Smuk Manoir nær Mont St Michel

St Ouen La Rouerie ,  Ille-et-Vilaine,  Bretagne,  Frankrig
€310.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 3
  • Property Size: 260 sqm
  • Land Size: 1248 sqm
  • Year built: 1700
  • Original trappe
  • Store granit pejse
  • Originale egetræsbjælker
  • 20 km til Mont St Michel
  • Ideel til bed and breakfast/ Air bnb
  • Lokalt kendt som Chateau Le Beauchais
  • Huset har en rig historie
  • I udkanten af en stor landsby
  • Kæmpe køkken med granitbordplader og integrerede hårde hvidevarer
  • Kan begynde at generere indtægter med det samme

detaljer

En smuk og unik stengård bygget i 1761 i udkanten af en stor landsby beliggende i Bretagne ved siden af grænsen til Normandiet. Lokalt kendt som Chateau de Beauchais. Det er den næstmest historiske bygning i området efter Chateau de la Rouerie, hvis beboer Marquis de la Rouerie og "Lord of the Vine" lod herregården bygge til sin mor (Demoiselle de Boschet) dermed forbinder de to bygninger sammen, og en del af Frances rige historie.
St.Ouen la Rouerie var den første landsby i Bretagne, der blev befriet af general Patten i Anden Verdenskrig.
Faktisk ligger en af de amerikanske kirkegårde lidt over 10 minutter væk i St. James.
Herregården ligger i en fredelig og rolig beliggenhed, meget let direkte vej til motorvej A84 og direkte vej til Rennes, har indtægtspotentiale med det samme.

Når du træder ind i herregården, bliver du mødt af den fantastiske eg trappe som adskiller østfløjen og vestfløjen . Trappen spiraler hele vejen til anden sal, hvilket giver wow-faktoren
I entreen i stueetagen er der også et garderobetoilet og håndvask under trappen og en dør, der fører til baghaven. Til højre (østfløjen) har du en smuk spisestue med en kæmpe åben pejs i granit og store egetræsbjælker. Der er store vinduespartier nord og syd med originale indvendige træskodder, der lukker masser af naturligt lys ind. Fra spisestuen leder en smukt præsenteret stue/alrum med egetræspaneler og en fantastisk brændeovn. Langs hovedvæggen er der originale indbyggede skabe og en smart udskydelig barhylde. Det sydvendte vindue har indvendige træskodder, og på nordvæggen har du dobbeltdøre, der fører til baghaven, med udsigt over det bølgende landskab. I stueetagens vestfløj har du et bibliotek/læsesal, der fører til et bryggers/vaskerum bagved og lige på et kæmpe køkken/alrum med stor baldakinpejs. Det har et fuldt udstyret tysk køkken med granitbordplader og integrerede hvidevarer (køleskab, fryser, opvaskemaskine, ovn og mikroovn), det har fuld højde udskydelige spisekammerskabe. Det har også to separate vaske skåret ind i granitbordpladerne, hvilket gør det til et fantastisk sted at lave mad og underholde. Der er også dobbeltdøre, der fører ud til den sydvendte forhave til de varme sommerdage. Herregården nyder også godt af supertykke mure, der sikrer en kølig nattesøvn på varme sommernætter.

På 1. sal i østfløjen er der en korridor med nyt massivt egetræsgulv, der fører til to store soveværelser. første soveværelse har en stor granit pejs. Den har også
et nyt massivt egetræsgulv. Det andet soveværelse er hovedsoveværelset og er blevet fuldstændig ombygget for at genoprette det til sin tidligere storhed med synlige bjælker i loftet, væggene er blevet fuldstændig gengivet med kalkbaseret puds. Det har en-suite vådrum med gulvvarme. Soveværelset har også specialfremstillede indbyggede skabe lavet med massiv valnød. Den har en stor granitpejs og har et nyt massivt egetræsgulv. På den vestlige fløj er der en korridor, der fører til et stort familiebadeværelse med badekar i fuld størrelse og bruseafskærmning. Langs gangen er der to store soveværelser med indbyggede skabe. Denne side af huset har med succes været brugt til b+b i en årrække. Da Chateau de la Rouerie bruges til samfundsbryllup, booker nogle af gæsterne b+b på Manor såvel som folk, der besøger Mont St Michel året rundt, den vigtigste kommentar til vores anmeldelser er altid, hvor imponerede de er over herregården. Folk strømmer til Mont St Michel (den næstmest besøgte turistattraktion i Frankrig og UNESCO kulturarv) fra hele verden, denne storslåede middelalderby ligger 20 minutter fra herregården. .

På anden sal er der to enorme fuldt isolerede hemser (øst og vest) med smukke synlige tagtømmer, med fuld byggetilladelse (permis de construire) til yderligere 4 en-suite soveværelser, arkitektonisk tegninger er tilgængelige. Jordrørene, varmt og koldt vand er der allerede, ligesom det elektriske er. Herregården har fået nyt tag og nye velux vinduer. Der er fem pejse, to er i brug og en tredje er mulig.

Stilstødende herregården på østsiden er et toværelses hus/gite, der trænger til efterbehandling. Alt det store arbejde er udført. Et komplet nyt tag for- og bagstensmure på betonfundamenter, der bevarer herregårdens karakter. Klar til nogen kan sætte deres præg på det, vand-elektricitet og afløb er der allerede. Alt arbejdet er udført efter den højeste standard og i overensstemmelse med bygningens historie og stil.

De fleste af møblerne blev købt specifikt til Manoir, de fleste af det håndlavede, potentielle købere har mulighed for at købe nogle/alle møbler.

Denne ejendom er en fantastisk forretningsmulighed, og dens beliggenhed gør den ideel til et bed and breakfast, et boutiquehotel eller et familiehjem. The Manor ville også være velegnet som en restaurant med værelser, som ville fungere godt ud fra vores erfaring med Air bnb, da alle de gæster, der boede hos os, spurgte om restauranter i nærheden. Der er et marked om torsdagen i landsbyen, der sælger lokale råvarer.

Herregården nyder godt af fiberoptisk internet.

Herregården er på netafløb, så ingen tømning af septiktanke! Der er haver på forsiden, siden og bagsiden med en række frugttræer (æble, pære, blomme og fersken).

Der er en fremragende skole i landsbyen, en lægeklinik, en restaurant, bar/bageri/postkontor og frisør,
Der er også en klassisk bil garage, der importerer og sælger high-end Amerikanske og europæiske biler, du kunne se alt fra pickups til Hummers og Rolls Royce til muskelbiler.
Der er transportforbindelser i landsbyen til Rennes og Fougeres. Fougeres har det største middelalderlige slot i Europa og har smukke haver, der fører op til kirken på bakken, som har det ældste klokketårn i Bretagne. Det har også to lyceer og et musikkonservatorium. Motorvej A84 er 10 minutter direkte vej fra landsbyen.
Mont st Michel ligger 20 minutter væk, og Bretagnes hovedstad Rennes er 45 minutters kørsel, med den nærmeste internationale lufthavn med direkte fly til Storbritannien og højhastighedstog til Europa (TGV 2 timer til Paris) det har også en smuk gammel bydel, operahus og parlamentsbygning. St. Malo, en smuk by omgivet af mure, ligger 50 minutters kørsel, med dens færgehavn med direkte overfarter til Storbritannien., Kanaløerne osv. Dinard lufthavn ligger 50 minutter væk.


Bretagne er et stor region i det nordvestlige Frankrig. Det har 1/3 af den franske kystlinje med smukke sandstrande og er stadig en ganske autentisk region i Frankrig med mange middelalderbyer og landsbyer gennemsyret af traditioner og legender. Forskellige typer byer og byer eksisterer side om side, fra travle byer som Rennes til badebyer som Cancale (berømt for østers), middelalderbyer som Fougeres eller 'klassiske' bretonske byer som Quimper og Carnac.













Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os