This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Pris for at sælge € 420, 000 til € 399.000

Conques Sur Orbiel,  Aude,  Occitanie,  Frankrig
€399.000

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 423 sqm
  • Land Size: 2448 sqm
  • Year built: 1970
  • WICKS udstyret køkken og bryggers komplet med apparater
  • Land bor men tæt på en landsby
  • 60 kvadratmeter opholdsstue.
  • Rolige omgivelser, smukt landskab omgivet
  • store king size soveværelser.
  • Små og store svømmebassiner
  • Poolhus
  • Sydvendt forhave
  • Rigelig parkering på drevet
  • Privat hjem eller indkomst ejendom

detaljer

Motvilligt salg på grund af familiesundhed i England.

Bedøvelse Villa beliggende blandt vinstokkene. Gå ind med intet at gøre bortset fra at begynde at leve din drøm. Husk ingen agenturgebyrer, men notaires gebyrer gælder. Masser af møbler, sidde på plæneklipper osv. Tilgængelig til at købe separat eller forhandle om pris. Gå ind og være klar til at starte Sunmer 2020 med stil.

Smuk villa med 5-6 soveværelser, Wicks monteret køkken og stort bryggers. Swimmingpool, poolhus og store private haver

En fantastisk katalansk arkitekt designet villa beliggende lige uden for landsbyen Conques Sur Orbiel. Lyst og luftigt, hvert værelse viser dig noget af den udvendige have, et stort familiehus, hjem og indkomst eller Chambre d'hote.
Set langs en privat asfaltvej med otte huse, hvoraf to er den originale 1500-tals vandmølle og vinproducenter. Beliggende mellem vinmarker og grønne græsgange har du landet til at føle dig uden at være miles fra den nærmeste landsby.
Et fantastisk familiehus, hjem med indkomst eller chambre d'hote, som det alle er brugt til. Ikke enhver brud har råd til at gifte sig i et Chateau, dette ville gøre et smukt bryllupsplads.
Hovedindgang gennem nye elektriske porte komplet med 10 års garanti, hvilket giver dig ekstra privatliv og sikkerhed.
Der er udført betydeligt arbejde med denne egenskab for at bringe den opdateret. Wicks massivt egetræ dør køkken og bryggers, opdateret elektrik med britiske stikkontakter sammen med europæiske. nye ensuite, opdaterede badeværelser. nye vandbesparelser mv., nye varmtvandsbeholdere .. flisebelægning, trægulve. ny energibesparende opvarmning i alle soveværelser. malet og dekoreret overalt. nye LED-lysarmaturer for at reducere elforbruget, septiktanken er kun 5 år gammel, villaen har hulrumsvægisolering i de fleste vægge, hvilket holder det køligt om sommeren og varmen fra opvarmningen i de koldere måneder. Nyt malearbejde på ydersiden af huset, som netop er afsluttet for at nævne nogle få ting, der er gjort.
Det meste af indholdet, inklusive 3 år, sidder på en plæneklipper, der kan omsættes. Eller hvis der i nærheden af den anmodede pris kan inkluderes.

Villa dimensioner
Indgangs veranda med lys
Indgangsplads 7m² med sikkerhedsintercom til frontporten, ny radiator
Køkken nyrenoveret komplet med mursten pizzaovn og 7 brænder række komfur, der kan forblive, 15m²
vaskerum nyligt monteret komplet med vaskemaskine, opvaskemaskine og køleskab / fryser i amerikansk stil 13m² alle ting kan forblive, de to første er nye.
Spisestue 17m² nyt dobbeltglasvindue foran aspektvindue, ny radiator, nyt trægulv, terrassevinduer ud til en terrasse med Bar B Q. Alle spisemøbler kan forblive.

Garderobe 3m² toilet og håndvask, udsugningsventilator.

Lounge med central dobbelt aspekt pejs, 60m² komplet med din egen private bar, lys og lys med to enorme dobbeltglaserede terrassevinduer, der fører ud til vinterhagen. Nyt trægulv. Sofaer kan forblive
Fra loungen er det spil / tætsiddende. Nyt trægulv. Ny elektrik. 18m². Skræddersyet håndlavet glas-farvet glasvindue. Lædersofa kan forblive såvel som tv'et.
Kontor / motionscenter / syrum 12m² nyt trægulv.
Soveværelse 5, som er tårnrummet, er adgang fra egen trappe 16m² dobbelt aspekt over vinduer foran og side. Frontvinduet på en klar dag kan du se Pyrenæerne. Disse værelser fra loungen kunne adskilles ved en dør og laves til en separat lejlighed, der giver ekstra indtægter eller et bedstemor-anneks.
På bagsiden af loungen er den indvendige gang 4 m² med marmorflisebelagt gulv, trappe til to soveværelser og badeværelse. Nedenunder er
Soveværelse 1 Master suite 18,5m² m med 3 dobbeltdørs spejle skydedøre indbyggede skabe langs en væg, vindue mod sidehave. Ny elektrik plus britisk stikkontakt, belysning og varmeelement. Nye italienske klinkegulve overalt. Fire plakat seng og Harrison Spinks madras til rådighed.
ensuite 14m² komplet med 4 spejle skydedøre garderobeskabe, dobbelt håndvask, toilet, nyt bad og bruseniche.
Soveværelse 2 16m² to dobbeltgarderobeskabe, franske vinduer, der fører til en del overdækket terrasse og swimmingpoolen. ensuite 2,5m² nyindrettet. Marmor flisebelagt gulv. Ny elektrik og stikkontakt i Storbritannien. Sengestole, madras og møbler til rådighed. Udvendig belysning og nyt stikkontakt.
Massiv beton / tæppebelagt trappe, der fører til landing på 8m² med buet vindue, der gør den lys og lys. Ny elektrik, belysning og varmelegeme. Hele ovenpå gavner et betongulv, så der ikke er trægulve at vedligeholde og creek.
Soveværelse 3 16m² spejlet dobbelt klædeskab, dobbeltformede buede dobbeltvinduer med udsigt over poolen og sidehaven / terrassen. Ny elektrik plus et britisk stik. Ny elektrisk varmeapparat. Italiensk flisebelagt gulv.
Soveværelse 4 16m² spejlet dobbelt garderobe, buet dobbeltvindue med udsigt over poolen og baghaven. Ny elektrik plus stikkontakt i Storbritannien, ny elektrisk varmelegeme. Skab med ny varmtvandstank, der føder badeværelserne. Sengestole, madras og møbler til rådighed.
Separat wc 1m² nyt monteret toilet og cistern. dør til loftsrummet, der er hele længden af nedenunder stue, spisestue og køkken, har belysning.
Håndvask til familiebadeværelser, bad med bruser med overhoved 3,5m²

vinterhave har taggardiner for at holde det køligere i de meget varme sommerdage, men lad varmen ind i foråret / efteråret og Vinter.Ny komplet højre side af vinterhagen med 30 års garanti. Komplet med hævet seng, der har en spektakulær paradisfugl, der blomstrer i mindst 4 måneder fra det tidlige forår. 40m² møbler til rådighed
På bagsiden af huset er et meget stort værksted, som let kunne omdannes til et andet soveværelse. det har midlerne til at tilføje et brusebad. 18m² i slutningen af værkstedet er hulen / kælderen 3m², der er monteret til at rumme op til 400 flasker med din yndlingsvippel. isoleret holder det alt ved en jævn temperatur uanset hvor varmt det er udenfor.
Poolhus / gæsteværelse 23m² komplet med separat wc nyt toilet, brusebad med håndvask. det huser også pumpelokalet til poolen og til vandingsanlæg til haven. Dette ville være ideelt til boblebadet / jacuzzien eller til gæsterne. Ny elektrik indefra og ud. Bare malet udenfor. Liggestole, parasoller og andre havemøbler til rådighed.
Der er et skur på bagsiden af poolhuset og en nede på ydersiden af huset bag dobbeltgaragen, som huser olietanken til opvarmningen.
Den store dobbeltgarage står foran huset med sine imponerende skydedøre i træ, det kan nemt rumme to biler og sidde på græsslåmaskine. Ny varmtvandstank, der føder køkken, bryggers og garderobe.
Drevet kan let parkere op til 10 biler.
Foran på villaen er en stor have, stolthed af sted er den blå gran, der blev plantet, da huset blev bygget i 1970 efterfulgt af fersken, mangfoldighed af kirsebær, madlavende æble, greengage, granatæble og oliventræer, gennem den rosebetrækkede buegang fører dig ind i en hemmelig have, der er dækket af helvedesild komplet med kaktus, palmer og sukkulenter.
Til siden af spisestuen er den imponerende grillplads komplet med udvendig belysning .. sidde under de gamle morbærtræer og nyd en aften med god mad og vin og se op til stjernerne.
Udendørs belysning overalt , inklusive omkring poolområdet. Alle LED.
Alle tilgængelige have- og poolmøbler.
Villaen ligger lige uden for landsbyen Conques Sur Orbiel, som har et postkontor, apotek, læger og en lille gruppe butikker og bar i en specialbygget bygning. Byen kan også prale af sit eget moderne bygget teaterhost skuespil, musik, koncerter osv. Hver august afholder landsbyen sin årlige Fete, der inkluderer levende musik, mad, vin og god familieunderholdning. Omgivet af vinmarker er der det lokale kooperativ, hvor alle vinproducenter bringer deres druer til forarbejdning, og prøvesmagning er tilgængelig for alle.
Bemærk, at du har indtil december 2020 til at bevæge dig frit fra Storbritannien til Frankrig, efter at du antager overgangen slutter, skal du anvende gennem indvandringsregler for at bo her. Så tab ikke din drøm.
Vi er glade for at medtage en masse af møbler og inventar, hvis tilbudsprisen er korrekt, hvilket sparer tusinder på fjernelsesomkostninger eller køber nyt her. Salg på grund af familiens helbred, og dermed den fantastiske pris.
Vi er glade for, at du besøger og overnatter, hvilket er, hvad vi gjorde.

Sorte bjerge er bag os, og Pyrenæerne ligger en time væk.

Narbonne-stranden ligger 40 minutter væk.
Den spanske grænse ligger en time væk.
Barcelona er kun 2 timer og 40 minutter væk.
Carcassonne ligger 7 km væk.
Canal de Midi ligger 3 km væk med en trappe af låse ved Pont Rouge.
Andorra ligger 1 time og 40 minutter væk til skiløb i vintermånederne.


Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os