LOIRE WRITERS RETREAT TIL SALG

Breil,  Maine-et-Loire,  Pays de la Loire,  Frankrig
€295.000

Resumé

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 182 sqm
  • Land Size: 4638 sqm
  • Year built: 1800
  • 5 Bed Ejendom Tilbyder 2 Separate Indkvartering
  • Grund på 4638 kvm
  • Parkeringspladser 6 + biler, campingvogn mm
  • Fiberoptik
  • 2 Overensstemmende Fosse Septic
  • Pool over jorden
  • Lukkede og anlagte haver
  • Sydvendt ejendom
  • 10 minutter til lokale faciliteter
  • Kør som succesfuld Bijou Writing Retreat

detaljer

ET SKAL SE FOR AT BLI FULDT VÆRDISKT

ALT ARBEJDE UDFØRT AF FRANSKE HÅNDVÆRKER.

Privat salg, ingen agenturgebyrer.
Købere er ansvarlige for Notarius' gebyrer

DETTE FANTASTISKE STILLE HUS MED 3 VÆRELSE PLUS EN 2-VÆRELSES HYTTE/GITE (drevet som en meget succesfuld Writers Retreat-virksomhed indtil september 2023) BESTÅR AF 4638 kvm PÅ RANDEN AF EN LANDSBY, 25 MINUTTER FRA SAUMUR, 1 TIME FRA TOURS LUFTHAVN; 1 TIME ANGERS OG LE MAN TOGSTATIONER. 10 MINUTTER TIL LOKALT SUPERMARKED, SKOLE, LÆGE, TANDLÆGE, BANKER, POSTKONTOR, APOTEKER, HOTEL/RESTAURANT

295.000€
(Møbler og udstyr kan forhandles)

KORT OM INDKVARTERING

5 sengs ejendom med 2 separate boliger

FUNKTIONER:
· 2 etager
· 5 soveværelser
· 2 badeværelser + 2 ekstra toiletter
· Grund på 4638 kvm
· 2 brændeovne + 1 pillebrænder
· P-pladser 6 + biler, campingvogn mv
· Laden
· Lagerrum
· Udendørs kontor/terapirum
· Bryggers
· Pantry
· Sommerkøkken
· 2 depotrum plus hule
· 2 Conforming Fosse Septik
· Vandledning
· Opvarmning: Brændebrændere, Pillebrænder, Elektrisk
· Fiberoptik

Faciliteter:
· Overjordisk pool
· Lukkede haver

DPE Diagnostic de Performance Énergétique:
Bekræftes


Den sydvendte ejendom på 182 kvm ligger på 4638 kvm lukket , anlagte haver og ligger 10 minutters gang fra den lokale landsby med sine Chateaux, Marie's, Boulangerie og Nursery School. Den er ganske enkelt klar til at flytte ind i, og hvis du ønsker at fortsætte som en Skrivende Retreat-virksomhed.

De dobbelte træindgangsporte (der er trukket kabler, hvis du ønsker at montere elektriske porte) fører ind i det usædvanligt private og rolige anlagte haver med modne planter, en labyrint, forskellige siddepladser til at slappe af og nyde solen og stemningen med et potager/grøntsagsområde og lukket poolområde. Huset og hytten har lukkede private haver med siddepladser og spisepladser.

Der er ingen tvivl, så snart du træder ind af ejendommens porte, vil du blive fanget af ejendommens fred og sindsro eller som en af vores skrivende gæster sagde:

"Her er så fredeligt, man kan næsten høre det trække vejret."



HUSET/MAISON : (boet af ejerne)

Fra sommerhuset kommer man ind i husområdet gennem træporte, passerer 2 parkeringspladser, en stor lade, hule, kontor og bryggers.

En sydvendt terrasse på forsiden af huset fører dig til køkkendøren, hvor du kommer ind i et smukt fransk designet og indrettet kulkøkken med ø og plads til spiseplads. Gulvet er flisebelagt i de originale klinker, originale bjælker i loftet og den smukke franske tuffeau pejs med klinkeindsats og en brændeovn monteret af franske håndværkere giver et spektakulært statement og fuldender den moderne følelse af dette smukke rum.

En indvendig dør fører ind til en lys spiseplads med klinkegulv, originale bjælker, 2 indbyggede skabe, det ene, der rummer den effektive vandvarmer. En intern trappe med et Velux-vindue og træbjælker fortsætter til repos, badeværelse og soveværelse.

En dør fra spisestuen fører til stue med klinkegulv, originale bjælker, et pillebrænder et vindue og en dør, der kan gå ud til det udvendige terrasseområde.

Tilbage til den indre trappe af egetræ fra spisestuen til reposen med dets Velux-vindue, trægulv og originale bjælker. Til venstre er Master soveværelset med trægulv, originale bjælker, franske døre med udsigt over haven og landskabet og et Dorma-vindue med udsigt over haven.

Badeværelset ligger uden for reposen og har klinkegulv, træ bjælker, et stort brusekabine, toilet, håndvask med elektrisk afdugningsspejl og et væghængt vaskeskab. Et Velux-vindue tillader lyset at strømme ind i badeværelset.

Det andet soveværelse med dobbeltseng har trægulve, originale bjælker et stort Velux-vindue, hvilket gør dette til et afslappende lys værelse.

Det tredje og mindste soveværelse har et trægulv, originale bjælker, et Dorma-vindue og kan rumme en dobbeltseng. Dette værelse har tidligere været brugt som hjemmekontor.

En sydvendt terrasse på forsiden af huset vender ud mod anlagte, modne blomsterbede.

Til venstre for husets gårdhave er der en lukket have med porte, der fører til poolområdet og en sti til Potager/grøntsagsgrunden. En åben butik, og et lille skur støder op til sommerkøkkenet, som rummer brønden (brønden er rørlagt for at give vand i Potager/grøntsagsgrunden). Elektricitet er forbundet til disse udhuse og ind i haven og poolområdet, hvis man overvejer en dam eller belysning. Et lysthus i træ til 'Al Fresco'-spisning har udsigt over poolområdet og husets have. Et lavendel-kantområde er omgivet af en hæk, der giver dig absolut privatliv og ro til at sidde og nyde solen og fuglesangen.

THYTAGE/GITE:

Hytte/Gite blev brugt af ejerne til deres Loire Writers Retreat-virksomhed.

Sommerhuset har originale bjælker overalt

Du får adgang til sommerhusets hoveddør ind til en veranda, som har to indbyggede skabe og dobbelte halvglasdøre, der fører ind til loungen. . Lige foran er en dør til et toilet/garderobe. Til venstre er en halv glasdør til et lyst moderne fransk designet og indrettet creme køkken med glasstænk og spiseplads, 2 vinduer med udsigt til haven og en halv glasdør fra køkkenet fører ud til den private lukkede have. .

Køkkenet fører ind i loungen, som har en brændeovn i en fremhævet pejs og trapper, der fører til en repos. Til højre for reposen er et lyst master-dobbeltværelse med franske døre med udsigt over landskabet og de tilstødende frugtplantager og et vindue med udsigt over haven. Der er to indbyggede skabe, et skrive- og opholdsområde i dette værelse.

Det andet soveværelse har udsigt over haven og kan rumme 2 enkeltsenge.

Bruseværelset består af bl.a. et brusebad, toilet og håndvask med udsigt fra vinduet med udsigt over frugtplantagen. Det er bestemt 'A Loo with a View'
Udenfor hoveddøren til hytten træder de anlagte haver, et cykelstativområde og parkeringspladser.

AFHÆNGIGHEDER
Der er et kontor/terapirum med dobbelte franske døre, der åbner ud til husets have. Gennem en indvendig dør kommer man ind i et depotrum og en indvendig dør fra lagerrummet giver adgang til den store lade/garage. Store stalddøre i træ åbner ud til husets haveområde. Laden har smukke gamle bjælker, opbevaringsarealer over, et cykelrum og et lukket kontor/butik.

Trinn uden for laden fører til en underjordisk hule, belysning er blevet installeret af fransk håndværker i hulen .
Til højre for husets gårdhave er et lukket bryggers, et bryggers med toilet, håndvask og skabe, et spisekammer støder op til bryggerset med frysere, vin mm.

HAVE

POOL OMRÅDE:

Elektricitet er på plads og er blevet monteret af franske Artisan. Der er et lille skur til at huse poolpumpen til en overjordisk pool og et siddeområde med lysthus.

POTAGER:

Et meget roligt område i haven, lukket med siddepladser og udsigt over nabomarkerne. I mange år har ejerne dyrket deres egne frugter og grøntsager med succes og plukket det, de havde brug for, frisk fra haven til bordet. Der er en stor, lukket kuglepen, der bruges til at huse brændestokke, men ville være et fantastisk sikkert kyllingekup!

HOVEDHAVE:

Vildblomstområde med valnød, mandel, kirsebær, Pære-, æble- og laurbærtræer. En stor parkerings- og vendeplads til biler, varevogne, campingvogn. Store blomsterbede med modne planter, siddepladser i havepavillonen til at nyde solen og slappe af, tilføjer alt sammen stemningen i haven.

EN LABRINT:
blev skabt af ejerne til gå-formidling, for at stille sindet til ro, dæmpe angst, reducere stress og genoprette balancen. Dette viste sig at være meget populært blandt de skrivende gæster, familie og venner.

LAVENDELSIDDER:

Dette område er smukt og tiltrækker bier, sommerfugle, guldsmede og andre havevæsner . At sidde i lysthuset og lytte til biernes summen er noget andet.

For dyreelskere kommer hjorte, harer, ræv og endda vildsvin forbi ved mange lejligheder, musvåger rider i den varme termik, ugler er regelmæssige besøgende, og om foråret kan du lytte til gøgens og nattergalens sang og undre dig over svalernes flyveevner.

Loire-dalen kendt som Frankrigs have er også kendt som Dalen af Konger og historie bugner inden for en kort køretur fra denne ejendom. Chateaux of Saumur, Montreuil-Bellay og den vidunderlige Fontevraud-l'Abbaye med dens kongelige kloster, hvori ligger de tilbagelænede billeder af Eleanor af Aquitaine, hendes mand Henry 2nd og deres søn Richard Løvehjerte er alle inden for en times kørsel. Saumur bevarer stadig sin prestigefyldte Ecole de Cavalerie, hvor general Patton trænede i fægtning med våbenmesteren. Lidt længere, og du kan besøge Château du Clos Lucé for at se haverne og Leonardo da Vincis sidste hjem.

Der er to golfbaner, Hôtel Chateau Golf des Sept Tours og Golf de Bauge inden for 20 kilometer. og den meget populære Anjou Vela Vintage, en retro-cyklusbegivenhed finder sted over 3 dage og afsluttes i Saumur. Der er mange cykelruter i området og langs bredden af Loire-floden. Inden for 15 minutter er der en ULM Flyveskole tæt på Rillé og et Skydiving Center i Saumur. Der er også regelmæssige luftballonkampe i området. Banen ved Le Mans er ikke kun vært for det verdensberømte 24 Motor Race, men er regelmæssigt vært for motorcykelbegivenheder og løb.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os