Chateau med hytte og hestefaciliteter

Lesterps,  Charente,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
€984.000

Resumé

  • bedrooms 7
  • bathroom 6
  • Property Size: 465 sqm
  • Land Size: 11 Acres
  • Year built: 1400
  • Udsigt over landskabet, ikke overset
  • Bed & Breakfast potentiale
  • Fiber internet
  • En-suite badeværelse(r) / brusebad(e).
  • Gite/hytte
  • Vinkælder
  • Udhus(e)
  • Fuldt renoveret
  • Gulvvarme
  • Froling Kondenserende automatisk træpillefyr

detaljer

Højdepunkter

• Dette lille Chateau med smukke udsigter over dets parklandskab og dalen udenfor, er fuld af historie. Dens konstruktion går tilbage til det 15. århundrede
• Fuldstændig restaureret fantastisk ejendom med fiskesø og stalde omhyggeligt restaureret og er alle i god stand, fås også møbleret
• Gulvvarme med Fuldautomatisk Froling kondenserende træpillefyr, som vi fylder i øjeblikket siloen en gang om året med dets automatiske askesystem, der skal kun tømmes én om året
• Fuldt restaureret Chateau and Guest Cottage med mulighed for at etablere et boutiquehotel eller lignende.
• Stort brusebad i stueetagen velegnet til handicap- og poolomklædningsrum




Historisk slot med hytte og hestefaciliteter

Oversigt
Velkommen til en ekstraordinær ejendom beliggende i hjertet af Charente-landskabet, kun få øjeblikke fra den charmerende landsby Lesterps. Dette fængslende slot, der går tilbage til det 15. århundrede, giver en sjælden mulighed for at eje en omhyggeligt restaureret historisk perle. Denne fantastiske bolig, der strækker sig over 462 m2, er blevet omdannet til et luksuriøst familiehus, der problemfrit blander moderne komfort med tidløs elegance.

Når du træder ind i ejendommen, byder en storslået entré dig velkommen, der strækker sig næsten i hele længden af huset. Den omhu og opmærksomhed, der er investeret i restaureringsprocessen, er tydelig hele vejen igennem, med hver bygning omhyggeligt revitaliseret til uberørt stand. Ejendommen er tilgængelig fuldt møbleret, hvilket giver dig mulighed for at træde ind i en verden af sofistikering med kun dine kufferter i hånden.

Denne enestående ejendom er ikke kun et privat tilflugtssted, men rummer også et enormt potentiale for forskellige ventures. Forestil dig muligheden for at etablere et boutiquehotel eller skabe et unikt mødested for bryllupper inden for den ekspansive grund. Ejendommen er strategisk placeret i en uspoleret del af Frankrig og tilbyder nem adgang til internationale lufthavne, herunder Limoges, Poitiers-Biard og Bordeaux.

Selv slottet kan prale af generøst proportionerede værelser, badet i naturligt lys, med højt til loftet og store vinduespartier, der indrammer en betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Moderne faciliteter, såsom en ny Froling kondenserende træpillekedel, gulvvarme og avancerede el- og VVS-systemer, sikrer komfort uden at gå på kompromis med ejendommens historiske charme.

Det fortryllende parkområde, spænder over 4,5 hektar (11 acres), og byder på eksemplarer af træer som cedertræ, lime, tulipan, Douglasgran, Giant Sequoia, London Plane, Chestnut og Oaks. En idyllisk 2000 m2 karpesø tilføjer det maleriske landskab, suppleret med folde med opstaldning og omhyggeligt vedligeholdte græsplæner. Hele parken er let at administrere takket være hjælpen fra Auto Mowers.

Med sin bekvemme nærhed til faciliteter, herunder butikker, postkontorer og hospitaler, skaber denne ejendom en perfekt balance mellem ro og tilgængelighed. Potentialet for en hurtig flugt til internationale destinationer via nærliggende lufthavne og højhastighedstogforbindelser øger dets tiltrækningskraft yderligere.

Dette historiske slot tilbyder ikke kun en luksuriøs privat bolig, men også en mulighed for at fordybe dig i skønhed og charme i det franske landskab, mens du udforsker forskellige muligheder for forretnings- eller personlig brug. Drej nøglen, flyt ind, og nyd frugterne af en andens arbejde i dette fortryllende tilflugtssted.

Slottet
Stueetagen
Rummelig entré med synligt murværk og døre, der fører til :

● Fuldt udstyret køkken (6,5m x 4,2m) med bund- og vægelementer i eg, central ø, granitbordplader, Rangemaster 110 dobbeltovn med keramisk kogeplade og tilhørende emhætte, opvaskemaskine, original granitpejs med brændeovn, italiensk klinkegulv.

● Salon/ Spisestue (10,2m x 5,2m) elegant og rummeligt værelse med 2 vinduer og franske døre, der åbner ud til en smuk balustreret terrasse 20m x 9m, glaserede franske døre ind i hallen, indbygget vægalkove, stenpejs med dobbeltsidet brændeovn. nyt italiensk stenflisegulv, indbyggede skabe

● Hall indbyggede skabe med varmtvandsbeholder og ophængningsskinne til frakker mv.

● Arbejds-/ tv-stue (8,4m x 4,3 m) med franske døre med udsigt over vinterhaven, tredobbelte vinduer, vægalkover, pejs med brændeovn, glaserede franske døre ind til entre, italiensk stenflisegulv.

● Haveværelse (8m x 3,5m) ) glaseret på 3 sider med franske døre i hver ende, der giver panoramaudsigt over søen og parkområdet, fuldt isoleret, termoruder, italiensk stenflisegulv.

● Garderobe med W.C.

● Spiraltrappe, der fører ned til en dobbeltkammeret hvælvet kælder (ca. 40 m2)

Første sal
Spiraltrappe af egetræ i tårnet fører til en rummelig førstesals repos med synligt murværk, originalt polerede egetræsgulve og døre, der fører ud til de fire luksuriøse soveværelser, alle med en-suiter, som alle har højt til loftet, store vinduer med lamelskodder, panoramaudsigt og originale polerede egetræsgulve.

● Soveværelse 6.4 x 4m med separat brusebadeværelse 3m x 2m
● Soveværelse 6,2m x 4m med indbyggede skabe og separat ensuite brusebadeværelse 3,3m x 1,6m
● Soveværelse 6,2m x 4m med indbyggede skabe og separat ensuite brusebadeværelse 3m x 1,6 m
● Soveværelse 6,4 m x 4 m med indbyggede skabe og separat ensuite badeværelse 3,3 m x 2 m

Anden sal
Spiraltrappe i egetræ til 2. sal Studierepos, med peber-pot tårnloft med synlige bjælker og stenarbejder, originalt poleret egetræsgulv og dør til loft.

Loft (ca. 178 m2) med smukt træværk, 7 sprossede vinduer, originalt egetræsgulv, med potentiale til nemt at skabe yderligere soveværelser, hvis det kræves.

Kælder
Mildstensvindeltrappe, der fører til en hvælvet vinkælder.< br />
SOMME/GÆSTEHUS
Charmerende, komfortabelt og rummeligt 3 værelses gæstehus med synligt tømmer og stenarbejde, centralvarme og termoruder. Separat privat parkering.

Indkvarteringen består af:

Stueetagen
● Stue (6,6m x 6,3m) med synligt stenværk og tømmer, pejs med ny brændeovn komfur og originalt træk granit evier, dør ud til terrassen, klinkegulv, trætrappe til første sal.

● Køkken/spisestue (6,6m x 3,8m), nyindrettet med ny Birch base og skabsenheder, Induktionskogeplade, Bosch blæserovn og emhætte, granitbordplader, klinkegulv.

● Vaskerum (5,45m x 2,25m)

● Brusebad med stort bruseniche 3,0m x 2,74m

● Støvle-/hundefrisurum (3,7m x 2,4m) med adgang til opbevaringshems

● Fyrrum Nyt (2020) træfyret Pillekondenserende kedel og Træpillesilo 5,35 m x 4,20 m

Første sal
Adgang til alle soveværelser fra den store gallerirepos, alle værelser har synligt originalt tømmer og polerede trægulve.

● Soveværelse 1 6,35m x 2,9m
● Soveværelse 2 3,8m x 3,2m
● Soveværelse 3 4,4m x 3,7m
● Badeværelse 3,7m x 2,0 med ny hvid suite og håndklædetørrer
● Loftsrum 7,75 m x 6,3 m

DPC D

Udhuse
Stor stald, der ville være en fantastisk gite eller et mødested for bryllupper, opstaldning til 4/5 heste med plads til ombygning til ekstra opstaldning, garage til 5 biler og et værksted, og yderligere parkering til mange biler, bygning til trailer- og traktoropbevaring.

Beliggenhed
Chateauet er beliggende nær Lesterps i smukke, blødt bølgende landskab i Charente, i en fremtrædende position på en ikke gennemgående vej, med vidtrækkende udsigt til landsbyens gamle kloster. 5 minutter fra den nærmeste landsby og butik, posthus og slagtere 15 minutter fra Confolens Banks, supermarkeder, butik, hospital, læger osv., 20 minutter fra St Junien og 35 minutter fra Limoges Internationale Lufthavn.

Adgang
Châteauet er beliggende nær Lesterps i det smukke, blidt bølgende landskab i Charente, i en fremtrædende position på en ikke gennemgående vej, med vidtrækkende udsigt til landsbyens gamle kloster.
Adgang til Ejendommen er via automatiske porte ned ad den grusede indkørsel, der fører til en stor garage med fem biler. . Haverne og parkområdet omgiver slottet, hvor der er eksemplarer af træer, herunder cedertræ, lime, tulipan, douglasgran, Giant Sequoia, London Plane, Chestnut og Oaks.
Denne ejendom er ren luksus på 4,5 hektar (11 acres) af haver, park med en 2000 m2 smuk sø, folde med opstaldning og en vidunderlig panoramaudsigt. Som i øjeblikket vedligeholdes af Auto Mowers til den umiddelbare græsplæne på 2,5 hektar omkring ejendommen.

Med nem adgang til internationale lufthavne. Højhastighedstogforbindelse Angouleme/Poitiers 1 time, La Rochelle (kyst) 2 timer Paris, Limoges Internationale Lufthavn 35 minutter

Interiør
I hele ejendommen er bygninger blevet omhyggeligt restaureret og er alle i god stand. Og da ejendommen også er tilgængelig møbleret, skal du blot ankomme med dine kufferter.

Udvendigt
Chateauet er beliggende nær Lesterps i det smukke, blidt bølgende landskab i Charente, i en fremtrædende position på en ikke gennemgående vej, med vidtrækkende udsigt til landsbyens gamle kloster.
Adgang til ejendommen er via automatiske porte ned ad den gruslagte køretur, der fører til en stor garage med fem biler og parkhaverne, der omring slottet, hvor der er eksemplarer af træer, herunder cedertræ, lime, tulipan, Douglasgran, Giant Sequoia, London Plane, Chestnut og Oaks.
Denne ejendom er ren luksus, alt sammen beliggende i 4,5 hektar (11 acres) haver, parklandskab. med en 2000 m2 smuk sø, Paddocks med dens opstaldning og en vidunderlig uforstyrret panoramaudsigt. Parkland er nemt at vedligeholde og vedligeholdes i øjeblikket af Auto Mowers til den umiddelbare græsplæne på 2,5 hektar omkring ejendommen.

Yderligere detaljer
Chateau historie
Gennem dets rige historie, ejerskabet af dette slottet er gået gennem hænderne på værdsatte familier, der hver især har bidraget til sin arv. I det 15. og 16. århundrede holdt Couvidat-familien magten over dens storhed. I slutningen af 1630'erne blev Vidart-familien i Saint-Etienne dens vogtere. I 1754 overtog familien Viot de la Vergne ejerskabet, og under revolutionens tumultariske tider kaldte en Roudareix denne bolig for hjem.
Rocquart-familien overtog ejerskabet i 1846, hvilket markerede endnu et kapitel i slottets historie, og efterfølgende befandt det sig under pleje af Chastenet-familien, som fortsat har nøglerne til dens historiske charme. Slottet ligger på en bakke og har en panoramaudsigt over landsbyen Lesterps, der står som et tidløst vidnesbyrd om tidens gang.
Den arkitektoniske pragt udfolder sig på tværs af flere niveauer og omfatter en kælder, stueetage, første og anden etager, og et rummeligt loftsrum. Taget, prydet med skifer, har lange sider og knækkede rumper, præget af kviste, der tilføjer dets særpræg. Et halvfærdigt rundt tårn på bagsiden huser trappen, kronet af et knækket konisk tag, der er sømløst forbundet med hovedtaget.
Kalkbeklædte forhøjninger, udformet med præcision, fremviser æraens varige håndværk med hjørnekæder og åbningsrammer omhyggeligt udformet af granit. Ensemblet fuldendes af udhuse, herunder en lade, en stald, en ændret bolig og en brønd, hvilket tilføjer lag af funktionalitet til slottets historiske charme.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os