This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Storslået villa med udsigt til solnedgang, 200m hav

Chlorakas,  Paphos,  Cypern
€1.780.000

Resumé

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 360 sqm
  • Land Size: 2000 sqm
  • Year built: 2006

detaljer

Storslået luksusvilla med have fordelt på en grund på mere end 2000 kvm, kun 200 meter fra havet, med en betagende udsigt over havet, solnedgangen og bjergene. Villaen består af to huse - hovedhuset med et areal på 360 meter med 4 soveværelser, køkken med udgang til spiseplads udenfor, opholds- og spisestue indenfor, kæmpe stue med udgang til have og parkering, flere terrasser med udsigt over havet, en swimmingpool og en grill med et gæstehus udstyret med eget køkken og badeværelse. Hovedhuset har 4 badeværelser, en sauna, en professionel jacuzzi, et udstyret køkken og fuldt møblerede værelser. Huset skaber en dominerende udsigt både fra siden af bygningen og udefra. Det marmorerede interiør og den klassiske facade ser imponeret ud med dets megalitiske udseende. Lokalerne er omgivet af en stor velholdt have, som har plads nok til, at børn kan lege med et automatisk vandingsanlæg, tre separate indgange, inklusive en service. Den tilstødende grund kan benyttes som ekstra have efter aftale med den lokale kommune. Yderligere byggeri i nærheden er ikke muligt, og dette vil ikke genere ejerne. Villaen ligger i gåafstand fra stranden med restauranter og små butikker. Byggeriet af en havn i en nærliggende bugt vil gøre den til en førsteklasses beliggenhed midt i luksushavne- og yachtlivet. Derefter, efter færdiggørelsen af byggeriet, vil prisen på jord tredobles. Kreditaktionen giver dig mulighed for at komme til to typer strande - sandede og stenede, 2-3 minutters gang begge steder. Sandstranden byder på ekstrem sikker havsvømning i al slags vejr. Ideel til små børn og seniorer. Huset har al kommunikation, herunder varme, kloakering, by sort vand system. Vanding af haven udføres med landbrugsvand, hvilket ikke skaber ekstra omkostninger, hvilket giver dig mulighed for at få en stor flydende have. Haven har mange frugttræer og et fremragende udvalg af planter i hele området, og der er lavet terrasser, så den kan bruges til et rigt friluftsliv.
Villaen har en separat indgang med to hovedindgange til at rumme flere store køretøjer. Dette er et 3-minutters gang busstoppested, der tager dig til Paphos centrum på 15 minutter. Coral Bay med sine restauranter, strande og hoteller ligger kun 5 minutters kørsel eller 2 busstoppesteder væk.
Dagligvarebutikker, markeder, der sælger friske råvarer, og små landbrugsbutikker ligger inden for 5-7 minutters kørsel. Tennisbaner er 3 minutters gang væk.
Huset er udstyret med en 3 meter lang parabol, højhastigheds internet, fastnettelefon, alarm og to automatiske porte.
Huset er renoveret flere gange år siden og blev kun brugt af én familie i et par måneder om året.
Den nye lystbådehavn er blevet godkendt i nærheden, og det øger kapitaliseringen af ejendommen i den nærmeste fremtid.
Til investeringsformål, hvis ejeren beslutter sig for at dele grunden, kan der bygges et andet hus på den.
Aircondition
Lufthavn: 30 min. kørsel
Grillplads
Strand: Gåafstand
Centralvarme
En suite badeværelser
Pejs
Fuldt møbleret
Gated community
Golf: 5 min kørsel
Gæstetoilet
Jacuzzi
Hovedværelse
Panoramaudsigt
Privat parkering (udækket)
Privat swimmingpool
Havudsigt
Sikkerhedsalarm
Separat køkken< br />Depotrum
Skøde til rådighed
By: 10 m i drev
Gulvvarme
Moms ikke gældende
VRV (Multi-Split Type Air Conditioners)
Wi-Fi

Beliggenhed

Kontakt sælger





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.dk | Vilkår for brug | Fortrolighedspolitik | Om os | Kontakt os