This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Landbrugsjord med Hus og Kostald

Luogosanto,  Sassari,  Sardegna,  Italien
€298.000

Resumé

  • Land Size: 25 Hectares
  • Kostald
  • Parcelhus
  • Land med mange formål
  • Cabriolet
  • Fantastisk soleksponering
  • Masser af vand

detaljer

Dette landbrugsland med bygninger til salg er beliggende i den fortryllende og historiske underregion Gallura, beliggende i hjertet af den maleriske nordlige del af øen ved fødderne af den gamle landsby Luogosanto. Området er kendt for sin betagende naturlige skønhed med bølgende bakker og klippetoppe, grønne dale og krystalklare vandløb. Vi er 30 minutter væk fra den berømte Costa Smeraldas strande og 45 minutter fra Olbia Lufthavn.

Landet kommer med et charmerende 130m2 fritliggende 5 værelses hus, en traditionel sardinsk Stazzo, med stenvægge, granitisk architraver og et rødt tegltag, der giver en rustik og autentisk følelse. En tilstødende grund ville tillade yderligere udvikling.
En kostald på 160 m2, en funktionel struktur, designet til at give komfort og bekvemmelighed for dyrene, kan omdannes til andre formål, hvis det er nødvendigt.
Grunden er blevet plejet kærligt. , og resultatet er et frugtbart og produktivt miljø, der er perfekt til at dyrke afgrøder og opdrætte dyr. Den samlede jord, der let kan bruges til dyrkning af rentable afgrøder, kan variere mellem 13 og 18 hektar. Jorden er velkendt til vindyrkning på grund af dens granitiske indhold, der giver struktur til den berømte vin, Vermentino D.O.C.G.

Avbrugslandet i sig selv er en sand perle. Det dækker i alt 25 hektar på tre bakker, forbundet gennem støvede veje og 2 tunneller. Ejendommen har tre rige brønde, som giver rigeligt med vand til kunstvanding og dyrehold. Derudover løber to bjergstrømme gennem landet, hvilket bidrager til ejendommens skønhed og charme.
Et af de mest slående træk ved landbrugsjorden er tilstedeværelsen af hundredvis af korktræer, spredt rundt på de resterende 7 hektarer i området. gård sammen med hundrede år gamle vilde oliventræ. Disse majestætiske træer er blevet dyrket på jorden i generationer, og de udgør en værdifuld ressource til gården. De tilføjer også ejendommens naturlige skønhed og skaber et fredfyldt og fredeligt miljø, der er perfekt til afslapning og foryngelse.
Sammenfattende er denne landbrugsjord til salg i Luogosanto en sjælden og værdifuld mulighed for at eje et stykke paradis . Med sin rige historie, smukke landskab og rigelige naturressourcer er det det perfekte sted at skabe en blomstrende gård eller vingård eller nyde et fredeligt og roligt tilflugtssted.

Vi tilbyder omfattende assistance, en ledelsespakke og personlig projektstyring til din investering.
Du er velkommen til at kontakte os. Teamet fra Sardinia-inn vil være ivrige efter at dele mere om ejendommen med dig.

Søg efter os online, Sardinia-inn - siden under opførelse- eller kontakt Magnolia her på Zoopla for at blive omdirigeret til os.

Plantegning

House Cowshed

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os