Hus med 4 soveværelser i Zimbali Coastal Resort

Zimbali, Balito ,  KwaZulu-Natal,  Sydafrika
$997.049

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 6
  • Property Size: 550 sqm
  • Land Size: 1082 sqm
  • Year built: 2000

detaljer

Denne ejendom er designet af en prisvindende designer og har udsøgte funktioner overalt, fra tilpassede lysarmaturer til unikke materialevalg og smart designet kabinet.

10 Club Drive er et fuldt møbleret luksushus med 4 ensuite soveværelser, stue i åbent plan, spisestue, køkken, der åbner ud til en gårdhave i fuld længde med smuk pool og masser af plads til at underholde. Underholdningsområdet har udsigt over den uberørte golfbane, mens værelserne ovenpå har udsigt over havet i det fjerne. Hjemmet er omgivet af naturlig vegetation, og du kan forvente besøg fra mangoose, sorteper og smukke fugle.

Sæt rundt om glasdøre og vinduer oversvømmer ejendommen med naturligt lys om dagen, og om natten kan du høre havbølgerne styrter ned på kysten.

Ud over det smukke hjem finder du en dobbelt garage med direkte adgang til huset gennem køkkenet. Der er rigelig parkeringsplads på den asfalterede indkørsel udenfor og et ekstra udvendigt enkeltværelse med eget badeværelse.

Det er 15 minutters kørsel fra Durbans King Shaka International Airport og tæt på Ballito indkøbscentre og mange restauranter. Dette hjem er den perfekte strandferie eller investeringsejendom.

Du finder ikke et andet sted som det!

For en virtuel rundvisning skal du følge nedenstående link (kun tilgængelig på Magnolia Property-webstedet):
https://my.matterport.com/show/?m=ejuBnmNdazX

ZIMBALI ESTATE

Zimbali har etableret sig som den ikoniske ejendom langs KZNs nordkyst og har skabt præcedens for luksusboliger, der bor nationalt og internationalt. Den nøje kuraterede ejendom betyder, at beboerne er sikre på en forpligtelse til kvalitet i alle facetter og er en stærk investeringsmulighed, der sikrer lang levetid i overensstemmelse med markedets efterspørgsel. Som en etableret og internationalt anerkendt ejendom tilbyder Zimbali premium-faciliteter inden for en sikker lukket ejendom. Bo i uovertruffen luksus på Zimbali Coastal Resort.

translate.video

Youtube Video

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os