This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Luksushus med gæstehus til salg i S

Santa Comba Dão,  Viseu,  Portugal
€1.150.000

Resumé

  • bedrooms 16
  • bathroom 16
  • Property Size: 1344 sqm
  • Land Size: 4990 sqm
  • Træningscenter

detaljer

Ejendomsbeskrivelse
Denne udsøgte ejendom har så meget potentiale og kan omdannes til et boutique-hotel eller et plejehjem, begge i høj efterspørgsel i området. Det ville også være et ideelt sted for begivenheder eller en overflod af andre forretningsmuligheder. Hovedhuset har 9 store soveværelser med dobbeltsenge med et gæstehusområde og AL-licens - Alojamento Local - kortvarig indkvartering for turister, til 7 soveværelser med eget bad, der alle fører ud til en velholdt have og det fantastiske poolområde. br />
Funktioner ...
T16 Hus inklusive T7 Pensionat med AL-licens 1.344 m²
16 badeværelser 11 en-suite
2 etager
Grundareal på 4.990 m²
6 stuer / spisestuer
2 store balkoner
1 fitnesscenter
1 Stort vaskerum med spisekammer
1 Stort køkken med ekstra madlavningsområder
Central Opvarmning
Aircondition

Borehul
Vinduer med dobbelt glas og glasdøre

Udenfor:
2 hundehuse
3 Bilgarage
2 parkeringspladser
1 Grill med chill out-område nær poolen
Swimmingpool 120 m²
Energieffektivitetsgrad F men afspejler ikke opgraderingerne
Borehul


I detaljer ...
Denne udsøgte ejendom ligger i udkanten af det maleriske træk n af Santa Comba Dão med udsigt over landet og udsigt over floden, men få minutter fra centrum af byen med sine hyggelige brostensbelagte gader og floden, der løber gennem byen.

Elektriske porte åbner til hovedhuset med rigelig parkering og en 3-bil garage under huset. Der er yderligere 2 indgange med rigelig parkering for gæster eller ekstra parkering til begivenheder.

Flisebelagte trapper fører dig op til hovedhuset med døre, der åbner ind i et stort dobbelt hvælvet loft, der fører til stuen og spisepladsen, som virkelig gør en storslået indgang. De smukke autentiske fliser på væggene er skræddersyet fra de tidligere ejere og repræsenterer deres unikke design. Der er en yderligere nedsænket lounge med store vinduer, der åbner ud til landet. En åben pejs og rigelig siddepladser gør dette til et meget storslået område. Terracotta fliser afslutter gulvet nedenunder i hovedhuset. Der er 5 soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf 2 i øjeblikket bruges som kontorlokaler, 3 WC'er 2 en-suite, et meget stort hovedkøkken med ekstra spiseplads, rummeligt vaskeri med flere vaskemaskiner og tørretumblere samt et stort spisekammer og opbevaringsområde. Formel spisestue og opholdsstue med høje dobbelt hvælvede lofter i stueetagen med en imponerende indhylling omkring altanen, der fører ud fra den sunkne lounge med rigelig plads til udendørs spisning med udsøgt udsigt over landskabet og floden nedenfor.

Skræddersyede importerede trætrapper fører op til husets andet niveau, som har yderligere 4 store soveværelser med dobbeltsenge, alle med eget bad. Det massive soveværelse har en imponerende tur i hans og hendes garderobe og rummeligt badeværelse. Det skræddersyede træloft har adgang til en loftsstørrelse på 120 m², der er færdig med el og varme, og kan om nødvendigt konverteres til flere boliger.

Til højre for hovedhuset er gæsteboligen på ét niveau med 7 soveværelser med eget bad, der alle fører ud til den åbne have og poolområdet. Der er et stort spillelokale, opholdsstue, udendørs chill-område og grillplads. På bagsiden af huset er der et fuldt motionscenter, rampe til adgang for kørestole, et stort værksted, 2 hundehunde lukket og en gårdhave. Der er yderligere opbevaringsrum til udstyr.

Dette hus er som en Tardis, der åbner for forskellige områder, som hver tilbyder noget andet end det sidste. Der mangler bestemt ikke plads her og giver så mange muligheder for en overflod af virksomheder, lige fra det nuværende pensionat til et boutique-hotel, aldershjem, bryllupsbegivenheder eller firmaarrangementer. Der er endnu yderligere mulighed for at udvide og tilføje yderligere boliger, hvis det er nødvendigt.

Ejendommen er tilsluttet strøm, den har sit eget borehullsvand, der er en forbindelse til hovedvand, hvis det kræves, selvom der er rigeligt vand i borehullet. Alle udvendige værelser har aircondition, 2 varmebomber til opvarmning af vand plus mulighed for gas / brændstof til opvarmning af vand og centralvarme. Der er en 4 hestepumpe, der leverer vand til hus, havearbejde og pool, der holder vandregningerne på et minimum.

Placering…
Ejendommen ligger i det centrale Portugal tæt på den maleriske landsby Santa Comba Dão (5 min. Kørsel eller 15 min. Gang) med sine brostensbelagte gader og caféer langs floden, der løber gennem byen. Byen har alt hvad du behøver fra supermarkeder, banker, et motionscenter, parker, lokale markeder og en skole. Flodstrande, vandrestier, cykelture, smukke landskaber, skikke og traditioner er bestemt et potentiale for yderligere turismeudvikling med en masse udendørs sport og aktiviteter for de eventyrlystne.

Den smukke by Coimbra, Portugals tredje største by er mindre end en time væk. Coimbra betragtes som universitetsbyen i Portugal, men i over 100 år var det landets middelalderlige hovedstad. Dette samspil mellem gammel historie og progressive studentidealer kommer sammen i Coimbra for at danne et fascinerende turistmål. Byen har floden Mondega, der snoede sig gennem byen, hvilket tilføjer sin charme. Bygget på grund af et tidligere palads er universitetet berømt for sit barokke bibliotek, Biblioteca Joanina og dets klokketårn fra det 18. århundrede. I byens gamle bydel ligger den romanske katedral Sé Velha fra det 12. århundrede.

Luso ligger kun 30 minutter væk, hvilket er berømt for det naturlige kildevand, der tappes fra bjergene. Der er en kilde midt i den maleriske by, hvor mange lokale og turister fylder deres vandflasker gratis op. Den populære Thermal Spa ligger her og er perfekt til en særlig dag ud. Palace Hotel do Bussaco er også placeret i Luso. Dette eventyrslot midt i en fortryllet skov siden 1917 er det blevet betragtet som et af de smukkeste, mest romantiske og historiske hoteller i verden, det er en tur værd at se.

Porto er en og en halv time væk, og Lissabon er omkring 2 og en halv times kørsel. Coimbra Portugals tredje største by ligger omkring 40 minutter væk, og havet er omkring 50 minutter.

Denne ejendom ligger tæt på de store motorveje med nem adgang og ligger i et fantastisk område i det centrale Portugal med mange områder at slappe af og besøge sammen med udendørs aktiviteter for de eventyrlystne.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os