Fredeligt 3 værelses hus i stor have

Maureillas-las-illas,  Pyrénées-Orientales,  Occitanie,  Frankrig
Sold

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 130 sqm
  • Land Size: 1700 sqm
  • Year built: 1980
  • Helt privat men tæt på landsbyens centrum
  • Tagterrasse med klar udsigt over bjergene
  • Terrasser på tre sider
  • Jord til småbrug, swimmingpool eller udhus
  • Varmt vand leveret af billig varmepumpe
  • 6 lufthavne inden for 2,25 timer
  • Nem adgang til Spanien - 10 minutter ad vej
  • Hænder dræning
  • Stort køkken spisestue
  • Brændeovn

detaljer

Et solbeskinnet paradis til mindre end prisen for en semi i forstæder!

Fredeligt 130 kvadratmeter hus i to etager med stor have (ca. 1700 kvadratmeter), solrige gårde og privat tagterrasse spektakulær udsigt over bjergene. Beliggende i udkanten af landsbyen Maureillas las Illas fra det 13. århundrede ved foden af Pyrenæerne, inden for 30 minutters kørsel fra Middelhavskysten ved Collioure og 10 minutter fra Spanien, er huset omgivet af træer, men er kun 4 minutter 'gåtur fra butikker, barer og restaurant i landsbyens centrum. Det passer til folk, der søger et fuldtidshus til sig selv eller som et feriehus for ejerne, med potentiale til at udleje huset i noget af året.
Huset har tre soveværelser, to badeværelser, en stue, et stort køkken / spisestue, et bryggers, et omfattende overdækket udendørs opholdsområde med vindeltrappe adgang til tagterrassen over køkkenet, to gårde og et sommerhus i haven. Det er blevet kablet igen, har fået installeret nyt VVS og er ved dræning af hovedforsyningen.
Soveværelser:
To dobbeltværelser ovenpå, et enkeltværelse nedenunder. Hovedsoveværelset har en enkelt dobbeltseng, indbyggede skabe og to store Velux-vinduer med udsigt over Canigou-bjerget (2785 meter, det højeste i området). Det forreste soveværelse har plads til to enkeltsenge og har et stort vindue mod syd. Soveværelset nedenunder er væk fra stuen med et vindue, der vender ud mod gårdspladsen.
Badeværelser:
Badeværelset nedenunder har badekar, toilet, håndvask, håndklædetørrer og masser af hylder og kroge. Ovenpå er der et brusebad med toilet, håndvask, håndklædetørrer, skab og hylder ved siden af de to soveværelser. Varmt vand til de to badeværelser leveres af en miljøvenlig luftkildevarmepumpe.
Stue:
Hyggelig stue i midten af huset med en brændeovn. Stuen giver adgang til køkkenet, nedenunder soveværelse, badeværelse og trappeopgangen, der er udstyret med en klimaanlæg. Store franske døre åbner ud fra stuen til baghaven ved siden af den overdækkede gangbro.
Køkken / spisestue:
Køkkenet har omfattende arbejdsflader i massivt træ arrangeret i en L-konfiguration og en ø, alt sammen på skabe udstyret med malede egetræsdøre. Udstyret inkluderer en elektrisk ovn / mikroovn / grill, gaskomfur, køleskab / fryser, opvaskemaskine og dobbelt håndvask, og der er omfattende skabsplads i en hjørneenhed og under bordpladerne. Spisepladsen har et bord med plads til 6/8 og ud over dette er der et behageligt opholdsområde med plads til en 3-personers sofa, sofabord og to lænestole. Hoveddøren fører ud mod den sydlige gårdhave, mens to store franske vinduer giver adgang til den overdækkede gangbro rundt om huset, køkkenhaven og vindeltrappen til terrassen.
Separat bryggers:
Ny vaskemaskine og plads til opbevaring af rengørings- og vaskeudstyr.
Udendørs:
Over køkkenet en tagterrasse med udsigt over Canigou. I stueetagen er der overdækkede siddeområder og en terrasse, der omgiver huset. Haven er lagt til græsplæne, og der vil være masser af plads til en swimmingpool eller yderligere udhuse. En udendørs vandforsyning (gratis), der ledes fra landsbyen, går i en 300 liters tank til vanding af haven.
Studio / Workshop / Sommerhus:
Der er et træværksted, som også kan tjene som ekstra soveværelse i haven, og der er plads til andre udhuse, der er underlagt planlægningstilladelse.
Kørselsvejledning:
Bemærk, for at få adgang til huset, parkerer du i en lille bane 200 meter fra huset og går ned ad stien. Den bageste port giver adgang til haven. Alternativt kan du parkere i landsbyen og gå 400 meter langs stien til hoveddøren. Det er ikke muligt at køre direkte ind i haven.
Lokale faciliteter:
Maureillas har et bageri, en børnehave og en grundskole, et lille supermarked, en slagter, et apotek, en take-away pizzeria, to barer og to restauranter. Større supermarkeder, restauranter, barer og et bredere udvalg af butikker findes på Ceret eller Le Boulou, begge mindre end 10 minutter i bil. Perpignan er en smuk kosmopolitisk by 30 minutters kørsel fra Maureillas med biografer, teatre, markeder og en bred vifte af butikker og museer. En hyppig busforbindelse forbinder landsbyen med Ceret og Perpignan.
Regionen:
Maureillas, som er en traditionel fransk landsby med omkring 3000 indbyggere, ligger i den sydligste dal i Frankrig og er ideelt beliggende for at drage fordel af alt det vidunderlige solbeskinnede Pyrenees Orientales-regionen har at tilbyde. Hjemme for Europas største vindyrkningsindustri er lokale gårde også specialiserede i produktion af kirsebær, ferskner, abrikoser og kiwifrugter. Gåture og vandreture, mountainbiking, svømning (enten ved den nærliggende Lac de Saint Jean eller ved smukke sandstrande ved Middelhavet som Argeles og Le Racou kun 30 minutters kørsel væk), tennis, vandsport, skiløb (lokale skisportssteder ved Font Romeu og Les Angles ligger kun en time og halvtreds minutter væk) og mange andre attraktioner er inden for rækkevidde. Den dejlige nærliggende by Ceret kan prale af et berømt museum for moderne kunst (Picasso, Chagall og Dufy, blandt mange andre, arbejdede i byen), et livligt lørdagsmarked og gadefestivaler året rundt.
Kom dertil:
Lokale lufthavne er Perpignan (40 minutter), Girona (1 time), Barcelona (2,25 timer), Beziers (1,5 timer), Carcassonne (1,5 timer) og Montpellier (2 timer) i bil, og TGV-tog med høj hastighed går direkte til Perpignan fra Paris, Lille og Barcelona. Adgang til motorvej A9 (fra Montpellier til Barcelona) er mindre end 10 minutter væk ved Le Boulou.

Plantegning

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os