4/5 værelses landsbyhus

Arnac La Poste,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
€64.000

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 118 sqm
  • Land Size: 525 sqm
  • Year built: 1600
  • dejlig landsby beliggenhed
  • centralt for faciliteter
  • Tæt på fritidsfaciliteter

detaljer

Projektet for at afslutte alle projekter.

Beliggende i tidens og historiens omfavnelse står dette ærværdige bondehus, gennemsyret af karakter, som et vidnesbyrd om varigt håndværk og omhyggelige opgraderinger. Tilbyder en ekspansiv boligoplevelse, denne bolig udstråler charme og funktionalitet på tværs af dets velindrettede rum.
Bestående af fire soveværelser med potentiale til at rumme flere soveværelser på den rummelige hems, udfolder dette hjem sig med en følelse af storhed. Et nyt tegltag, et årti inde i sin levetid, kroner strukturen og sikrer både æstetisk appel og strukturel integritet. Opmærksomheden på detaljer strækker sig til det fornyede elektriske system og den fornyede vandinfrastruktur, hvilket understreger en forpligtelse til moderne komfort og sikkerhed.
Når man træder indenfor, byder et generøst stort køkken velkommen til beboerne, udsmykket med håndlavede egeskabe og strålende granitbordplader. Et hjælpekøkken, der fungerer som et bryggers, ligger bagerst, hvilket giver bekvemmelighed og praktisk. Den tilstødende stue, der er sømløst forbundet med køkkenet, skaber en indbydende atmosfære, forstærket af den varme, der kommer fra to brændeovne - en i køkkenet og en anden i stuen.
At gå op ad trætrappen afslører en oase af ro , med fire soveværelser, der emmer af ro. Loftet, der er et stort udstrakt af muligheder, kan prale af forudinstallerede tjenester og plads til et badeværelse, hvilket lover alsidighed og tilpasning. Første sal rummer et ekstra badeværelse, mens stueetagen har et bekvemt toiletvaskerum.
Nedenfor letter en undercroft ubesværet adgang for køretøjer til baghaven og tilbyder en blanding af bekvemmelighed og funktionalitet. En hvælvet kælder på ejendommens bagside tilføjer et strejf af historisk intriger. Det ydre folder sig ud med en have, der huser en gammel lade og et forvitret, men alligevel etageret lille hus, der bærer præg af et svunden lynnedslag. Inden for dette fortryllende landskab ligger en evigt flydende brønd, et skur og en olietank, sovende, men alligevel til stede.
Moderne komfort er sømløst integreret, med DeLonghi elektriske radiatorer pryder soveværelserne og badeværelserne. Vand, opvarmet af en 200-liters og en 50-liters ballon, sikrer en konstant tilførsel af varme. Boligens energieffektivitet forbedres af termoruder installeret for seks år siden, suppleret med skodder, der pryder frontfacaden.
Opbevaring, det tavse løfte om potentiale, er rigeligt, og meget af det afventer de sidste tilpasninger. Loungen, der er placeret over en omhyggeligt isoleret kælder, viser et spånpladegulv, der inkarnerer en fusion af arv og moderne livsstil. I stueetagen forstærker betonvandtætning holdbarheden af ethvert rum og skaber et tilflugtssted, der er modstandsdygtigt over for tidens tand.

Plantegning

Ground floor First Floor Attic

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os