3/4 seng Fritliggende villa med byggegrund

Entradas,  Beja,  Portugal
Sold

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 251 sqm
  • Land Size: 1480 sqm
  • Year built: 2007
  • Kæmpe lounge
  • 3 badeværelser
  • separat spiseplads
  • Udkanten af den smukke landsby
  • Stor grund inkluderet i salg
  • Fuldt udstyret kvalitet køkken
  • 3 store soveværelser
  • Smukke landlige omgivelser
  • 4. soveværelse / kontor / påklædningsområde
  • Fremragende omgivelser så fredelige

detaljer

En vidunderlig mulighed for at eje en fremragende designet og velbygget 3/4-sengs villa inklusive en 740 kvadratmeter stor grund med planlægningstilladelse (i øjeblikket indstillet til smuk have) beliggende i denne landlige omgivelser i udkanten af en meget smuk landsby med sin smukke brostensbelagte gader, gamle bygninger og fremtrædende kirke. De nuværende ejere har elsket hvert sekund her, og det er et meget tilbageholdende salg. Landsbyen er et meget sjældent og overraskende fund, der er omgivet af det fantastiske bølgende landskab, olivenlunde, vinmarker og appelsinlunde. Udsigten fra loungen og terrassen på tværs af engen byder på et skiftende landskab fra en stor dyne af gyldenbrun til et tæppe af pulserende grønt med den konstante mørke og sølvfarvede grøn af oliventræerne. Denne fabelagtige villa består kort af et stort indgangsparti, gæstetoilet / familiebrusebad, stort opholdsstue til underholdning af venner og familie med den ekstraordinære udsigt, der også deles af spisepladsen, fremragende køkken i høj kvalitet med integrerede Zanussi-apparater (opvaskemaskine, ovn , komfur og køleskab), stort, fuldt udstyret bryggers, soveværelse med en-suite, stort dobbeltværelse med smukt en-suite, 3. soveværelse med dobbeltseng og en yderligere studie / soveværelse fire / omklædningsrum. Den fabelagtige overdækkede veranda er ideel til spisning eller afslappende udsigt over den fantastiske udsigt, der fører ned til den dejlige swimmingpool (8 x 4 m) med stor privat, ikke overset solterrasse. En stor kælder med tør hovedhøjde under Verandah huser pooludstyret og giver også lagerplads til havearbejdsudstyr og andet DIY-værktøj. Foran er der en stor integreret garage med fjernbetjening dørindgang og et stort værksted bænk og Loft adgang, som giver en enorm mængde lagerplads til alle de ting, der anvendes sjældent.

Den attraktive forhaven er udstyret med automatisk kunstvanding og huser den underjordiske bulkopbevaringstank og kompletterer ydersiden af lav vedligeholdelse, der giver mulighed for at "låse og gå" for dem, der ikke kræver permanent ophold. En anden fremragende fordel ved denne ejendom er, at inkluderet i salget er en værdifuld byggegrund på 740 kvm. med den nuværende planlægningstilladelse til disposition. Denne grund er tilstødende og er i øjeblikket arrangeret som en smuk velassorteret og vedligeholdt have fyldt med farverige flydende buske, planter, roser og en frugtplantage med oliven, orange, granatæble, citron, lime, kumquat, figen, blommer, æble, pære mandel og avacado . Glem ikke druemostvinen. Haven er indstillet til lav vedligeholdelse og vandes fuldt ud med det vand, der leveres fra det tilladte borehul. Den nuværende planlægningstilladelse til konturen tillader en anden ejendom op til 250 kvadratmeter. af dit eget design.

Det maleriske centrum af landsbyen ligger kun en kort gåtur væk og har smukke velholdte haver i hovedgaden med restauranter, caféer, et bibliotek / internetcafé, lægerkirurgi, apotek , små købmandsforretninger og et samfundscenter. Der er hyppige sociale begivenheder og fester hele året, inklusive svinesteg og -danse - for det meste gratis! Området er omgivet af dejligt landskab og let gåede spor for at drage fordel af det rolige bølgende landskab og varieret vidunderligt fugleliv, som dette område er kendt for. Det er et virkelig dejligt sted i Portugal, hvor man kan bosætte sig. Det er meget fredeligt og en ægte glæde at sidde ude om aftenen og bare afspejle, hvor heldig det er at være i stand til at se stjernerne, høre fuglene roosting og bo i dette smukke område i Portugal.

Denne enestående villa har fremragende høj kvalitet Tilt and Turn dobbelt opvc glaserede vinduer og døre udstyret overalt med energiglas og insektskærme, indvendige mahogni døre og architraves af høj kvalitet, smukke flisebelagte gulve, gulvvarme i hele brændstof fra en underjordisk gasopbevaringstank, der blev brugt på de få ikke så solrige dage og understøttet af Solar Roof Panels, som giver mere end nok varmt vand i de mange solrige dage. Ejendommen er frihave med el, vand og dræning plus det har sit eget borehul, der bruges til kunstvanding af haven og vedligeholdelse af poolen. Bredbånd og fastnet med kabel-tv. Der er tagrend på alle tagets facetter. De største byer Castro Verde 10 km og Beja 30 km har alle moderne bekvemmeligheder, herunder hypermarkeder, månedlige udemarkeder, nødsituation / ulykke 24-timers sundhedscenter, fremragende fuldt udstyret hospital, restauranter, barer, biograf og mange andre fritidsfaciliteter, begge kun en kort køretur væk . Faro lufthavn, Algarve strande og vestkysten strande er alle lidt over en time væk.
Huset ville være en fremragende investering, da der er stor efterspørgsel efter leje af god kvalitet i dette område både til langvarig og kort turistudlejning.

Oplysninger om boligen er:
INDGANGSHALL 5.42mx 4.33m (17'9 ”x 14'2”)
Smukt lys og rummelig med sikker glaseret hoveddør og fuld længde sideglaseret panelvindue, dør til garage og buegang videre ind i huset.

Gæstetoilet / familieværelsesrum
Fabelagtigt stort brusebad med hvid suite med 2 stykke bestående af piedestal håndvask og toilet, Stort walk-in fuldt flisebelagt brusekabine med drench og separat håndholdt brusebad, glas sidepanel, udsugningsventilator og mest attraktive gulv- og vægfliser.

BUTIK / MASKIN CUPBOARD
En betydelig gåtur -i skab, der indeholder betjeningselementerne til det 'gulvvarmeanlæg' og backup-solvarmeanlægget og tilbyder masser af sto raseri.

STOR SUPERB LOUNGE 8,70mx 5,44m (28'6 ”x 17'10”)
Funktions pejs med monteret brændstofeffektiv Fogo Montana komfur, men hvor attraktiv pejsen er, omdrejningspunktet skal være den fantastiske udsigt, der præsenterer et stadigt skiftende rum med årstidene! Der er to dobbelt sæt højde- og vippedøre i høj kvalitet, der fører videre til den overdækkede terrasse med den fantastiske udsigt.

Spisestue 3.60mx 3.60m (11'9 ”x 11'9”)
Archway fra loungen, dobbelt aspekt vippe og dreje vinduer for at tage den udsigt og dobbelt hælde og dreje døre.

Dækket VERANDAH 6,7mx 3,19 m (22'0 ”x 10'5”)
Under belysning, flisebelagt gulvbelægning og smedejerns balustrading med brede trin ned til poolterrassen, hvor du kan nyde al fresco-spisning eller eftermiddagsdrikke og nibbles. Det er simpelthen vidunderligt at sidde en aften og høre fuglene og se og tælle stjernerne og dine velsignelser. Det er så fredeligt.

FULLT MONTERET KØKKEN 3,5mx 3,57 m (11'6 ”x 11'8”)
Fremragende rigelig vifte af massivt trægulv og væg-enheder med hvid granitstil bordplader, indbygget dobbelt skålvask med blandebatteri, vippe og dreje vindue til side, integreret apparater af høj kvalitet (køleskab og opvaskemaskine), øjenhøjdeovn og fire ring gas komfur med emhætte over, flisebelagte sprinkbacks og dør til vaskerum.

UTILITY ROOM 3,50 mx 1,67 m (11'6 ”x 5'5”)
Monteret med samme høje kvalitet gulv og væg enheder som i køkkenet med sammensatte granit bordplader, indbygget dobbelt skål rustfrit stål synkeenheder med blandebatteri over, flisebelagte vægge, VVS og plads til en vaskemaskine. Et af de vægmonterede skabe huser Worcester Gas fyret kedel. Den udvendige dør med halvt glasplade (også vippe og dreje) fører til den brede sideterrasse med masser af plads til tørring.

INNER HALL
Adgang fra loungen og giver fuld privatliv til master soveværelse suite og studie.

MASTER BEDROOM 6.5mx 3.76m (21'4 ”x 12'4”)
Fantastisk, rummeligt værelse med fantastisk udsigt over poolen og eng gennem det store vindue og dobbeltdøre (både vippe og dreje), der fører til den overdækkede veranda, centralt loftlys, AirCon-enhed tilbyder varme og køling.

LUKSUS UDSTED
Meget rummelig med stort hjørnebadekar, piedestal håndvask, toilet, stort skræddersyet hjørnebadeværelse med glasvægge og bred indgangsdør, drenchebad og håndholdt brusebad, stilfuldt flisebelagte vægge og vip og drej vindue med privatlivets glas til side.

STUDIE / SOVEMÅR FOUR 2,55mx 1,89 m (8'4 ”x 6'2”)
I øjeblikket en undersøgelse, men ideel som en børns soveværelse.

soveværelse to 4,93 mx 3,57 m (16'2 ”x 11'8”)
Dette er et andet fantastisk værelse. Fuldt foret sortiment af indbyggede garderobeskabe med både hængende plads og hylder afsluttet med let glid i fuld længde, skyder spejldøre, vindue til side, AirCon-enhed, der tilbyder varme og køling og dør til smuk stort luksuriøst ensuite.

LUKSUS UDGIVELSE BADVÆRELSE
Stort værelse med panelbad med blandebatterier og håndholdt bruseboks, toiletpude til toilet, toilet og attraktivt fuldt flisebelagt gulv og vægge.

BEDROOM THREE 3.57mx 3.50m (11 ' 8 ”x 11'6”)
En anden god størrelse dobbeltværelse Fritstående garderobe, flisebelagt gulv og vindue til side.

INTEGRAL GARAGE 5,42 mx 4,33 m (17'9 ”x 14'2 ”)
Bredere end gennemsnittet og med en fjernbetjening elektrisk op og over døren, værkstedsområde med håndvask og adgang til det store taglagerplads. Vandblødgøringsmidlet er placeret i et diskret skab, der giver hele huset blødt vand.

Udenfor:
FRONT GARDEN
Roser og buske plantet på hver side af indkørslen

Skydeporten fører til parkeringsplads og garage og en anden gågade med en dejlig blomstrende buegang over fører til hoveddøren med glatte plader med baner hele huset, smuk beplantning og adgang til den underjordiske gaslager.

Badehavn 8m x 4m (26'3 ”x 13'1”) / STORE SUNBATHING TERRACE
Romerske indgangstrin, poolbelysning, ekstra stigetrin og rull ud pooldæksel. Terrassen tilbyder masser af privat plads til underbadning, grill, underholdning eller bare afslappende efter svømning. At sidde ude om aftenen er simpelthen vidunderligt. Du kan fortælle dagen, tælle stjernerne og dine velsignelser. Dette vil blive savnet hårdt.

YDERLIGERE OPBEVARING
Under den overdækkede veranda er et stort kælderområde med hovedhøjde til poolpumpe og udstyr plus ideel plads til havearbejdsredskaber.
< br /> GARDEN / PLOT
Den tilstødende 740 kvm haven er en byggegrund med planlægningstilladelse (nuværende) og inkluderet i salget. Disse haver er meget godt udstyret med farverige planter, blomstrende buske og frugttræer og er nemme at vedligeholde og drage fordel af at have automatisk kunstvanding, der er en mursten bygget bjælkehus og en hævet dekorativ hjørneseng. Dette dejlige område kan fortsat være haver eller kan udvikles med et nyt hus på op til 250 m² til stor familie- / turistvirksomhed eller til at sælge separat, hvis ikke nødvendigt.

BOREHOLE:
Fuldt licenseret borehul til poolpåfyldning / vedligeholdelse og automatisk havevanding.

Plantegning

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os