Flerfamiliehus, stort luksusgæstehus/B&B

Arganil,  Coimbra,  Portugal
€595.000

Resumé

  • bedrooms 9
  • bathroom 9
  • Property Size: 850,70 sqm
  • Land Size: 3062 sqm
  • Yderligere 3 soveværelser anneks skal konverteres

detaljer

Ejendomsbeskrivelse
Denne luksusgæstevilla har 6 rummelige soveværelser med 6 badeværelser, 2 en-suite beliggende i hjertet af det centrale Portugal, få minutter fra Arganil. Med mange verandaer til at slappe af og nyde udsigten eller svømme i den luksuriøse infinity-pool. Der er et spillelokale og et barområde, der løber i hele husets længde og åbner ud til poolområdet. Tæt på en Blue Flag River Beach, restauranter og barer. Dette hus har de perfekte rammer til begivenheder og ferier. Der er et ekstra anneks til at udvikle sig til et gæstehus eller yderligere soveværelser. Der er 2 separate indgange med 3.062 m² jord, inklusive frugttræer og en brønd.

Features …
Hus 512,50m²
6 Soveværelser
6 Badeværelser
Land 3.062m²
Garage
Yderligere Anneks 338, 20m²
3 soveværelser 1 badeværelse
Mulighed for ombygning
3 bilgarage
Totalt bebygget areal 850,70m²
Spillerum
Bar
Terrasser< br />BBQ Udenfor spiseplads
Infinity Pool


I detaljer …
Denne udsøgte ejendom har 2 separate indgange. Hovedgæstehusets indgang er fra toppen af ejendommen med en layby fra vejen og adgang til en garage til 1 bil. Fodgængerindgangen fører dig gennem et brolagt område med planter og blomster for lav vedligeholdelse til den moderne store hoveddør. Entréen åbner til et stort hvælvet loft med træeffektfliser overalt. Til højre har du to rummelige soveværelser, det ene en-suite, med bruseniche. Alt er lyst og luftigt med højt til loftet og væld af vinduer og glasdøre overalt. Lofterne har smukke udsmykkede gesimser og kronelister overalt. Opmærksomheden på detaljer i hele denne ejendom er bestemt luksuriøs og ærefrygtindgydende. Til venstre for entréen er den store rummelige stue med åben pejs, der fører ind til den formelle spisestue, både med loftsdetaljer og lysekroner for at fuldende den luksuriøse følelse af værelserne. Der er døre, der fører fra begge værelser til en veranda, hvilket giver mange siddepladser og muligheder for at nyde den smukke udsigt og omgivelserne.

Der er et moderne badeværelse nedenunder, vaskerum og et fantastisk moderne spisekøkken med glasdøre, der fører ud til balkonen med udsigt over poolområdet. Køkkenet har rigelig opbevaring, med en 5 plade keramisk kogeplade og dobbelt ovn. Dette meget rummelige opgraderede køkken med fantastiske blå skabe fra gulv til loft giver rigelig opbevaring. Med en stor ø til forberedelsesområde og ekstra siddepladser er den perfekt til funktioner og begivenheder, eller bare for en familie at nyde.

Den snoede trætrappe med spejlede flisedetaljer fører til øverste etage. Hvor der er 4 rummelige soveværelser, et en-suite, et stort badeværelse med badekar og en lukket balkon med fantastiske moderne sorte og hvide fliser, som kan ses på alle verandaer og altaner, hvilket giver et moderne nik til portugisiske fliser og opgradering af denne ejendom med en meget moderne følelse, sammen med udsigt over det omkringliggende område. Denne solstue er den perfekte krog til at sidde og slappe af med din yndlingsbog. Der er store vinduespartier i alle rum, der lukker en masse lys ind og indrammer det stadigt skiftende landskab.

Fra verandaen fører en udvendig trappe ned til den udendørs grill og spiseplads. Det er også her, bilaget er. Den nederste del af huset har en stor wrap around veranda, der fører til den store 10x5m infinity swimmingpool. Der er et poolbord, spiseplads og bar område nedenunder, sammen med et badeværelse for hurtig adgang fra swimmingpoolen. Dette er det perfekte underholdningsområde med en åben pejs til at nyde på de kølige vinternætter. Poolområdet er fuldt brolagt, med god plads til adskillige liggestole med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.

Den nederste port åbner til det nederste niveau af ejendommen, der fører til annekset, som i øjeblikket trænger til renovering og kan enten opgraderes fra et hus med 3 soveværelser og 1 badeværelser til 3 soveværelser, alle en-suite eller en yderligere 5 soveværelser til at tilføje til hovedhuset, som derefter kan omdannes til et boutiquehotel. Der er også en garage til 3 biler, der løber langs under annekset, garagen vil blive ryddet, rengjort og malet, men ombygning af den ville kræve et projekt med kommunen, men kunne være en fremtidig mulighed, hvis der er behov for mere bolig. Det nederste haveområde har adskillige frugttræer og skyggefulde områder med en vandbrønd og tank med vand pumpet fra den nærliggende flod.

Huset er blevet fuldstændig opgraderet med ny el, VVS, diesel centralvarme, nyt tag og termoruder overalt. Huset har el, vand og spildevand. En ny supereffektiv kedel med 3 solpaneler til varmt vand som tilsluttes el, hvis der ikke er nok sol til opvarmning. Alt inventar og inventar er inkluderet, ejerne er åbne for forhandlinger om møblerne som en separat aftale.

Beliggenhed…
Denne ejendom er beliggende i det lille sogn Secarias i kommunen Arganil i det centrale Portugal. Huset ligger få minutter fra Cascalheira-flodens strand, der blev belønnet med "GULDENS KVALITET 2020", er en af de bedste flodstrande i området med fantastiske restauranter og barer. Den romanske bro over flodstranden viser den rige kultur i området og leder de smukke landskaber og omgivelser. Denne del af Portugal er perfekt for dem, der ønsker at komme væk fra det hele for at nyde freden og roen, eller endda de udendørs eventyrlystne typer med masser af aktiviteter, såsom vandreture, kajaksejlads, offroad-cykling eller motorcykler.
< Den nærmeste by med supermarkeder, banker og alle faciliteter er Arganil, som ligger 6 minutter væk. Coimbra, den tredjestørste by, ligger lige under en time væk. Porto er omkring 2 timer væk, og Lissabon er omkring 2 ½ time væk.

Dette er virkelig en fantastisk ejendom med så mange muligheder og ikke at gå glip af!

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os