This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Enestående udsigt landbrugsland

Castelsardo,  Sassari,  Sardegna,  Italien
€1.495.000

Resumé

  • Land Size: 65 Hectares
  • Enestående beliggenhed
  • Unik udsigt
  • Masser af bygninger
  • Surrondend af natur
  • Vand og El

detaljer

Castelsardo er en af de smukkeste "Borgo" i Italien, en sand perle beliggende i den nordlige del af øen, og sidder på en top over havet. Med sin historiske arv havde det været en uigennemtrængelig fæstning i århundreder.
Det er en historisk by med en rig kultur, fantastiske strande og betagende landskaber. Det er en populær destination for både turister og lokalbefolkningen, kendt for sit middelalderlige slot, smalle gader, charmerende håndværkerbutikker og den afsondrede havn med 750 fortøjningspladser.

Denne fabelagtige ejendom ligger på en bakke og byder på enestående udsigt over Asinara-bugten og en ledende position med udsigt over landsbyen og det omkringliggende landskab. I en højde på 190 meter over havets overflade nyder ejendommen kølige brise og fantastiske solnedgange over havet.
Det dækker et omfattende areal på 65 hektar, der alle er forbundet igennem og er velegnet til en række forskellige landbrugsanvendelser, herunder husdyravl, afgrødedyrkning eller agriturismevirksomhed. En del af ejendommen kan købes separat.
Ejendommen omfatter ca. 1000 m2 konstruktioner, fordelt på stalde, huse og andre bygninger, der skal færdiggøres. Dette giver købere mulighed for at tilpasse ejendommen til deres specifikke behov og præferencer.
Staldene er perfekte til at blive omdannet til boliger sammen med de huse, der allerede er der. De ufærdige bygninger kan færdiggøres, så de passer til en række formål, såsom en restaurant plus yderligere 2 lejligheder med en hidtil uset 360 graders udsigt fra taget.

Landet er rigt på naturressourcer, med frugtbar jord, rigelig vandforsyning og en række indfødte flora og fauna. Ejendommen er også velegnet til øko-turisme og giver besøgende mulighed for at opleve Sardiniens naturlige skønhed, mens de bor i en malerisk og eksklusiv beliggenhed.

Beskrivelse
- 600 m2 mellem staldene og huse
- 280 m2 ufærdig bygning.
- 50 m2 selvstændigt stenhus
- 50 m2 stenhus skal restaureres.
- 5000 m2 produktiv vingård
- Mere kan udvikles.
- Vinmarker, stalde, uraffinerede bygninger og huse kan sælges separat fra landbrugsjorden.

Denne landbrugsjord til salg i Castelsardo er en helt unik mulighed for købere, der søger en rolig og en smuk beliggenhed til at drive landbrug, opdrætte husdyr eller drive en økoturismevirksomhed eller vindyrkning. Med en fantastisk udsigt, rigelig byggeplads og rige naturressourcer er dette en ideel investering for dem, der søger at eje et stykke af Sardiniens smukke kyst.

Vi tilbyder omfattende assistance, en ledelsespakke og personlig projektledelse for din investering.
Du er velkommen til at kontakte os. Teamet fra Sardinia-inn vil være ivrige efter at dele mere med dig om ejendommen.

Søg efter os online, Sardinia-inn.com - siden under opførelse- eller kontakt Magnolia her på Zoopla for at blive omdirigeret til vores agenter.

Vær venligst opmærksom på, at alle afstande og mål er estimerede og ikke vejledende for den nøjagtige placering af ejendommen af sikkerhedsmæssige årsager. For detaljerede oplysninger om den præcise placering af ejendommen, bedes du kontakte ejendomskonsulenten.

Plantegning

Lower house - House 1

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os