2 sengs parcelhus i semi landlige omgivelser

Crocy,  Calvados,  Normandie,  Frankrig
Sold

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Land Size: 737 sqm
  • Stort køkken med massivt egetræs bordplader og klinkegulv
  • 2 fuldt flisebelagte en-suite badeværelser plus nedenunder garderobe
  • Indvendige døre i massiv eg overalt
  • Central vakuumsystem / CCTV og alarmsystem
  • Lounge / spisestue, trapper og soveværelser har tæpper
  • Stor blokbygning udhus med elektricitet
  • Elektrisk strøm, vand / telefon / internet /
  • Olie centreal opvarmning - kedel og radiatorer
  • Integreret garage + off street parkering til 4 biler + en campingvogn
  • Stor hems - mulighed for at konvertere til soveværelse efter at have fået byggetilladelse

detaljer

Dette hus blev færdiggjort til en meget høj specifikation. Det er beliggende i et meget behageligt semi-landligt område med behagelige udsigter, og landsbyen er en blanding af lokale franskmænd og nogle engelske familier. Der er også mulighed for at købe ca. 3 hektar jord støder op til huset, der i øjeblikket har en lille frugthave i sig, indhegnet og har vejadgang.

KØKKEN - Indgang gennem den udvendige hoveddør fra den forreste indkørsel.
Indrettet med bordplader i massivt egetræ med en række monterede skuffer og skabe under, en 1,1/2 vask i rustfrit stål, plus integreret el-komfur, gaskomfur med udsugningsventilator og opvaskemaskine. En række monterede vægskabe og et opbevaringsskab i fuld højde. Plads til køle/fryseskab i fuld højde. Radiator. Termoruder. 3 rækker dunlightere. TV- og telefonpunkter. Fuldt flisebelagt gulv og plask tilbage. Lysnet monteret stigende varme røgalarm. Centralt vakuumpunkt. Adgang til garagen fra køkkenet via en fodgængerbranddør.

LOUNGE/SPISE - En dør fra køkkenet fører ind til den store spiseplads og den rummelige stue i åbent plan. Fuldt tæppebelagt. Franske døre fører ud til baghaven. Termoruder. Lysnet monteret røgalarm. Centerlys over spiseplads + 2 monterede væglamper, 2 loftslamper med ventilatorer og 2 downlightere i åben stue. Ekstern lyskontakt. TV point og telefon point. Centralt vakuumpunkt. Indvendigt vindue ved siden af glaserede dobbeltdøre, der fører ind til nedenunders hall.

NEDEHAL - Der er en udvendig dør fra baghaven. Radiator. Knagerække. Flisegulv.

W.C. - Tilgængelig fra nedenunder hall og lounge område. Tætkoblet toilet og fuld størrelse håndvask med opbevaringsskab under. Radiator. Flisegulv. Udsugningsventilator.

TRAPPE - fører op fra stue/spisestue til første sals repos/hal. Tæppebelagt. 2 små, forsænkede vægarealer til pynt etc. Væghængt billedlys.

FØRSTE SAL LAND/HAL - Stort monteret udluftningsskab, der rummer en varmtvandsbeholder med monteret el-patron, brusepumpe, elektrisk lys og hylder til opbevaring af linned. Skab i fuld højde, der rummer CCTV-overvågningsudstyr, opbevaring til den centrale vakuumslange og tilbehør og plads til et strygebræt/strygejern. Reposen bruges i dag som kontorlokale. Lysnet monteret røgalarm. Telefonpunkt. Centralt vakuumpunkt. Loftlem med monteret stige for adgang til det store hemsareal. Velux vindue. Hovedsoveværelse og 2. soveværelse fører fra hver ende af reposen.

LOFT - Der er en stor hems med vandtanke og luftvarmegenvindingsventilationssystemet. Velux-vindue.

MASTER SEDROOM - Meget rummeligt dobbeltværelse med 2 indbyggede skabe med massive egetræsdøre. Center lysarmatur med ventilator. 2 radiatorer. Tæppebelagt. Vindue med udsigt over baghaven og det andet med udsigt over forsiden af ejendommen. Alarmpanikknap monteret, plus tv og telefonpunkter. Centralt vakuumpunkt.

Master en-suite - Rummeligt fuldt udstyret en-suite med bruser over P-formet badekar med monteret brusedør i glas og side-/endepaneler. Vaskeskab med cirkulær håndvask indsat i marmorpladen, med 3 skuffer under. TOILET. Cirkulært spejl med monteret barberlys og barberpunkt. Velux vindue med udsigt til forsiden af ejendommen. Fuldt flisebelagt gulv og vægge. Plads til en fritstående høj enhed til håndklæder, vasketøjskurv, stol etc. Radiator og separat håndklædevarmer. Center lysarmatur.

SOVE 2 - Endnu et rummeligt soveværelse med dobbeltseng med et stort åbent skab. Der er god plads til 2 fritstående skabe. Der er også plads, hvis det ønskes, til 2 små børnesenge. Vindue med udsigt over baghaven.

Soveværelse 2 en-suite - Stort indbygget hjørnebruser. Vaskeskab med cirkulær indsat vask, marmorplade med dobbeltdørsskab under og 2 små skuffer til højre. Vindue med udsigt over forsiden af ejendommen. TOILET. Center lysarmatur og shaver lys med shaver punkt. Cirkulært spejl. Monteret overskab til håndklæder mm Radiator. 3 monterede håndklædeholdere. Plads til vasketøjskurv og stol.

INTEGR GARAGE - Der er indbygget vaskemaskine og fritstående tørretumbler, på hævet sokkel for nem adgang. Et oliefyr, der leverer al centralvarme via radiatorer og varmt vand. En lille monteret vask. Plads til køle/fryseskab i fuld højde. Central vakuumsystem kontrolenhed. El-vægstik og 2 loftslysstofrør. Rulleskodder op og over garageport. Der er en fodgængerbranddør, der giver adgang til baghaven og indkørsel. Dette kan nemt konverteres til et stueetage, en-suite soveværelse, afhængig af planlægning.

UDVENDIG OMRÅDE - Ejendommen er beliggende på en ugeneret 1/5 hektar stor grund. En stor blokbygget bygning med skrå tegltag, Upvc vindue og dør, plus en stor dobbelt trædør. Der er el og lys i bygningen. Den huser i øjeblikket også olietanken med en stor lagerkapacitet. Dette kan også konverteres til ekstra gæsteplads eller kontor.
De vigtigste havearealer er lagt til græsplæne. I baghaven er der en fosse septik underjordisk tank og dræning allerede installeret, hvis der skulle installeres et drænsystem i landsbyen. En 3.000 liter underjordisk genbrugstank for regnvand.

GENERELT OG SIKKERHED - Der er et CCTV-system udstyret med eksterne kameraer. Der er også et alarmsystem monteret. Alle vinduer og udvendige døre, (med undtagelse af den udvendige fodgængergarageport), er upvc-dobbeltglas, med vinduerne udstyret med elektroniske skodder, der betjenes inde fra ejendommen. Mulighed for at forhandle om møbler og fastgørelser, hvis det kræves.

BELIGGENHED - Den vigtigste færgehavn er Caen/Ouistreham, som ligger cirka 45 minutters kørsel fra ejendommen, hvilket gør den meget tilgængelig fra Storbritannien. Der er meget nem adgang til Falaise, cirka 9 km væk, og andre små landsbyer. Falaise har William Erobrerens slot, der holder mange begivenheder i løbet af året, som er et besøg værd. Caen, Herouville og Mondeville er store indkøbskomplekser og igen kun cirka 30-45 minutters kørsel fra huset. Det er muligt at gå til en strand/strand, hvoraf der er flere inden for 1.00-1.30 timers kørsel, inklusive de berømte WWII Normandiet-strande.


Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os