This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Smukt 4 sengs hus med pool og have.

Roquetas de Mar,  Almería,  Andalucía,  Spanien
€580.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 3
  • Property Size: 181 sqm
  • Land Size: 635 sqm
  • Year built: 1990
  • Pool
  • Kort gåtur til stranden
  • Solpaneler
  • Stort køkken
  • El bil oplader
  • Anlagt have
  • Garage og carport
  • Havehytte i træ
  • Bygget i grillplads
  • Tæt på golfbane

detaljer

Dette smukke hus med mange fantastiske funktioner er beliggende i en stille blind vej tæt på Playa Serena Golfbane og en kort gåtur til stranden. Ideel til familier, det er 15 minutters kørsel til The British School of Almeria.
Se video af huset her https://youtu.be/Y1_3aOrk-A4
Huset ligger i en lukket have med modne træer, buske og græs plejet af et kunstvandingssystem. I nærheden af den attraktive swimmingpool er der en indbygget grill. Den 21,5 m2 store udestue har tofoldede døre, der åbner ud til dette område, hvilket gør det til det perfekte sted at socialisere med venner og familie hele året rundt. Udestuen nyder også godt af glidende myggenetdøre.

Husets hoveddør åbner direkte ud til et åbent planområde med en unik, skræddersyet, storslået trappe, over hvilken der er et hvælvet loft. Indgangspartiet er 24,5m2.
Til venstre ses en stue/spisestue på 33,5m2 i opdelt plan. Dette har et loft i dobbelt højde, hvilket giver en let rummelig følelse. Et omdrejningspunkt i dette rum er marmorpejsen, som har en glasdør. Dette område nyder også godt af et klimaanlæg. Glaserede skydedøre fører til den forreste vinterhave med udsigt til poolen og haven.

På bagsiden af det åbne indgangsparti er der en udestue på 21,5 m2 tilgået af glasskydedøre
Gennem en dør til højre for entréen er et badeværelse, soveværelse /kontor, køkken og bryggers.
Badeværelset er fuldt flisebelagt og har et lille badekar med bruser, håndvask og W.C. Der er et buet vindue foran.
Det fjerde soveværelse bliver i øjeblikket brugt som hjemmekontor. Det er 8,5 m2 og har indbygget garderobeskab, aircondition og der er et stort vindue med udsigt til haven på forsiden. Huset har hurtig fiberoptisk bredbåndsforbindelse.
Det rummelige 18m2 køkken giver endnu en spiseplads med plads til bord og stole. Der er en række håndmalede skabe og en ø alle med Silestone bordplader. Køkkenet har indbygget gaskomfur med emhætte ovenover, el-ovn, Bosch opvaskemaskine, køleskab, fryser, rustfri vask med krom blandingsbatteri og vandfilterhane. Der er også et meget nyttigt opbevaringsskab i fuld højde.
Ude fra køkkenet er der dør til det 8 m2 store bryggers. Langs den ene side er der en række bundenheder med bordplade. Den modsatte side har en lille bordplade med vask og afløb, VVS til vaskemaskine, samt plads til køleskab, fryser og tørretumbler. Der er en dør til haven.

Ovenpå har reposen udsigt over det dobbelte højderum til receptionen nedenunder og op til det hvælvede loft.
Det store soveværelse har et omklædningsrum og eget badeværelse. Det 13,9 m2 store soveværelse er lyst og rummeligt med termoruder til den solrige 14,7 m2 terrasse og har aircondition. Mellem soveværelset og en-suite er det 7,2 m2 store omklædningsrum, som har indbyggede skabe og franske døre med udsigt over haven.

Den 10,7 m2 store en-suite er fuldt flisebelagt, og loftet har en kuppel. Der er et stort dobbelt vaskeskab, toilet, bidet, moderne fritstående badekar, brusekabine i glas, elektrisk håndklæderadiator og indbygget skab i fuld højde.
Det andet soveværelse på 9,8 m2 har franske døre til en lille balkon foran. og en glasdør i siden, der fører til en 8 m2 terrasse. Der er indbyggede skabe langs den ene væg.
Det tredje soveværelse på 8,8 m2 har indbygget garderobeskab, klimaanlæg, vindue mod forsiden og glasdør til en lille altan.
Huset nyder godt af bl.a. gas centralvarme med radiatorer.
Udenfor er der garage, som fører ud til et 7,1 m2 værksted med udgang til haven.
I haven er der en træhytte på 7,5 m2 som har el-forsyning og Wi-Fi.
Huset nyder godt af solpaneler, hvilket er en stor fordel, da der er mere end 300 solskinsdage om året. Carporten har el-ladepunkt.
Roquetas de Mar ligger i et af de mest solrige og tørreste områder i Spanien. Kun 30 minutter til Almeria lufthavn. Også kun 2 timers kørsel til skisportsstedet ved Sierra Nevada om vinteren. Golfbanen ligger lige på den anden side af vejen. Der er mange butikker, barer og restauranter i nærheden med også et lægecenter og apotek.

I centrum af Roquetas er der et indkøbscenter og også den britiske skole i Almeria.
Roquetas de mar har 13 km strande med en promenade og cykelsti.
For naturelskere tilbyder det nærliggende naturreservat Punta Entinas et roligt strandområde med naturskønne udsigter, dyreliv og mange fuglearter, herunder flamingoer.

translate.video

Youtube Video

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os