sukkerrør sammen med et par valnødder. Adkomstvejen er beplantet med mere end 20 oliven. Du bliver aldrig nødt til at købe frugt igen!

Nede mod hvor jorden møder vejen er der en næsten nedsænket, afsondret hjørnehave, der naturligvis er adskilt fra resten af ejendommen og strømmen løber gennem midten af dette og skaber et mikroklima. Den har terrasser på begge sider, der har indfødte træer, og den er plantet med ekstra kastanjer for at skabe skygge, selvom det meste af det kunne bruges til plantning af grøntsager, hvis det kræves. Der er et par pletter i hjørnehaveaftalen til borde, siddepladser og en grill eller måske udhus.

I hele ejendommen er indfødte egetræer og andre vilde træer spredt, hvilket giver skygge og variation. Gartnere vil elske de kreative muligheder, landet giver dem. Ved brug af batteridrevne værktøjer i forbindelse med solpaneler kan jorden vedligeholdes gratis.

Regninger:
Denne romantiske, men alligevel praktiske husholdning er helt uden for nettet med elektricitet produceres på stedet, spildevand går til en septiktank, der er væk, og med nok jord til at dyrke dine egne grøntsager. Drikkevand leveres af en af de mange naturlige kilder, der er vasket ind i huset. Om vinteren leveres varme og madlavning af brændeovnen. På grund af alle disse fordele er der ingen regninger, der skal betales.

Den eneste udgående er en lille årlig ejendomsskat (ca. 30 euro), som nye købere er fritaget for i 7 år, og som ikke gælder til dem med lavere indkomst.

Forretningspotentiale:
Der er potentiale til at tjene indkomst fra denne ejendom på en række måder, hvis det ønskes. Kildevandet kunne aftappes og sælges - jorden genererer cirka 6 millioner liter kildevand af høj kvalitet om året. Enhver aftapningsproces kan drives af det eksisterende elsystem, som om nødvendigt kan opgraderes. Der er også tre eller fire velplacerede grunde, hvor hytter eller yurter kunne placeres på jorden for at gøre det til et øko-tilbagetog, glamping destination eller live-in recording studio osv.

Placering:
Området er roligt og afsondret og ligger 7 kilometer fra den travle, brostensbelagte købstad Coja med sine caféer, banker, butikker, restauranter, skole og medicinsk center, hvilket giver både privatliv og lokale faciliteter. Den nærmeste købmand ligger ca. 3 kilometer væk. Hele området er en af enestående naturlig skønhed, bjergrigt og skovklædt med mange små landsbyer spredt på bjergskråningerne. Der er mange spor, der snor sig rundt i hele regionen, og disse kan nås med bil, cykel eller fod fra ejendommen. Det er et fantastisk feriemål og et endnu bedre sted at bo.

Hytten nås via en 2 km skovsti, der kan blive mudret i vådt vejr og har et par stejle stigninger, så det anbefales at købere overvejer en 4x4 eller 100cc + cykel / scooter, hvis de er interesserede. Et privat spor går helt op til hoveddøren, og den nederste terrasse åbner ud mod det offentlige spor. Der er næppe passerende trafik på det offentlige spor, højst et par landmænd om dagen.

Ejendommen har al den nødvendige dokumentation og er opdateret med ejendomsskatter.

Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os