Luksus hus med 4 soveværelser

Penela,  Coimbra,  Portugal
€465.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 5
  • Property Size: 417.5 sqm
  • Land Size: 5298 sqm

detaljer

Dette lyse og rummelige hus med 4 soveværelser og 5 badeværelser har al den luksus du har brug for med en spektakulær udsigt over dalen med over 5000 m² jord. Kun få minutter fra centrum af slotsbyen Penela.

Features …
Hus 196,3m²
Samlet bebygget areal 417,5 m²
Samlet grundareal 5.298 m²
Bygget over 3 etager
4 Soveværelser en -suite
5 badeværelser
Underholdningsområde
Swimmingpool

Fra vejkanten er ejendommen fuldstændig muret med en fodgængerport til hoveddøren og elektrisk port, der fører til ejendom og garage under huset. Når du træder ind af hoveddøren, er der en stor entre, med cremefliser overalt. Cremefarvet marmortrappe til venstre fører op til 3 luftige, lyse dobbeltværelser, ensuite soveværelser og et vaskerum. Mens du i stueetagen finder et gæstetoilet, opbevaringsrum eller entre skab, køkken, stue og gæsteensuite soveværelse.

Det rummelige køkken har udsigt over en fantastisk udsigt over dalen, med alle de moderne apparater og plads til 10-12 siddepladser spisebord. Dobbelte glasdøre fører ud til den store altan og grillplads.

Ved siden af køkkenet er en ekspansiv stue med dobbelte glasdøre, der åbner ud til balkonen, med udsigt over swimmingpoolområdet og dalen nedenfor. Der er brændeovn i stuen, plus gulvvarme i hele huset.

Udvendige trapper fra balkonen fører ned til det flisebelagte poolområde med en ekstra overdækket veranda og haveområde med 5.298 m² jord – udsigten over dalen giver følelsen en stor vidde med åndedræt- tager solopgange og et landskabsportræt i stadig forandring. Med vandopsamlingssystem og indbygget sprinkleranlæg. Denne ejendom har et regnvandsopsamlingssystem i rustfrit stål. Ved at udnytte den naturlige strøm af regnvand fra både taget og indkørslen, har den en pumpemekanisme til effektivt at opsamle og opbevare vand. Denne miljøvenlige løsning giver en bæredygtig og omkostningseffektiv måde at vande haven på, hvilket sikrer frodige landskaber uden det miljømæssige fodaftryk. Ejendommen har mange modne frugttræer, figen-, oliven-, pære-, morbær-, appelsin-, abrikos- og valnøddetræer.

Marmortrappen fører ned til garage og underholdningsområde, dette kan omdannes til ekstra bolig, mand hule eller spillelokale, med plads nok til at parkere en bil.

Beliggenhed:
Beliggende i en lille landsby i udkanten af Penela, med et lille supermarked og café kun 3 minutter ned ad bakken og 7 minutter fra byen. Køretiden til byen Coimbra (tredje største by i Portugal) er 20 minutter. Porto er omkring 1 ½ time væk, og Lissabon er omkring 2 timer væk. Havbyen Figuera do Foz ligger omkring 45 minutter mod vest.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os