3 sengs villa med egen pool og havudsigt

Kypseli,  Zakynthos, Zakinthos,  Ionioi Nisoi,  Grækenland
Sold

Resumé

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 105 sqm
  • Land Size: 650 sqm
  • Year built: 2008
  • Fritliggende villa med egen privat swimmingpool
  • 3 soveværelser med dobbeltsenge, (2 ensuite)
  • Fantastisk udsigt over havet og bakken
  • Alt værelse dobbelt aspekt.
  • Air-con igennem
  • Skyggefuld parkering og uden for spisepladser
  • Fire Pit, BBQ og Pizza Ovn
  • Tæt på strande og faciliteter
  • Smukke murede haver med frugttræer
  • Solværelse ved poolen med udtrækkelige sider

detaljer

- Smuk treværelses villa med pool og malerisk udsigt over havet og bjergskråningerne i ca. 650 kvm modne haver. Veludstyret og vedligeholdt.
- Beliggende i landsbyen, men alligevel i gåafstand fra Blå Flag-strande, supermarked, bageri, taverner og offentlig transport
- Åben planløsning. Spisestue, køkkenafdeling med indbygget opvaskemaskine, komfur, kogeplader, emhætte og køleskab med fryser, 
- 3 soveværelser med dobbeltsenge hver med indbyggede gulv til loft skabe. Hver har sit eget badeværelse (2 med brusere, et med badekar og bruser over.
- Aircondition/varmeluftsenheder i opholdsstue og alle soveværelser,  
- Bryggers, VVS til vaskemaskine. (egnet som låserum)
- Depotrum under trapper
- Attraktiv åben pejs i stue, i øjeblikket udstyret med brændeovn.
- Solvarmepanel til varmt brugsvand.
- Udendørs Pizzaovn/Forno, Fire Pit og grillplads til komplet udendørs underholdning.
- Flisebelagt solrum ved swimmingpool, med udtrækkelige skærme til alle 4 sider

Beliggende i en lille traditionel bjerglandsby med en fantastisk udsigt over Det Ioniske Hav, villaen ligger i gåafstand fra supermarkedet, bageriet, flere taverner, landsbytorvet og offentlig transport.Omgivet af vinmarker, oliven- og citruslunde er området kendt som "The Garden of Zakynthos" på grund af dets fertilitet. Indkvarteringen i villaen er lys og luftig med spektakulære udsigter den strategisk designede dobbelte aspekt udsigt fra alle værelser. Villaen er velegnet til permanent beboelse eller ferieudlejning efter behov. (Den vil komfortabelt sove 8 personer med tilføjelse af en sovesofa i loungen.

Den åbne planløsning fører ud gennem terrassedøre til et overdækket terrasseområde, der fører videre til en beskyttet spisestue Dette har igen udsigt over poolen, haven, bjergsiden og det azurblå af Det Ioniske Hav. På de fleste dage er Kefalonien og det græske fastland tydeligt synlige på tværs af det glitrende hav. Ved siden af spisepladsen finder du en grill i sten og ildsten. og pizza-/brødovn. Haven har oliven-, citrus-, blomme-, abrikos-, ferskentræer. Den har også adskillige vinstokke og grøntsagsbede.
Luften omkring villaen er infunderet af den berusende duft af de kraftige jasminplanter klatrer over terrassepergolaerne. Bougainvillea, roser, buske og oleander giver farve hele året rundt i forhold til det frodige grønne på græsarealerne, som er blevet lagt med imiteret græs i topklassen for at lette vedligeholdelsen. Haven byder på brolagte solterrasser, Stenmur s, skyggefulde vindækkede pergolaer, afsondrede siddepladser bugner og flere siddepladser er omkring bålpladsen til vin, mad og samtale under stjernerne. Der er også en hyggelig rustik havebutik (dobbelt låst).

Der er cirka 20 minutters kørsel fra Zakynthos' hovedby, lufthavnen og færgehavnen, og Lemon Grove Villa er tæt nok på alle stress og jag. af de største feriesteder, men tilbyder alligevel et roligt tilflugtssted. Der er mange små bugter spredt tæt på de små snoede kystveje mellem Tsivili, Amboula, Psarou, Alykanas og Alykes.

Der er flere smukke uspolerede sandstrande inden for fem minutters kørsel fra villaen og den populære turist feriestederne Tsillivi og Alykanas inden for 10 minutters kørsel. Ethvert væsentligt behov kan nås til fods, men de mindre energiske kan kræve en form for transport.

Villaens vinduer og døre er alle termoruder. De har alle indbygget fluenet og motoriserede rullegardiner og opfylder forsikringssikkerhedsstandarder for dør- og vindueslåse. Der er en stor vandopbevaringstank til at holde villaen forsynet med vand i tilfælde, hvor strømforsyningen er utilstrækkelig. Poolen er fuldt flisebelagt og har et filtreringssystem og er blevet godt vedligeholdt.

Villaen har internet og tv

Villaen er klar til centralvarme, hvis du kræver det, men for os giver brændeovnen mere end nok varme om vinteren.

Jeg fik bygget villaen til privat brug, og den stod færdig i 2008. Den har været velholdt hele vejen igennem og plejet med kærlighed og omsorg. I starten blev den kun brugt i cirka 6 uger om året. Men siden marts 2013 har det været min hovedbolig. Villaen er fuldt møbleret og er meget veludstyret. Hjørnesofaen og spisebordet med 6 stole er købt for ganske nylig. Villaen kan sælges fuldt møbleret efter forhandling (eller del) og klar til, at du straks kan tage bolig, når den er købt, hvis det ønskes.

https://youtu.be/o3N-2TusBG4

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os