This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Dejligt stenhus 4 senge, pool, have

Montpouillan,  Lot-et-Garonne,  Nouvelle-Aquitaine,  Frankrig
€275.000 (Under Offer)

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 187 sqm
  • Land Size: 2050 sqm
  • Year built: 1800
  • Dejligt rummeligt stenhus i landsbyen
  • 4 soveværelser i god størrelse, et på stueetagen
  • Udsatte sten, bjælker, terracotta fliser
  • Stor stue, original åben pejs
  • Moderne køkken med originale gulve
  • Stor størrelse have, græsplæne og frugttræer
  • Rummelig opvarmet swimmingpool
  • Stor terrasse til udendørs spisning
  • Privat lukket stort parkeringsområde
  • Netvand, landsby omgivet af marker

detaljer

Charmerende stenhus i en landsby i Lot et Garonne, der nyder godt af smagfuld renovering, der kombinerer originale terrakottagulve og storslåede bjælker med moderne tilføjelser. En stor, privat have med stor græsplæne og blanding af frugttræer, herunder: blomme, figen, æble, kirsebær, mirabelle, pære, kaki / persimmon og nektarin; der er også den originale brønd, en stor opvarmet swimmingpool, smukt havepavillon og havebod. Privat privat parkeringsplads i god størrelse. En stor terrasse, der strækker sig over husets længde, er ideel til udendørs spisning og spille bordtennis! Vi navngav huset 'Le Marronnier' af åbenlyse grunde, som du vil forstå, hvis du vælger at besøge vores smukke sommerhus!
Huset er fastgjort i den ene ende vinkelret på en bygning, der ejes af vores nabo, der har en gård. En kombination af en mur og hække beskytter ejendommens privatliv. Dette kan ses på det første foto og i nærbillederne af huset og terrassen.
Der er 4 store soveværelser, herunder et i stueetagen (som kan bruges som et ekstra modtagelsesværelse) og 2 hvoraf har vægge med synlig sten og afslører de originale skorstensrør. Der er et badeværelse i stueetagen og 1. sal. Grenieren (eller loftet), der optager hele længden af øverste etage, indeholder fantastiske originale bjælker og giver en fabelagtig mulighed for at skabe ekstra boligareal. Det store køkken har moderne møbler, men bevarer sine originale fliser, og nogle af dets stenvægge er eksponeret. Det er adskilt fra stuen med attraktive bjælker og det originale trin i en sten. Et bryggers fører ud af køkkenet. Den rummelige stue drager også fordel af de originale gulve og synlige stenvægge, og det centrale er en gammel stor åben pejs. Ved siden af stuen er soveværelset i stueetagen, som til dels er dækket af god kvalitet konstrueret lysegulv. Der er franske døre fra køkkenet til terrassen og haven og fra soveværelset til terrassen og haven.
Trapper fra stuen fører en til den brede landing på 1. sal, hvis gulve er dækket af lavet eg af god kvalitet. Der er 3 ekstra store soveværelser på denne etage, hvoraf det ene har et lille påklædningsværelse. To af soveværelserne har udsat sten og har den originale skorstensrør. Alle 3 soveværelser har udsigt over den smukke have og swimmingpool. Der er et andet badeværelse her, hvor badet er blevet erstattet af et brusebad. Fra landingen er der trin op til den store grenier med sine storslåede bjælker.
Der er elektriske vægvarmere i hele huset. Vandet leveres med strøm.
Montpouillan ligger, som navnet antyder, på en bakke, og ved foden er Canal du Midi, hvor man kan nyde at gå, jogge og cykle, og der er adskillige andre sportsgrene tilgængelige i nærheden, herunder kajakroning, ridning og sjov med mikrolys. I denne stille landsby er der en god offentlig tennisbane og en entusiastisk gruppe af spillere, der kører en konkurrence om sommeren. Boules spilles om fredagen om sommeren, og nye besøgende er altid hjerteligt velkomne, uanset deres kompetence! Fish van kommer på tirsdag. 'Comité de fête' organiserer sommerfete, der varer 3-4 dage, som inkluderer en lille tivoli.
Der er også en Spirulina-gård i landsbyen, hvor ejeren vil være glad for at vise dig processen til høst af mikroalger, der er blevet stadig mere populære. BBC Good Food Guide siger, at: "Spirulina er kendt som en næringstæt mad, da den er fyldt med vitaminer, herunder vitamin A, C, E og B-vitaminer samt en lang række mineraler såsom calcium, magnesium , zink og selen. Især er vitamin C og selen begge antioxidanter og hjælper med at beskytte vores celler og væv mod skader. " (kilde: https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/health-benefits-spirulina) (Juli 2020).
Marmande, som kun ligger 5 km væk, er en livlig by, berømt for sin lækre tomatsorter, der sælges af lokale landmænd, er et attraktivt sted at vandre igennem og shoppe. Dens lørdagsmarked er fyldt med små boder, der sælger lokale produkter af frugt, grøntsager, ost, kød, fisk og blomster. Turistinformationskontoret ligger i den charmerende gamle del af byen, og rådgiverne er entusiastiske, venlige og utroligt kyndige af de kulturelle, historiske og gastronomiske lækkerier i regionen og smukke landsbyer og steder at besøge, herunder Samazan, Cocumont, Mas d'Agenais og Duras er lige under 30 km, der giver loppemarkeder, koncerter, vinsmagning og andre fornøjelseskilder. Området er rig på lokale avlere med et fantastisk udvalg af lokale frugter og grøntsager og 'natmarkeder', hvor du kan købe frisklavede lokale gastronomiske lækkerier, herunder lammekoteletter, bøffer, chips !, oste, snegle, lamprey og pandekager! !

Bordeaux er en times kørsel væk, og Montpouillan har fordelen ved at være tæt på afkørsel 5 på motorvejen mellem Bordeaux og Toulouse. Bergerac er omkring 45 minutter væk, der fører dig ind i Dordogne og storslåede vin slotte. En af lokationens skønheder er, at den tilbyder 2 lufthavne inden for en times kørsel plus utroligt smukt landskab og fabelagtig gastronomi.

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os