God størrelse to værelses lejlighed med garage

Montella,  Avellino,  Campania,  Italien
Sold

Resumé

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 145 sqm
  • Year built: 1990
  • Rummelig landlejlighed
  • Vidunderlig udsigt overalt
  • Omgivet af idyllisk natur
  • Wrap-around balkon
  • Central, men rolig beliggenhed
  • To gode soveværelser med dobbeltsenge
  • To badeværelser
  • Typisk træfyret Aga komfur i køkkenet, giver også varme; gas centralvarme også
  • Egen garage
  • Elevator i bygningen

detaljer

Dette er en fantastisk lejlighed med en fantastisk udsigt. Det er en rummelig, velproportioneret lejlighed med to soveværelser og to badeværelser med garage i det centrale Montella, provinsen Avellino i Campania, Syditalien.

Montella er en lille by, omgivet af smukt landskab, inden for Monti Picentini Regional Park (Parco Regionale Monti Picentini). Det er en bjergskråning, semi-landlig by, berømt for at producere kastanjer.

Væk fra den sædvanlige turiststi, men inden for rækkevidde af Napoli, Salerno, Pompei og Amalfikysten. Det er også kun to timer fra Bari, tre timer fra Rom.

Andre lokale steder af interesse er Verteglia (bjergretræte med restauranter), Monte Terminio (bjergretræte), Lago Laceno (hvor du kan tilbringe dagen ved Lacenolandia, besøge søen eller stå på ski om vinteren) og Atripalda (vinsmagning på en af de lokale vinstier).

Montella har mange lokale faciliteter, herunder nogle gode restauranter, barer og is -flødebarer, familiedrevne butikker som lokale supermarkeder, bagerier, grønthandlere, delikatesseforretninger og kagebutikker (pasticcerie). Der er endnu flere faciliteter omkring Montella, i tilstødende landsbyer og byer, inden for en kort køretur. Det har også en lokal park 'La Villa' (Parco Pubblico Villa C e E De Marco), vaskerier, banker, et postkontor og et ugentligt marked torsdag morgen. Lokale råvarer er absolut uden sidestykke. Det kan nu også prale af to større supermarkeder lige udenfor, lige uden for døren.

Lejligheden ville være et vidunderligt tilflugtssted på landet, men alligevel kun omkring en time i bil fra den nærmeste strand. Det er et ideelt hjem, sommerhus eller flyttebolig for enhver, der ønsker at flytte eller vende tilbage til Italien efter at have været væk.

Selve lejligheden er beliggende i en moderne boligblok med elevator, bygget i midten af 1990'erne. Det har en spektakulær udsigt over bjergene og er perfekt orienteret til at holde dig kølig under varme somre og varm under kolde vintre. Montella, der er i en højde på omkring 500 m over havets overflade, oplever alle årstider. Selve bygningen er meget centralt beliggende, men alligevel i et meget roligt område.

Det er en af mange lejligheder i komplekset, men er en af kun ni lejligheder på fire etager (jord, første, anden og for det tredje) i denne særlige bygning. Lejligheden ligger på anden sal. Indgangen er op ad en håndfuld trin eller nem adgangsrampe gennem hoveddøren til et fælles område. Her kan du bruge elevatoren eller trappen til at få adgang til lejlighedens brede hoveddør. Alternativt kan du parkere under lejlighedsbygningen, i garagen, i kælderen og tage enten trappen eller elevatoren til lejlighedens hoveddør.

Lejligheden er alt i ét plan. Du kommer ind gennem hoveddøren til en stor gang. Alle værelser fører ud af den brede gang og vender udad med undtagelse af indgangen til spisekammeret/lagerrummet.

Det kan prale af en næsten helt omsluttende balkon. Det eneste værelse, der ikke fører til dette, stue-spisestuen, har sin egen balkon.

Lejligheden har træ, termoruder og døre overalt, og alle på nær én har udvendig aluminium. skodder. Gulvet er flisebelagt.

Køkkenet har en god størrelse, med god plads til et spisebord. Der er en vidunderlig udsigt fra vinduet, og der er en dør, der fører ud til den omsluttende balkon. Den har brændeovn samt gasblus. Opvarmningen er også enten brændefyret eller gas centralvarme. Kedlen er nyligt monteret.

Det store soveværelse er stort og måler ca. 6m gange 4m. Den kan nemt rumme en super-kingsize seng. Den har i øjeblikket en stor dobbeltseng med lækkert sengestel, garderobeskabe med masser af opbevaringsplads, to kommoder, to sideskabe og et opholdsområde.

Det andet soveværelse er også et velproportioneret dobbeltværelse. soveværelse. Det har i øjeblikket en lille dobbeltseng med træsengestel, garderobe til opbevaring, sengebord og kommode.
Begge soveværelser har franske døre, der fører ud til den omsluttende balkon med udsigt.

Familiebadeværelset består i øjeblikket af bruser, håndvask og toilet. Du kan nemt genindføre et bidet og badekar med hovedbruser (dets tidligere layout). Det andet badeværelse har et toilet og fungerer i øjeblikket som et bryggers område med vask og vaskemaskine. Dette kunne re-konfigureres til at være et komplet badeværelse eller privat en-suite til master soveværelset i stedet.

Stue-spisestuen er et andet stort rum på ca. 4,7 m gange 7,8 m og i øjeblikket ikke brugt til at dens bedste fordel (blev opbevaret til mere formel brug). Det har også i øjeblikket et lille område, der er opgivet til sovearrangementer for en kortvarig gæst. Rummet kan meget nemt opdateres og tages i daglig brug. Der er masser af plads til spiseplads og dedikeret siddeplads. Et stort bord, skænk og tredelt suite ville passe nemt. Værelset har franske døre, der fører ud til sin egen balkon ca. 4m gange 1,7m, med uforstyrret udsigt over dalen.

Sidst men ikke mindst er det meget praktiske walk-in spisekammer og/eller opbevaringsrum, der findes næsten overfor køkkenet for nem adgang.

Denne lejlighed leveres med en garage i fuld størrelse, placeret i kælderen af bygningen og bruges i øjeblikket til opbevaring af træ.

Dette er en typisk Italiensk lejlighed, der trænger til lidt arbejde, men når den er færdig, kan den være helt perfekt. Der er endda mulighed for at ændre indretningen for at øge antallet af soveværelser til tre; eller alternativt have et åbent køkken, stue-spisestue.

Der er byggemarkeder, møbelbutikker og endda en Ikea-butik inden for en lille radius af Montella, for hjælp til renovering.
< br />Bare for at tilføje, montelleserne er store fans af mountainbiking og udendørsaktiviteter, og de har selvfølgelig også deres rimelige andel af feste!

Lejligheden er ren og klar til salg; den har ingen kæde; sælges som set dvs. med (næsten alle) møbler; alle mål er omtrentlige; prisen afspejler lejlighedens tilstand; visning tilgængelig efter forudgående aftale fra omkring juni til september 2023.

Beliggenhed

Kontakt sælger

Denne ejendom er nu blevet solgt

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os