6 værelses villa med privat pool

Arcos de la Frontera,  Cádiz,  Andalucía,  Spanien
€825.000

Resumé

  • bedrooms 6
  • bathroom 5
  • Property Size: 374 sqm
  • Land Size: 1967 sqm
  • Year built: 2009

detaljer

En vidunderlig mulighed for at være medlem af samfundet i Arcos Gardens i denne luksus villa i Jacaranda-stil. Villaen byder på fem til seks soveværelser og en privat pool med en lukket have.

Arcos Gardens tilbyder en atten hullers golfbane omgivet af ro; vidunderlig udsigt og smuk flora og fauna.

Denne fabelagtige villa er sat over tre etager og giver rigelig plads til et permanent hjem eller en fantastisk feriedestination for lidt hvile og afslapning.

Kvaliteten af tømrerarbejdet; marmorgulve og marmorbadeværelser i hele villaen er fremragende og er blevet meget velholdt.

Vi kommer ind gennem hoveddøren til en indbydende gang, der fører til det åbne planløsning.

Her finder vi stuen; køkken og spiseplads. Med unik indretning; vi finder en malet væg med skræddersyet design i stuen; et Dekton køkken og designer pejs.

Et rummeligt dobbelt ensuite med dobbelt integrerede garderobeskabe; udsigt over det omkringliggende landskab fra badeværelset og udsigt til haven er også fundet på denne etage. Det komplette badeværelse har separat badekar og bruser.
Vi har også adgang til den udendørs terrasse direkte fra døre, der fører fra soveværelset.

Et toilet til gæster findes også i stueetagen.

Fra stuen/spiseområdet går vi ind på den udendørs terrasse til en indbydende swimmingpool og et fantastisk haveområde.
Den store terrasse med et barområde; er smukt designet til at sole sig i solen i privatlivets fred, og og fører ud til den lukkede have, hvor vi finder forskellige områder at slappe af med en fantastisk pergola og banket siddeområde. Der er direkte adgang til golfbanen fra haven.

Haven er designet med både græsplæne og grusarealer for at holde vandbesparelse i tankerne. Der er fem imponerende oliventræer, der indrammer området med græsplæne.

Mastersuiten ligger på øverste etage med misundelsesværdig udsigt mod landskabet fra en stor solterrasse. Master suite tilbyder også et komplet badeværelse med separat bruser og badekar.

I master suite; der er også rigelig opbevaringsplads med de dobbelte integrerede skabe.

I den nederste etage er der to udvendige soveværelser; hver med udvendig adgang til halvmåne-terrassen med trin, der fører op til pergolaen i haven.

Et af soveværelserne er lavet om til en suite med et tv/loungeområde. Dette kan nemt vendes tilbage til to soveværelser og vil så give 4 udvendige og 2 indvendige soveværelser i villaen.
Det sidste værelse i nederste etage er interiør og bruges i øjeblikket som kontor. Det ville også fungere som et biografrum; træningsområde eller soveværelse.

Der er 2 ensuite bruseområder. Bruser, toilet og håndvask i hvert område, der fører ud fra hovedhåndvaskområdet og giver et separat brusebadeværelse til de 2 udvendige soveværelser.

Der er også et separat toilet i underetagen. Vi kan få adgang til garagen fra den nederste grund, som er ideel til at overføre enhver shopping til villaen.
Garagen har rigelig plads og fører til en rummelig indkørsel udenfor, hvor mange biler kan parkere.

Vi håber, at oplysningerne er tilstrækkelige. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os så meget til at møde de nye ejere, som vil nyde og pleje villaen, ligesom vi har gjort det.

Nærmeste lufthavn Jerez de la Frontera: 40 minutter med bil.

Den charmerende pueblo blanco i Arcos de la Frontera ligger 15 minutters kørsel væk.

Tak, fordi du forstår, at dette er et privat salg direkte med de nuværende ejere.

translate.video

Youtube Video

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os