Dejligt landsted med swimmingpool!

Genazzano,  Roma,  Lazio,  Italien
€375.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 187 sqm
  • Land Size: 5000 sqm
  • Year built: 1970
  • Privat 7m x 3m swimmingpool!
  • Ombyggede moderne badeværelser
  • Stor overdækket forhal (forveranda) med specialbygget daybed
  • Stor professionel pizzaovn
  • Specialbygget pergola i forhaven for at nyde dejlige solnedgange
  • Satellit-tv, terrestrisk tv og højhastigheds-internetforbindelse
  • Privatliv! Ingen umiddelbare beboende naboer og semi-privat indgangsvej
  • Rigelige eksterne opbevaringsområder (dvs. haveværktøj, autoforsyninger, hardwareværktøj osv.)
  • Frugttræer (oliven, kirsebær, figen, kastanjer osv.) og vinstokke (druer og kiwi)
  • Rækker jord til grøntsags-/blomsterhaver og meget potentiale for andre sjove projekter

detaljer

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Perfekt til fjernarbejde! Tæt på Rom med dets internationale lufthavne, historiske og kulturelle centre, indkøbscentre, multikulturelle arbejdsmiljøer og meget mere! Hvis du ønsker at flytte til Bella Italien, behøver du ikke at ofre at være på landet for at leve 'bella vida' (det gode liv)!

Velkommen til Casa dei Bei Tramonti (Huset) af de smukke solnedgange)! Slap af i milde somre med beroligende brise, der forsigtigt skubber vindklokkerne, der hænger i oliventræerne, mens du nyder forbløffende smukke solnedgange med et dejligt glas af den lokalt producerede DOC-vin. Om efteråret og foråret kan du nyde rolige gåture i det italienske landskab med varmt og solrigt vejr! I løbet af den korte vinter kan du føle dig som en konge og dronning på deres slot, mens du luner varmt ved siden af en smuk ild i den store pejs i din stue - måske rister nogle kastanjer samlet fra dine træer. Villaen kan være dit permanente hjem, et B&B eller en dejlig ferie get-away, når du vil. Valget er dit!

Villaen er bygget i to etager på i alt 187 kvm og består af 4 soveværelser, 2 badeværelser (nyligt ombygget), en stue-spisestue og et køkken/morgenmad værelse med stor pejs ovenpå i stue-spisestuen og 2. pejs nedenunder i køkkenet.

Der er en stor overdækket forhal på 60 kvm (forhave) med specialfremstillet daybed. Portikoen ser ud over forhaven, hvor der er en 7m x 3m saltvandspool, blomsterbede, oliventræer og en specialbygget pergola - lavet til at nyde solrige eftermiddage og dejlige solnedgange.

Der er fuld centralvarme i alle rum. Huset er kablet med internetadgang og tv-forbindelser (satellit og terrestrisk) flere steder. Lækkert bjergvand (testet for kvalitet årligt) leveres af den private brønd. Vand til huset opvarmes med gas og sol.

Huset ligger på en bjergskråning med udsigt over en lille dal med terrasseret terræn nedenfor. Der er en betonsti ned ad den ene side af ejendommen og betontrappe ned ad den anden side. Der er mange frugttræer (oliven, kirsebær, figner osv.) plantet på ejendommen. Der er vinstokke til friske druer og kiwi. Terrasserne kan bruges til grøntsags- og blomsterhaver. Der er god plads på ejendommen til mange andre projekter.

Villaen ligger på en semi-privat betonvej med masser af privatliv og sikkerhed. Der er parkering på ejendommen til mange gæster, så hvis du holder en aftenfest, behøver du aldrig bekymre dig om, at musikken er for høj eller hvor sent festen går, da den nærmeste beboernabo bor 300 m væk!

Vigtig forskel i forhold til mange andre tilbud (!): Hele huset med alle udendørsfaciliteter er LOVLIGT. Vær forsigtig, når du vælger ejendom i Italien, fordi ulovligt byggeri er et problem.

Byen Genazzano er inden for gåafstand, og alle tjenester, som du normalt ville kræve, er let tilgængelige der (banker, tankstationer, restauranter, apotek, markeder osv.) Genazzano er en 'kunstby' og opretholder et aktivt program af begivenheder året rundt, herunder den berømte Infiorata (blomsterfestival) den første søndag i juli og Cantina Aperte (åbne vinkældre) i september.

Infiorata (2012 Guinness verdensrekordvinder) går tilbage til 1883, og det er en dejlig begivenhed iscenesat af familier, der konstruerer et fantastisk og smukt blomstertæppe gennem byen. Blomstertæppet bliver stående i næsten en hel dag, før det betrædes af en religiøs repræsentation (Processione del Sacro Cuore) med over 400 deltagere i kostume. Det er et fantastisk skue!

Cantina Aperte afholdes over flere aftener i september, hvor Genazzanos vinkældre åbnes og sælges til offentligheden. Dette gøres for at give plads til den nye årlige druehøst og vinproduktion. For et par euro kan enhver købe en middag og et glas vin for at nyde, mens de ser gadeartister, bands og akrobater.

Det kulturelle højdepunkt i Genazzano er Colonna Slot (dateres tilbage til det 11. århundrede), som dominerer området på en klippeudløber, hvor byen er bygget. Slottet har tilhørt Genazzano Kommune siden 1979 og er et museum og et kulturcenter. Der afholdes mange sociale arrangementer, koncerter og udstillinger i løbet af året, som kan nydes!

Rom ligger kun 30 minutter væk i bil via Autostrade A1 (supermotorvej), og hvis du ikke føler dig ligesom at køre, tag bare toget fra Valmontone (kun 8 km). Hvis du ikke engang har lyst til at køre til Valmontone, så tag den regionale Cotral-bus, fordi busstoppestedet ligger inden for gåafstand. Billetter til Cotral-bussen kan nemt købes i enhver tobaksbutik.

Den nærliggende by Valmontone er, hvor den regionale togstation ligger med hyppige forbindelser til Rom. Togbilletter koster kun 3 euro for at rejse direkte til centrum af Rom. Der er også 'verdensklasse' Valmontone Fashion Outlet, hvor mange internationale navnemærker (Calvin Kline, Nike, H&M, Breil, L'Oréal, Levi's, Guess, Delsey, Trussardi og andre) har deres discountbutikker. Valmontone har også den gigantiske forlystelsespark Magicland, som er den største forlystelsespark i det centrale - Syditalien (over 30 forlystelser, 4 restauranter, mange spektakulære aftenshows med fyrværkeri).

Vores børn er flyttet til USA og vi ønsker at være i nærheden af dem, så det er den eneste grund til, at vi sælger dette dejlige landsted. Vi har investeret meget kærlighed, tid, penge, kræfter og opmærksomhed i huset og ejendommen og vil gerne sikre os, at de nye ejere nyder det lige så meget, som vi har.

Plantegning

Upper level (portico (porch), living/dining room, 3 bedrooms, bathroom) Lower level (kitchen, guest bedroom, bathroom, cantina & workshop)

Beliggenhed

Placeringsbilleder

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os