Enestående investeringsmulighed i Mileto

Mileto,  Vibo Valentia,  Calabria,  Italien
€450.000

Resumé

  • bedrooms 8
  • bathroom 6
  • Property Size: 2000 sqm
  • Land Size: 1400 sqm
  • Year built: 1800

detaljer

Enestående værdi
Beliggende i centrum af Mileto, Vibo Valentia, tilbyder denne bemærkelsesværdige ejendom en lukrativ investeringsmulighed. Blot femogtyve kilometer fra Tropeas berømte strande tilbyder dens strategiske beliggenhed en overbevisende blanding af urban bekvemmelighed og kystallur, hvilket gør det til en smart investering for kræsne købere.

Historisk charme med moderne potentiale
Ejendommen, der strækker sig over cirka 2.000 kvadratmeter, har et imponerende to-etagers palads. Bygningen går tilbage til slutningen af det 18. århundrede med efterfølgende renoveringer og kan prale af en blanding af historisk charme og moderne muligheder. Samtidig med at den bevarer sin arkitektoniske arv, giver den også rige muligheder for adaptiv genbrug for at imødekomme nutidige behov.

Rummeligt og elegant interiør
Ejendommens første sal rummer to elegante lejligheder, uafhængige, men alligevel forbundet, tilbyder i alt cirka 500 kvadratmeter boligareal. Derudover tilføjer to store terrasser yderligere 250 kvadratmeter udendørsareal for at nyde den omkringliggende udsigt. Interiøret bevarer deres tidstypiske charme, med nogle lofter med freskomalerier stadig i fremragende stand. Stueetagen omfatter ca. 1300 kvm lagerbygninger og to garager.

Renoveringspotentiale
Selvom strukturen stadig er i fremragende stand i betragtning af dens alder, kræver den et betydeligt renoveringsarbejde. Nødvendige forbedringer omfatter udskiftning af tag, udskiftning af vinduesarmatur, opdatering af varmesystemer og implementering af termisk isolering. Men i 2025 som i 2024 vil der stadig være flere skattemæssige incitamenter til at lette renoveringsomkostningerne væsentligt.

Rigeligt udendørsareal
Ejendommen kan prale af en gårdhave med en brønd og cirka 1.100 kvadratmeter af bebyggelig jord. Denne jord, der i øjeblikket er plantet forskelligt, tilbyder adskillige udviklings- og tilpasningsmuligheder.

Ideel til flere anvendelser
Denne ejendom repræsenterer en ekstraordinær mulighed for dem, der ønsker at kombinere bolig, kontor og måske endda kommercielle aktiviteter under ét tag. Det enorme land, der kan bygges, åbner op for yderligere perspektiver for alle, der søger ekstra plads til iværksætterdrømme eller personlige projekter.

Gå ikke glip af denne lukrative investeringsmulighed! Kontakt os i dag for yderligere information og for at planlægge en fremvisning.

Plantegning

Ground Floor First Floor Land Register map

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os