Et storslået hjem i Dordogne

Saint Jean Lespinasse,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
€698.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 387.10 sqm
  • Land Size: 5769 sqm
  • Year built: 2009
  • Arkitektonisk design
  • Bygget i sten til de højeste specifikationer
  • Har mulighed for at være slukket ved brug af solenergi
  • Sikret af stenmure og elektriske porte
  • Et originalt Quercy-design
  • Klimastyring gulvvarme og aircondition
  • Planer tilgængelige for en udvidelse i 2 etager
  • Ege loftsbjælker og bjælker
  • Elegant åben planløsning
  • Fuldt udstyret køkken og bryggers.

detaljer

Et storslået hjem i hjertet af en smuk historisk landsby i Dordogne

698.000 €

*DENNE FANTASTISKE EJENDOM har muligheden for at være helt ude af nettet med solcellepaneler, hvis det kræves , monteret på eksisterende sporingsplatforme.*


The Manor House, bygget i 2009, er et individuelt design bygget efter de højeste specifikationer for ethvert hus i regionen og udenfor. Beliggende i cirka 1,5 hektar med planlægningsgodkendelse til en 2-etagers tilbygning med pejs, el- og vandtilslutninger. Denne ejendom byder på potentiale for yderligere udvikling på grunden.

Indenfor er der klimakontrolleret boligareal. Dette er et virkelig smukt hjem lige til at flytte ind i. Et pletfrit interiør med stor åben plan stue/spisestue og køkken, et yderligere bryggers, stueetagen dag/soveværelse med en-suite og walk-in garderobe, toilet og hall, der fører ud til overdækket spiseplads med udsigt over en stor terrasse og haver .

Den specialbyggede egetræstrappe fører til yderligere 2 store soveværelser med en-suite og indbyggede skabe, master en-suite har et jacuzzi-bad.

En yderligere kontorområde kan omdannes til 4. soveværelse, hvis det er nødvendigt. Ovenpå har egetræsgulve overalt og omvendt aircondition / varme.

Opholdsområdet i stueetagen har et vidunderligt stengulv overalt, det og har klimakontrolleret, omvendt gulvvarme eller køling, hvilket gør dette rum til en perfekt temperatur gennem de varme somre og i de koldere vintermåneder .
Egetræsloftet med strøer og bjælker tilføjer varme og en traditionel stemning.

Det komfortable loungeområde har stengulve med klimaeffekt under gulvet, en specialbygget, imponerende arbejdspejs. Træloftets bjælker og funktioner i hele området skaber en hjemlig og fantastisk effekt, et glidende terrassevindue med elektriske persienner, som ser ud til terrassen foran og haven.

Det fantastiske fuldt udstyret køkken med værket -station ø, en fritstående 'Godin' støbejern kogeplade med dobbelt ovn opererer fra gas og elektricitet.
Det moderne bøg køkken har masser af opbevaring, integreret opvaskemaskine, dobbelt vask.
Vaske og bordplader er i sort granit, der er talrige el-punkter rundt i området.

Et rummeligt fuldt funktionelt bryggers, rigelig skabsplads, begge vinduer med jerngelænder for yderligere sikkerhed .
Ejendommen byder på mange andre funktioner med så meget sans for detaljer, der vil tiltrække den kræsne køber, der leder efter et hus med høj specifikation i Dordogne i et landligt, sikkert og smukt område i Frankrig.
Det ydre af Ejendommen er sikret med elektriske porte og kamera- Ejendommens omkreds er omgivet af attraktive buede stenmure, med yderligere sikkerhed af tømmerhegn.

Haverne er anlagt for minimal vedligeholdelse, indkørslen komplimenteres af lokale sten fejer rundt på den attraktive ø. Rigelig parkering til adskillige køretøjer og en stor dobbeltgarage.

Dette specielle hus er overvejende bygget i lokal sten fra regionen, designet komplimenterer den historiske landsbystil med de fantastiske tagdesign, antikke tagrender og funktioner, der er autentiske for regionen og landsbyen.

Ejendommens ydre nås gennem en buegang til en stor paladslig terrasse i natursten omkranset af dekorativ balustrade. Denne imponerende terrasse fører ud til en stor have og byder på en spektakulær udsigt, Saint – Laurent – Les Tours, både dag og nat.

Omfattende udvendig belysning er sat i balustraden og omkring ejendommen og på til toppen af portene, hvilket giver ekstra sikkerhed og stemning.

Denne herregård er unik for regionen og fanger omhyggeligt og følsomt de autentiske stilarter og den franske kultur.

A storslået golfklub i gåafstand og en berømt Michelin-stjerne restaurant Les Trois Soleil er få minutter væk

Den moderne look er synlig for at se internt, hvor det åbne rum og indretningen er enestående. Den storslåede udendørs plads med den fantastiske udsigt...Et landligt paradis! Et hjem klar til at gå ind i!

Videoerne nedenfor viser dette storslåede hjem og viser det omkringliggende område og lokale gåture:
youtu.be/U373NDrFmhI
youtu.be/oLENv9QSXoY

Le Manoir har potentiale til at installere solenergi, hvilket gør det muligt for denne ejendom at fungere fuldstændigt uden for nettet, hvis det kræves.

PDF brochure
Brochure

translate.video

Youtube Video

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os