Sælges 4/5 Bed Smallholding - Bussiere-

Val D'Oire Et Gartempe,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
€249.600

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 204 sqm
  • Land Size: 19184 sqm
  • Year built: 1800
  • Renoveret
  • Fransk Hamlet Ejendom
  • Jord
  • skov
  • Lader
  • Ridesport
  • Småbrug
  • Familiehjem
  • B & B Mulighed
  • Camping mulighed

detaljer

Til salg 4-5 sengs husmandsbrug nær Bussière-Poitevine - Haute Vienne - Køber skal betale notargebyrer

Til salg er denne renoverede smågård/ridesports-/familiehus med 4 eller 5 soveværelser nær Bussière-Poitevine i Haute Vienne, Nouvelle Aquitaine. Huset ligger 2,2 km uden for landsbyen i en landsby med 6/7 huse. Ud over 200m² boligareal har du også lader, udhuse og en carport, der nemt kan omdannes til 2 stalde, alt dette sammen med knap 2Ha jord på 19184m², som omfatter et lille skovområde, med masser af sommerskygge.< br />
Bussière-Poitevine har et udvalg af butikker, restauranter og barer (alt er der, som du har brug for til hverdagen). De større byer Bellac og Montmorillon er cirka 20 minutter væk. Bellac og Montmorillon har togforbindelser til Limoges og Poitiers; sidstnævnte leverer TGV-forbindelser på tværs af platforme til Paris, Bordeaux og andre franske byer plus Bruxelles og London (via Lille). De internationale lufthavne i Limoges og Poitiers for daglige flyvninger til flere britiske destinationer er kun en times kørsel væk.

Ejendommen er sydvendt og på forsiden har et lille indhegnet område med parkering til siden du har yderligere parkering og en carport og træ butik, på bagsiden af huset er en dejlig privat have med over jorden pool og et varmt karbad; dette er fuldt indhegnet (hundesikkert) Tilknyttet huset er forskellige udhuse et værksted, skur, potteskur, sommerkøkken, overdækket siddeplads alle er i god stand. Hele grunden er knyttet til huset og inkluderer en polytunnel, potager, hønsegård, med stor ko og et lille skovområde.

I løbet af de sidste 9 år har huset fået nyt el, termoruder , septiktank og isolering, jord og skov er ryddet og gjort godt. Husets underetage giver dig fantastisk familieplads med et soveværelse nedenunder med ensuite for ældre slægtninge og loftsarealet er blevet omdannet til 2 gæsteværelser med et fælles brusebad og et master bedroom med påklædningsværelse og badeværelse.
< br />Ejerne har tænkt grundigt over mulighederne og har installeret et centralvarmeanlæg i træ, som også giver dem varmt vand, sammen med et gasvandvarmeanlæg og det traditionelle elektriske system, derudover har de også installeret en generator, som automatisk slår ind, når/hvis der opstår strømafbrydelse; så de aldrig er uden strøm.

Dette er et meget ryddeligt og pænt proportioneret familiehus; hvor du, hvis du ville, kunne med installation af yderligere øko-produkter (solpaneler osv.) blive helt selvforsynende. Det er også et hus, man kan flytte ind i med det samme.



Stueetagen

En original dør i den overdækkede veranda/opholdsafdeling giver adgang til…

Entré - 6 x 3,4m med klinkegulv, original trappe, synlige bjælker, to vinduer med udsigt til baghaven og døre til fyrrum, toilet og stue.
< br />Pedelrum -1 x 1,2 med varmtvandsbeholder og varmeanlæg

W.C. - 1 x 1,3 med høflighedsvindue og toilet med koldt foder håndvask.

Lounge - 6 x 5,5m med klinkegulv, synlige bjælker, original pejs, brændeovn (denne ild varmer 16 radiatorer i hele hus), dobbeltvindue og dør til forsiden af huset og døre til køkken/alrum, entré og soveværelse nedenunder.

Køkken/Spisestue - 5,3 x 5m med klinkegulv, fuldt udstyret køkken, dobbelt temperaturovn og dobbeltvindue til forsiden af ejendommen.

Kontor/Håndværksrum – 5,2 x 3,2m med klinkegulv, fritlagte bjælker, original dør ind til baghave og originalt skab med dobbeltdøre som oprindeligt har (stadig viser i stalden, adgang til staldene)

NB: De tidligere ejere brugte dette værelse som soveværelse.

Nedensoveværelse - 4 x 2,9m, med klinkegulv og store dobbeltvinduer til husets forside

Brugebadeværelse - 2,9 x 1,6m med klinkegulv, stort brusekabine, underskab med håndvask og dobbeltvinduer til bagsiden af ejendommen.

NB: Dette var oprindeligt en butik og ville være et fremragende træningsområde, hvis det ikke var nødvendigt som soveværelse.

Trapper fra entréen fører til...



Første sal

Repos - 5,6 x 2,3/4,1 x 1,4 og 3,1 x 1,8m i alt 24,8m² med nye trægulve, masser af plads til et kontorområde, Velux-vindue og døre til alle værelser.

Hovedværelse - 6,3 x 5,8 m med trægulv, synlige bjælker, lavt vindue til forsiden af ejendommen og døre til...

Klædning Værelse - 3,1 x 2,3 m med 2 faste dobbelthængende enheder med siderum, toiletbord og vindue til forsiden af huset.

Badeværelse - 3,1 x 3 m med vindue til bagsiden af huset, stort bad, med hovedbruser og badeafskærmning, håndvask med spejl og toilet.

Soveværelse 4 - 5 x 2,6 m med trægulv, synlige bjælker og vindue til forsiden af ejendommen.

Brysebad - 3 x 1,8 m med trægulv, bruseniche, vaskeskab med håndvask og spejl og W.C.

Soveværelse 5 - 5 x 3,8 m med trægulv, synlige bjælker Velux-vindue
< br />

Udvendig

Dækket veranda/siddeplads - 3 x 2,9 m

Oprindeligt svinestalde – 9,7 x 3 m, med 2 skillevægge og bruges i øjeblikket som sommerkøkken/bryggers og opbevaring.

Gruset, indhegnet, indhegnet have – 729 m² med brændebrændende spabad og opvarmet overjordisk swimmingpool.

Dobbeltværelse Lad (85m²) med mezzanin på 40m² med 3 adgangsdøre og nye ladedøre til forsiden af ejendommen.

Trælager og Carport - 8 x 6m dette kunne blive til stalde, hvis det kræves.

Gruset parkeringsplads på forsiden og siden af huset

Lukket område foran huset med grus- og stensti til dør.

2 Lagerbygninger hver på 3 x 2mone, hvoraf bruges som potteskur

3. Lagerbygning dobbelt højde 3 x 3m i øjeblikket ikke brugt.

Grund - med polytunnel, potager , lukket område med hønsegård og yderligere jord, som er eng (ca. 11400m²), der fører til et meget behageligt skovområde (5239m²).

Samlet areal 19184m²

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os